“Όξω ρε” – Άγριες αποδοκιμασίες κατά Φίλη που πήγε για “παρέλαση” στην ΑΣΟΕΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Image2

Λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα της έντασης στην ΑΣΟΕΕ ανάμεσα σε φοιτητές και αστυνομικούς των ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, η αναπληρώτρια τομεάρχης Παιδείας Μερόπη Τζούφη και η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεανώ Φωτίου. Ωστόσο η ένταση ανέβηκε κατακόρυφα όταν ο κ. Φίλης θέλησε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. Ο πρώην υπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι με τα ΜΑΤ δεν λύνονται τα προβλήματα αλλά δημιουργούνται νέα.

Εκείνη τη στιγμή ένας φοιτητής τον διέκοψε και ανέφερε τα εξής: «Δεν έχει καμία δουλειά ο κ. Φίλης. Οι φοιτητικοί σύλλογοι απαιτούν να αποχωρήσουν αμέσως αυτοί που θέλουν να καπελώσουν τους αγώνες των φοιτητών. Να αποχωρήσουν τώρα από το άσυλο. Δεν έχουν καμία δουλειά να καπελώνουν τους αγώνες μας δεν εκπροσωπούν κανέναν δεν εκφράζουν κανέναν έστρωσαν το δρόμο για να μπαίνουν τα ΜΑΤ στο άσυλο. Το άσυλο είναι για τους αγώνες μας. Δεν έχει καμία σχέση προσπαθούν να το λερώσουν και ο κ.Φίλης και τα υπόλοιπα στελέχη ήρθαν εδώ να κάνουν πανηγύρι και απαιτούμε να αποχωρήσουν τώρα».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Στημενο απο τα απλυτα του Συριζα,αν οι φοιτητες ηταν πατριωτες θα τον σαπιζαν στο ξυλο,ποιο στημενο δεν γινεται.

  2. Άμα δεν πεσουν σφαιρες απο καουτσουκ δεν θα υπαρξει αυριο!!!

  3. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ;

  4. ΧΑΧΑΧΑ!!!! ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!! 30 ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΑΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΣΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ…ΚΑΡΑΜΠΑΜ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙ’ΑΛΛΟΥΣ

  5. Οι καραγκιοζηδες Φιλης, Φωτιου, Σακοραφα κλπ τι πηγαν να κανουν εκει περα;;;;;; Αυτοι που καταντησαν τα ΑΕΙ σε αντρα ανομιας εχουν το θρασος και πηγαν στην ΑΣΟΕΕ!!!!!!!!! Αντε παλιοπροβατινες να φτιαξετε γεμιστα που σας επιασε δηθεν ο …πονος για την ΑΣΟΕΕ!!!!!!!! Τον ….βοθρο που αδειασαν απο μεσα τα Ματ δεν τον ειδατε παλιουποκριτες κατσαπλιαδες;;;;;;;; Φτανει πια η ανομια μεσα στα Πανεπιστημια!!!!!!!!!!

  6. Για ποιο ασυλο μιλατε ρε ψευτοφοιτητες του κ@λου;;;;;;;; Οταν πηγαινετε και παρακολουθειτε στην Σχολη τα μαθηματα σας ωραια και καλα ποιος θα σας πειραξει;;;;;;; Το ασυλο εγινε για τις ιδεες, για φοιτητες και καθηγητες και οχι για λεχριτες παρασκευαστες Μολοτωφ!!!!!!!!!! Τον….βοθρο που αδειασαν μεσα απο την ΑΣΟΕΕ τα Ματ δεν τον ειδατε;;;;;;;; Τους λαθροΠακιστανους που ηταν αραχτοι στην εισοδο της Σχολης και πουλουσαν λαθραια τσιγαρα, δεν τους βλεπατε;;;;;;; Ηταν αορατοι;;;;;;;; Γιατι δεν διαμαρτυροσασταν τοτε;;;;;;; Και για τους απλυτους που μπαινοβγαιναν γι’ αυτους θελετε το ασυλο;;;;;; Για τους παρανομους;;;;;;;; Αντε να χαθειτε που ειστε εσεις φοιτητες!!!!!!!!!

Comments are closed.