ΏΡΑ 18:40! Παρασκεύασαν εμβόλιο κατά του κοροναϊού! Καλά, πότε πρόλαβαν;

Κοινοποίηση:
emvolio

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ επιστήμονες από το Χονγκ Κονγκ ανακοίνωσαν πως παρασκεύασαν επιτυχώς ένα εμβόλιο για τον κοροναϊό.

Το μόνο που απομένει είναι να προχωρήσουν σε εργαστηριακούς ελέγχους όπου απαιτείται χρόνος σύμφωνα με τον καθηγητή λοιμώξεων Yuen Kwok-yung.

Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτοι δεν εχουν και μια βασιλισσα; Τι ρολο βαρανε οι βασιλιαδες τελικα; Μονο να φορανε στεμματα και να ζουν πλουσιοπάροχα; Τωρα δεν θα επρεπε να παρουν θεση δημοσια στον λαο τους και να επομιστουν την ευθυνη της ακαταλληλοτητας τους; Ο βασιλιας δεν ειναι αντιπροσωπος του Θεου; Γιατι δεν τους βοηθαει; Στην αρχαια Ελλάδα οταν επεφτε μια επιδημια ή ενα μεγαλο κακο στην πολη τούς πρωτους που εριχναν στην πυρά ηταν τους βασιλιαδες! Γιατι πίστευαν πως αυτοί ασέβησαν πρωτα στους Θεους και προκάλεσαν τον θυμό και το μενος τους. Οι δικοί σας…;
    ..Απο αυτον τον.. ιο ξεκινήστε και αφήστε των άλλων γιατί θα σας παρει και θα σας σηκωσει ο δια ολος

    1. Χαχαχα.. θα ανακατεψει κοκκαλάκι αρσενικης νυχτεριδας με ποδια βατραχου οταν η σεληνη ειναι σε χαση, θα προσθεσει φτερα χηνας παρθενας και θα τα βρασει μεσα σε καζανι με αιμα γουρουνιουκαι τον ζουμο θα τον δινει στον λαο να τον πινει νηστικος απο δυο κουταλια της σουπας καθε δωδεκα ωρες.. Ετσι θαδουλευουν ασταματητα στα εργοστασια για να προλαβαινουν τις παραγγελιες των δισεκατομμυριων για να ειναι η κινα οικονομικη υπερδυναμη στην αγορα της ευροπης και να καθοριζουν στο χρηματιστηριο τις τιμες των μετοχων, με τις ζωες του λαου.

  2. Μας δουλευουν τα κινεζακια. Οπως “δουλευουν” και τα παιχνιδάκια που φτιάχνουν (?). Ολα ελαττωματικα. Μεχρι χτες ο ιος μεταλασοταν ταχυτατα και σημερα τον εφτιαξαν.. Ουτε στις αμερικανικες ταινιες δεν παιζαν αυτα. Ασε που δειχνουν παντελή ελειψη γνωσεων ιατρικης διοτι οσο ο ιος εξελισεται και δεν σταθεροποιηθει, αν του ριξεις κατι μπορει να προκαλεσει ισχυρο σοκ ή νεα σοβαρη αλλεργικη αντιδραση στον οργανισμο. Ειναι σαν να εχει ανατιναχτει ενα ηφαιστειο και να ρεει η λαβα και να προσπαθεις να την πιασεις. Αυτοι θα το χειροτερευσουν το πραμα οπως πανε. Καποιος να τους σταματησει.
    Απλά, σταματησε να δουλευει η “οικονομια” τους, το χρηματηστηριο τους κατερευσε, οι παραγγελιες σταματησαν, ο τουρισμος νεκρωσε, εκτεθηκαν σε ολη την ανθρωποτητα σαν λαος με τις διατροφικες τους συνηθειες και προσπαθουν να τα μπαλοσουν γιατι μας το επαιζαν θεοι και πανισχυρη υπερδυναμη. Και αποδειχτηκαν μυγιες.
    ..
    ..νυχτεριδες κι αραχνες γλυκια μου
    σού κρατουν συντροφιααααα…

  3. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

  4. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ ΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΑΝ ΠΙΝΕΙΣ ΑΛΚΟΟΛ…ΧΑΧΑΧΑ!!!

Comments are closed.