ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Σε διαπραγματεύσεις με παίκτες, δεν ισχύουν τα ονόματα που έχουν γραφτεί”

Κοινοποίηση:
ouzounidis-768x512

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η Ένωση βρίσκεται ήδη σε φάση διαπραγματεύσεων με κάποιους παίκτες.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία (8/12, 19:30) κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως κανένα από τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Όσα είπε στην κάμερα της NOVA
Για τη Λαμία: «Είναι καλύτερα τα πράγματα όταν κερδίζεις. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα, θες πάντα να κερδίζεις, και κόντρα στη Λαμία πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί. Είναι καλύτερη η Λαμία μετά την αλλαγή προπονητή, θέλει προσοχή το παιχνίδι.

Έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ της σε σχέση με πέρυσι, που ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ήταν διαφορετική η επιλογή των παικτών, πήραν περισσότερο ποιοτικούς παίκτες με εμπειρία, όπως ο Μπαράλες, ο Μπερτόλιο, ο Καραμάνος. Έτσι βελτιώνεται και η ποιότητα της ομάδας.

Η σοβαρότητα που είχαμε στο παιχνίδι με ικανοποίησε. Η Ξάνθη δεν είναι εύκολη ομάδα στα εκτός έδρας. Μπήκαμε όμως όπως έπρεπε και γυρίσαμε το κλίμα που υπήρχε πριν το ματς. Όταν σκοράρεις γρήγορα ο αντίπαλός σου δίνει χώρους και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για σένα.

Όταν δουλεύεις κάποια πράγματα δεν είσαι σίγουρος για το πόσο γρήγορα θα βγουν. Με την Ξάνθη όμως το κάναμε. Με ομάδες που έχουν πολλούς παίκτες στην άμυνα, πρέπει να βάλεις κι άλλα πράγματα στο παιχνίδι σου, όπως η πίεση, η ταχύτητα. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος, σημασία έχει η συνέχεια, και αυτή πρέπει να είναι στο ματς του Σαββάτου».

Για τον Λιβάγια: «Το καλό είναι πως τα παιδιά καταλαβαίνουν αν είναι καλά ή όχι. Στην 11άδα βάζεις τους καλύτερους. Ο Μάρκο είναι ένα παιδί που δεν κρύβεται, είχαμε μιλήσει και πριν το παιχνίδι, ήξερε το σκεπτικό μου και πως έπρεπε να βοηθήσει από τη στιγμή που θα μπει στο ματς. Όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι καλοί και πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στα παιδιά δεν αρέσει να κρύβονται, καταλαβαίνουν πότε είναι καλά και πότε όχι. Η δουλειά του προπονητή είναι να τους βοηθήσει. Αν αυτό πρέπει να γίνει με το να μείνουν κάποια ματς έξω, θα πρέπει να γίνει. Το εύκολο για έναν προπονητή είναι να πει φταίει αυτός ή ο άλλος. Αλλά δεν πρέπει να γίνεται αυτό, σκοπός είναι να τους κάνει όλους να μπορούν να παίξουν».

Για μεταγραφές: «Προσπαθούμε να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε. Έχουμε βρει κάποιους, είμαστε σε φάση διαπραγματεύσεων. Τον Δεκέμβριο δεν βρίσκεις συνήθως ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Γίνονται κινήσεις όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή. Το καλό είναι πως τα ονόματα που έχουν γραφτεί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Για τις επιλογές στο ματς με τη Λαμία: «Οι επιλογές μας είναι συγκεκριμένες, έχουμε την απουσία του Μάρκο, υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές αλλά δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές».

Για τον Μπογέ: «Συζητάμε αρκετά για τον Λούκας, όταν ένας παίκτης δεν έρχεται σε περίοδο προετοιμασίας, περιμένεις σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι κάτι περίεργο για μένα αυτό. Προσπαθεί πάρα πολύ, ακούει πάρα πολύ. Έλειπε από μεγάλα κομμάτια που δουλεύαμε την τακτική στην ομάδα. Έχουμε και εμείς και αυτός υπομονή, πρέπει να έχει και ο κόσμος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: