ΑΛΙΜΟΝΟ! Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 8 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στην επέτειο του Πολυτεχνείου! Ο ένας δήλωσε ΑΣΤΕΓΟΣ!

Κοινοποίηση:
720_608843_c709a9b239-9308d2450a499549

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι 8 κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες για τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Στους περισσότερους από αυτούς απαγορεύτηκε να προσεγγίζουν την περιοχή των Εξαρχείων.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν δυο ανήλικοι εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι βρίσκονταν στην περιοχή χωρίς να συμμετέχουν στα επεισόδια.

Ένας εξ αυτών δε δήλωσε ότι είναι άστεγος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αυτός που τους άφησε ελεύθερους θα πληρώσει και τις καταστροφές που προκάλεσαν; Είναι δίκαιο για τον ελληνικό λαό, αυτός ο φαύλος κύκλος κάθε χρόνο; Κάπως έτσι η Ελλάδα διαλύθηκε, γιατί χωρίς τιμωρία ζούμε τις μέρες της μαρμότας, μέρες αδικίας, αλητείας, ανθελληνισμού και ανελευθερίας. Φυλακισμένοι πολιτικών σκουπιδιών, φυλακισμένοι εγκληματιών, φυλακισμένοι ανθέλληνων. Συγχαρητήρια στην δικαιοσύνη. Να πάω τώρα να σπάσω το σπίτι του μαλάκα του γείτονα; Δεν νομίζω να με βάλουν οι δικαστές να πληρώσω, εεεε; Θα δηλώσω αριστερή και αναρχικιά.

  2. Γιατί τους αφήσανε ? Δεν τους μάθανε οι γονείς τους να μη πετάνε τα σκουπίδια στο δρόμο ?

Leave a Response