Όλα τα “καλόπαιδα”: Αλλοδαποί από Μαρόκο, Αφγανιστάν, Αλγερία και Ιράν συνελήφθησαν για ναρκωτικά

Κοινοποίηση:
xeiropedes20180207

Τέσσερις «πρόσφυγες» από Μαρόκο, Αφγανιστάν, Αλγερία και Ιράν, συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ειδικής δράσης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Εξαρχείων, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 80 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 150 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης.

Επιπλέον, προσήχθησαν δεκατέσσερις αλλοδαποί, ενώ σε έναν από αυτούς εφαρμόστηκε το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι Αλγερινοί, Μαροκινοί, Ιρανοί κτλ. … είχαν!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Την Ελλάδα την διέλυσαν από το 1990 όταν ο romino ηρθε και πήρε πράσινη κάρτα το 1993 και έγινε Κώστας…Τώρα αφυπνιστηκες φίλε μου? Τελοσπαντων …καλιο αργα παρα ποτε οπως ελεγαν και οι παλιοι…!

  2. Τα εχω ξαναγραψει και επειδη οι αλλοι ειχαν τα εγγραφα, αφου πουλουν ναρκωτικα, δεν θα απελαθουν;;;;;;;; Ρε εχετε τρελαθει σ’ αυτη την χωρα;;;;;; Επειδη ειχαν χαρτια οι ναρκεμποροι ειναι ολα μελι γαλα;;;;;; Αφου εγκληματουν πουλοντας τον θανατο, τους παιρνεις τα χαρτια και τους στελνεις στο διαολο!!!!!!!!! Ουτε τα αυτονοητα δεν γινονται σ’ αυτη την χωρα;;;;;;;; Αμολας τους αλητες να συνεχισουν να πουλουν ναρκωτικα;;;;;;;; Η πιστευει κανεις οτι θα σωφρονισθουν και θα γινουν …..καλα παιδια;;;;;;; Ρε σεις συνελθετε γιατι την πατε την Ελλαδα κατευθειαν στα βραχια!!!!!!!!!

Comments are closed.