Έχει καταρρεύσει η εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Τάκη Χατζή

Κοινοποίηση:
xatzis_kabourakis-2

Η εκπομπή του καναλιού ΣΚΑΪ «Ακραία Φαινόμενα» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Τάκη Χατζή κινείται σε χαμηλά νερά …τηλεθέασης.

Προβληματισμός για τα χαμηλά νούμερα

Δεν δείχνει να «εξιτάρει» το τηλεοπτικό κοινό η εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Τάκη Χατζή καθώς τα νούμερα τηλεθεάσης είνια αρκετά χαμηλά.

Οι έμπειροι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι κάνουν ότι μπορούν, όμως δεν εξιλεώνονται … ακόμη. Πίστη και υπομονή υπάρχει από τον ΣΚΑΪ, όμως ξέρουν ότι αν συνεχιστεί αυτή η τηλεθέαση τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους..

Χθες, πάντως έκλεισαν την εκπομπή με 9,0%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Και που να ακουγατε τι ελεγε ο Μάλαμας καμπουρακης το πρωι στο ραδιο για τα διλιτρα τζιπ … Πόσο δηλητήριο και ειρωνια για όσους έχουν μείνει με τα διλιτρα που τους κορόιδα κυβέρνηση Σημίτη. … Επίσης είναι τόσο ανημερωτος ο πατέρας που δεν γνωρίζει ότι τα καινούργια καίνε όσο ένα παπί… χολή για όσους έχουν διλιτρα ο κομπλεξικός… Σήμερα τον σιχάθηκα…

  2. Στα παπάκια μας… με τις πρασινοκάμπιες,

  3. ΧΑΤΖΗΣ=ΒΛΑΞ, ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ MEGA-ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΟΛΑ ΤΑ “ΑΖΗΤΗΤΑ” ΤΟΥ ΜEGA ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΝΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΛΑΞ.

Comments are closed.