Έτσι μπήκε ο σατανισμός στη ζωή της άτυχης Αρετής! Η «σατανιστική» σέλφι της φίλης της…

Κοινοποίηση:
1

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της “άνοιξε” τα χαρτιά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο χρειαζόταν βοήθεια για να βάλει έτσι τέλος στη ζωή της η Αρετή. Το σπίτι της ήταν άψογα τακτοποιημένο και όλα τα αρχεία της σβησμένα. Η φίλη της κοπέλας και η σχέση της με τον σατανισμό.

«Βροχή» στοιχείων αποκαλύπτονται μέρα με τη μέρα, για το θάνατο της 22χρονης Αρετής από την Ηλεία, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα που έμενε στο Αιγάλεω.

Αν και αρχικά η αστυνομία προσανατολιζόταν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, προχωρώντας η υπόθεση αποκαλύπτεται ότι μπορεί ο θάνατος της κοπέλας να έχει σχέση με σατανισμό!

Μιλώντας , ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Τζαβάρας, αποκάλυψε τα 7 σημεία – κλειδιά που «δείχνουν» άλλα πράγματα και όχι μία «τυπική» αυτοκτονία.

«Πρώτον, αυτός ο τρόπος της αυτοκτονίας, από ό,τι λένε και οι ειδικοί επιστήμονες, εγκληματολόγοι, ιατροδικαστές, για να υλοποιηθεί χρειάζεται και η βοήθεια κάποιου τρίτου προσώπου. Γιατί είναι εξαιρετικά δυσχερές κάποιος να κλείσει αεροστεγώς το κεφάλι του μέσα σε μία σακούλα και, ταυτόχρονα, να χειριστεί όλα εκείνα τα συστήματα που χρειάζονται για να γίνει η είσοδος του αερίου, κάτω από αυτές τις συνθήκες, ώστε να προκληθεί θάνατος από ασφυξία.

Το δεύτερο στοιχείο είναι ότι μέσα στο χώρο του διαμερίσματος βρέθηκε το κινητό, το λάπτοπ και το iPad της κοπέλας, με σβησμένα όλα τα αρχεία, πράγμα το οποίο δημιουργεί κάποιες υποψίες.

Τρίτον, υπάρχει μια μαρτυρία ενοίκου που λέει ότι την Πέμπτη προς την Παρασκευή, 21 προς 22 Μαρτίου, υπήρξε κάποιος θόρυβος με φωνές, σαν να γινόταν κάποιο πάρτι στο διαμέρισμα.

Τέταρτον, παρ΄ όλα αυτά, όταν μπήκε η αστυνομία και οι γονείς της κοπέλας στο διαμέρισμα, όλα είχαν τακτοποιηθεί, δεν υπήρχε ούτε ένα ποτήρι που να μην ήταν πλυμένο, να μην είχε τοποθετηθεί στη θέση του, τα κλινοσκεπάσματα ήταν σε πλήρη τάξη.

Πέμπτον, η κοπέλα ήταν με ρούχα εξόδου, που και αυτό σημαίνει ότι δημιουργείται η εντύπωση κάποιας σκηνοθεσίας, ώστε να αποπροσανατολιστεί η πρώτη έρευνα για τις αιτίες του θανάτου και να πάει το μυαλό μας σε αυτοκτονία, ενώ είναι πάρα πολύ πιθανόν να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Υπήρχε ένα σημείωμα, το οποίο η οικογένεια το αμφισβητεί αν έχει προκύψει από την ίδια, ή έχει γραφτεί από την ίδια κάθ΄ υπαγόρευση».

Η «σατανιστική» σέλφι της φίλης της

Όπως λέει ο δικηγόρος, ανάμεσα στα πράγματα που βρήκαν οι αστυνομικοί, είναι και μια φωτογραφία της άτυχης Αρετής με μία άλλη κοπέλα. Συγκεκριμένα, όπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας:

«Βρέθηκε μία φωτογραφία της κοπέλας με μία άλλη, που μπορεί να είναι και φίλη της, μια συνομήλική της, μία selfie όπως λέγεται και, στη συνέχεια, μέσα από έναν αριθμό φωτογραφιών, η κοπέλα αυτή βρέθηκε να συμμετέχεις σε απεικονίσεις με διάφορα στοιχεία, που θεωρούνται στοιχεία λατρείας τέτοιας μορφής οργανώσεων (σατανιστικών). Η κοπέλα ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν είχε παρέες, ούτε κάποια συγκεκριμένη παρέα, ενδεχομένως, η μοναδική παρέα να ήταν αυτή η κοπέλα».

Και καταλήγει ο δικηγόρος: «Η σκέψη μου οδηγείται στο ότι πρέπει να ερευνηθεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου, γιατί έχουμε ως δεδομένο από το κινητό της κοπέλας ότι οι τελευταίες κλήσεις που έχουν διαγραφεί τοποθετούνται, η ενέργεια, δηλαδή, της διαγραφής των αρχείων, έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου, 23, Μαρτίου. Γιατί μετά τις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, έχουμε τρεις κλήσεις που έγιναν από τους γονείς της. Εάν λοιπόν ο χρόνος του θανάτου μπορεί να τοποθετηθεί και είναι την Πέμπτη για παράδειγμα, ή την Παρασκευή, αντιλαμβάνεστε ότι το πρώτο συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι υπάρχει παρουσία τρίτου στο διαμέρισμα μετά το θάνατο. Στη συνέχεια θα δούμε εάν και κατά πόσον η παρουσία αυτού του συγκεκριμένου προσώπου είχε και την έννοια, είτε της διευκόλυνσης, αν πρόκειται για αυτοχειρία, στην αυτοκτονία, είτε είχε κάποιο άλλο ρόλο ενεργό στην πρόκληση του αποτελέσματος».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κάθε σπίτι πλέον πρέπει να είναι κρυφό σχολειό. Ξεχάστε την δημόσια εκπαίδευση. Αυτοί που κυβερνούν θα κάνουν το 1+1 ίσον με 5. Μισούν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Καλλιεργείστε στα παιδιά σας αρετές όπως η σωφροσύνη, υπευθυνότητα,συγχώρεση, υπακοή στο σωστό και δίκαιο, φιλοπατρία, φιλανθρωπία, μετάνοια. Και επίσης καλό θα είναι να βρείτε κάποιον πνευματικό να παίρνετε συμβουλές. Υπάρχουν και βιβλία από άγιους της Ορθοδοξίας που δίνουν συμβουλές για την ανατροφή παιδιών. Αλλιώς θα κλαίτε όπως η μάνα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, του Παύλου Φύσσα και της φοιτήτριας που έμπλεξε με τον σατανισμό.

    1. Ξέχασες νά συμβουλεύεις νά στέλνουν τά παιδιά στο κατηχητικό νά βλέπουν τόν Τσουκαλά τόν Λιάγκα τόν Αυτιά τον Σάκη την Φουρέιρα τόν Νοτις τον Σοτις καί όλο αυτό τό αρχοντογυφτικο συναπάντημα καί από μικρή ηλικία νά ζητάνε αυτόγραφα από την Τζούλια την Βέρα την Στέλλα τον Βας Βας καί τότε σίγουρα δεν θα αυτοκτονούν ή δολοφονούνται.

  2. ΔΕΝ ΣΤΈΚΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΆ ΌΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΆ ΤΟΥ ΔΙΑΒΌΛΟΥ. ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΆΛΗΨΗ ☠

  3. Μόνο οι ηλίθιοι ασχολούνται με μαλακίες όπως ο σατανισμός. Δεν τους λυπάμαι καθόλου, είναι άξιοι της μοίρας τους.

Comments are closed.