ΑΓΡΙΟ ΠΥΡ ΧΙΟΥ ΚΑΤΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ! “Πολιτικό πραξικόπημα – Χρειάζονται 180 και όχι 151 βουλευτές για τις Πρέσπες. Προδοτικά όσα συμβαίνουν”

Κοινοποίηση:
xios

Σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις που έχουμε μπροστά μας σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξαπέλυσε ο Στέφανος Χίος απόψε (11/1/2019) στο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του ΑΡΤ.

 

Σχετικά με την επίσκεψη Μέρκελ, τόνισε ότι ήταν μια επίσκεψη πάνω στα αποκαίδια μιας χώρας που κατέστρεψε με την ανοχή και βοήθεια του Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτηριστικά είπε ότι ο Τσίπρας την ακολουθούσε σαν να της έλεγε “εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ είναι το εξοχικό σου”. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο σχετικά με μία αποστροφή της δήλωσης που έκανε νωρίτερα και ανέφερε για “παρανοήσεις” που έγιναν το 2015.

Σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών και τη μάχη που έρχεται στη Βουλή προέβλεψε ότι ο Πάνος Καμμένος θα επιδιώξει μία συμβιβαστική λύση και όχι τον ανένδοτο αγώνα που πολλοί έλεγαν ότι θα κηρύξει. Σύμφωνα με πληροφορίες του Στέφανου Χίου, γίνεται προσπάθεια να συμπτυχθεί η ψηφοφορία για τη συμφωνία με την ψήφο εμπιστοσύνης ως ένα τέχνασμα για να βγει από τη δύσκολη θέση ο κ. Καμμένος.

Σε αυτό το σημείο πέταξε τη “βόμβα”. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του δημοσιογράφου, επιτελείται ουσιαστικά πολιτικό πραξικόπημα αφού για να περάσει ένα εθνικό νομοσχέδιο όπως αυτό των Πρεσπών απαιτούνται 180 ψήφοι σύμφωνα με το Σύνταγμα και όχι 151. “Είναι προδοτικά όλα όσα συμβαίνουν”, τόνισε.

Προέβλεψε, επίσης, ότι η συμφωνία θα περάσει όχι με 151 αλλά με 154 αφού υπέρ αναμένεται να ψηφίσουν άλλοι 9 βουλευτές που δεν ανήκουν στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Οπότε πολύ κακό για το τίποτα αφού ο σκοπός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν “να σκορπίσουν πανικό για να θερίσουν παράταση ζωής της Κυβέρνησης μέχρι τον Οκτώβριο”.

Μία ακόμα απόδειξη ότι όλα είναι πια προδιαγεγραμμένα είναι και το ταξίδι του Ζάεφ στο Βερολίνο για 8 (!) μέρες αφού προηγηθεί μια επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, επιτέθηκε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ξυδάκη που ανέφερε σε δήλωσή του ότι σε λίγα χρόνια “θα ακούμε Μέρκελ και θα κλαίμε”, ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια επιτέθηκε στον Ιταλό ηγέτη Σαλβίνι χαρακτηρίζοντας τον αγράμματο.

“Είναι ανιστόρητος και απαίδευτος πολιτικά ο κ. Ξυδάκης”, είπε ο Στέφανος Χίος.

Τέλος, σχολιάζοντας τα σημερινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, είπε ότι είναι λυπηρό που στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται δύο γυναίκες – οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα – που ουδεμία σχέση και εμπειρία έχουν στον τομέα της Δημόσιας Τάξης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι 180 βο(υ)λευτές, τι 150 προκειμένου να επικυρωνώταν η Συμφωνία των Πρεσπών.
    Λίγα χρήματα περισσότερα θα τύπωναν οι διαχρονικοί μισέλληνες και η προδοσία θα είχε και βουλοκέρι συνταγματικό.
    Μετά θα βρισμόμασταν νομικά σε έναν ακόμα χειρότερο Γόρδιο Δεσμό. Θα είχαμε περισσότερο και ποιοτικά πολύ ισχυρότερο “νέφτι” για να τρέχαμε από το Ευρωπαϊκό στο Διεθνές Δικαστήριο και δεν θα βρήσκαμε Δίκιο πουθενά. Μόνο ξεφτίλα. Από τον Άννα στον Καϊάφα θα οδηγείτο το Έθνος μας, και κάποιοι από τα παρασκήνια της διεθνούς γεωπολιτικής θα έτριβαν τα χέρια τους χαρούμενοι…
    Ο νοών νοείτω

Comments are closed.