ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ εισέβαλλαν σε σχολεία στο Βόλο: “Στο διάολο το έθνος, στο διάλο και η πατρίς” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
52406597_1022057347987049_8399186933946777600_n-1

Με συνθήματα όπως “Στο διάολο το έθνος, στο διάλο και η πατρίς” και άλλα υπέρ των ομοφυλοφίλων “επιτέθηκαν” σε σχολικές μονάδες του Βόλου αναρχικές ομάδες. Στο στόχαστρο μπήκαν τα σχολεία που συμμετείχαν και συνδιοργάνωσαν πατριωτική πορεία για το Μακεδονικό ζήτημα στο κέντρο της πόλης πριν από περίπου 15 μέρες.

Πρόκειται για το 9ο και 3ο Γυμνάσιο Βόλου, 1ο, 2ο και 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, το 1ο, 2ο, 4ο, ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, 6ο και 8ο ΓΕΛ Βόλου, 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας και 3ο ΕΠΑΛ Βόλου. Οι αναρχικές ομάδες επιχείρησαν να “απαντήσουν” με φυλλάδια και συνθήματα στους τοίχους των σχολείων με -υποτίθεται-αντιφασιστικό και σίγουρα ανθελληνικό περιεχόμενο.

“ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΕΜΦΥΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΛΙΤΕΡ ΚΑΙ ΟΡΓΗ” ήταν μερικά από τα συνθήματα.

Υπενθυμίζεται πως τα συγκεκριμένα σχολεία είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις και καταλήψεις με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για το Μακεδονικό και τη Συμφωνία των Πρεσπών, που αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Βόρεια Μακεδονία, ενώ μαθητές, από τα συγκεκριμένα σχολεία πραγματοποίησαν προ δεκπανθημέρου πορεία στο κέντρο του Βόλου, κρατώντας ελληνικές σημαίες. Η πορεία σταμάτησε μάλιστα έξω από τα γραφεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στην οδό Γαλλίας, με τους μαθητές να φωνάζουν συνθήματα για τη Μακεδονία, κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των Βουλευτών, ενώ έψαλλαν τον εθνικό ύμνο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. …που θελουν οι κωλοι τους….να πιουν το ρετσινολαδο και να κατσουν στης παγους να δω μετα πως και τι θα λενε

Comments are closed.