ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΥ! Φοβούνται για τη ζωή τους οι δύο Βούλγαροι κατηγορούμενοι

Κοινοποίηση:
αννι-1-1024x680

Ζητήματα ασφαλείας δύο εκ των τριών κατηγορουμένων οδήγησαν στην διακοπή της δίκης για τη φρικτή δολοφονία της άτυχης Άννυ την Τρίτη 15 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κρατούμενοι κατηγορούμενοι, αρνήθηκαν να παραστούν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα τους για διακοπή της δίκης έως ότου η μεταγωγή τους γίνει υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.

Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών και ο φίλος του σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών. Κρίθηκαν ένοχοι για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού.

Στο εδώλιο κάθεται και η μητέρα του άτυχου παιδιού που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή καθείρξεως έξι ετών με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: