Ήθελε να δει γιατί δεν λειτουργεί το τηλέφωνο και αντίκρισε αυτό

Κοινοποίηση:
Clipboard01-5

Όταν εργάζεσαι σε παλιές εγκαταστάσεις, κτήρια ή σπίτια, δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Κάνεις το σταυρό σου, οπλίζεσαι με θάρρος και προχωράς.

Όπως κάνει και ο πρωταγωνιστής του βίντεο, ο οποίος αν κρίνουμε από το όνομα «Anastasios Theoharis», που εμφανίζεται στα πρώτα δευτερόλεπτα στο πάνω μέρος του βίντεο, έχει ελληνικές ρίζες.

Ο τύπος λοιπόν δουλεύει σε έναν παλιό χώρο κάπου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Εντοπίζει ένα παλιό τηλέφωνο τοίχου, το οποίο δε λειτουργεί. Κάθε μάστορας που σέβεται τον εαυτό του (και τον πελάτη βεβαίως βεβαίως) για να εκστομίσει τη λέξη «χάλασε, είναι για πέταμα» θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν η «εγχείρηση» κρίνεται απαραίτητη ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της βλάβης.

Μόνο που η συγκεκριμένη συσκευή κρύβει πολλές και αηδιαστικές εκπλήξεις. Ανοίγοντας το καπάκι της βάσης αποκαλύπτεται η αιτία του κακού, καθώς μέσα σε αυτήν υπήρχαν ένα σωρό νεκρές κατσαρίδες που κάλυπταν σχεδόν όλο το εσωτερικό της! Δεν πτοήθηκε από το θέαμα, έβγαλε το κάλυμμα και με ένα κατσαβίδι απομάκρυνε τα πτώματα. Το αν λειτούργησε ξανά το τηλέφωνο δεν το γνωρίζουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response