ΑΕΚ: Απόδραση με το διπλό από το Αγρίνιο με μέγα Λιβάγια!

Κοινοποίηση:
2206038_1

Ο Κροάτης σούπερ σταρ στο ρόλο του απόλυτου ηγέτη οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-0
Μία, δύο, τρεις, την τέταρτη φορά ο Μάρκο Λιβάγια δεν συγχώρεσε την άμυνα του Παναιτωλικού. Ο κροάτης σούπερ εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό κενό, σκόραρε στο 69′ με εξαιρετική προσπάθεια μετά από πάσα του Μάνταλου και οδηγεί από το χέρι την ΑΕΚ προς την κορυφή, μετά τη νίκη της Ενωσης, που συνάντησε ισχυρή αντίσταση από τον Παναιτωλικό, με 1-0 στο Αγρίνιο. Αντίθετα η ομάδα του Λουίς Κάστρο, μέτρησε την τέταρτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Λιβάγια αστόχησε στο 52′ όταν δεν έπιασε καλό σουτ, στο 57′ σούταρε άουτ και στο 62′ έφτασε μία ανάσα από το γκολ, όταν μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν σημάδεψε σωστά. Στο 69′ όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κνετ και πανηγύρισε έξαλλα με τους φίλους της ΑΕΚ, που συμπαραστάθηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου. Μάλιστα στο 86′ από σέντρα του Παουλίνιο έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι (έβαλε το χέρι του και ο Κνετ).

powered by Rubicon Project
Ο Λιβάγια μετράει πέντε γκολ και δύο ασίστ και είναι ξεκάθαρα ο ηγέτης της ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει μετά την αλλαγή προπονητή για να μείνει ζωντανή στο δρόμο προς την κορυφή (μετράει τρεις σερί νίκες).

Παναιτωλικός (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μπάλμπι, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Σανιά, Λουσέρο (75′ Καββαδιάς), Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Μοράρ

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς (78′ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Λόπες, Μάνταλος (83′ Χουλτ), Αλμπάνης, Λιβάγια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: