Έστησαν «τσαντίρια» στο Σύνταγμα οι «πρόσφυγες» μετά την εκκένωση κατάληψης στα Εξάρχεια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
skines_main

Από την κατάληψη της… Μονμάρτρης στο Σύνταγμα βρέθηκαν πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσά τους παιδιά και γυναίκες – Ερωτήματα για τον σχεδιασμό της ΕΛΑΣ.

Στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στην πάνω πλατεία, απέναντι από τη Βουλή, κατασκηνώνουν πρόσφυγες και μετανάστες, με καταγωγή από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, που μέχρι πρότινος διέμεναν στην κατάληψη κτιρίου που εκκενώθηκε στα Εξάρχεια.

Το στήσιμο σκηνών στο Σύνταγμα, μετά άλλωστε και την έλλειψη στέγης, δημιουργεί ερωτήματα ως προς την αρτιότητα του σχεδιασμού της ΕΛ.ΑΣ. για τη συγκεκριμένη επιχείρηση, αφού δεν υπήρξε πρόνοια για να βρεθεί κάποιος χώρος, προκειμένου να μεταφερθούν μετά την εκκένωση του κτιρίου.

«Είμαστε πρόσφυγες, άστεγοι και μας πέταξαν έξω. Χρειαζόμαστε ένα μέρος για να ζήσουμε» γράφει μία ταμπέλα που έχει αναρτήσει ένας από αυτούς.

syntagma_prosfyges1


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο καθένας στην πρεσβεία του. Να τους φροντίσει η πρεσβεία τους να ελέγξουν το ποιοί είναι, τι εγκλήματα έχουν κάνει στις χώρες τους και να τους φιλοξενήσουν στις αυλές τους. Κανένας δεν τους κάλεσε, μόνοι τους ήρθαν, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ.

  2. ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΣΟΥΠΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ . ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ .

Leave a Response