Έσπασε όλο το Open o Μένιος Φουρθιώτης! – Τι έγινε στο τελευταίο ραντεβού με Ιβάν Σαββίδη;

Κοινοποίηση:
ivan

Τρομερό παρασκήνιο από το στρατόπεδο του Open και το ξεφόρτωμα του Σαββίδη στο Μένιο Φουρθιώτη!
Ο παρουσιαστής δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού και το κλίμα είναι πολύ βαρύ… για το Μένιο φυσικά αφού ο Ιβάν μόνο Moet δε κέρασε! Ο ίδιος λοιπόν στο άκουσμα της απόφασης για τη λήξη συνεργασίας του με το Open έγινε Τούρκος! Έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά του και έφυγε σφαίρα για το κανάλι για ραντεβού με τη διεύθυνση!
Η απόφαση λοιπόν είναι τελεσίδικη και μόνο με νέο εξώδικο και διαμάχη θα μπορέσει να ξαναβγεί ο Μένιος στο Open! Αφού λοιπόν είδε και απόειδε αποφάσισε να μην το τραβήξει άλλο…

Το σκηνικό που είχε στηθεί για τα Αποκαλυπτικά ξηλώθηκε όλο από μονταζιέρες μέχρι φώτα και γερανούς κάμερες! Το τέλος δόθηκε χτες και ο Μένιος πήρε τα κουβαδάκια του για να πάει σε άλλη παραλία!
Σε ποια παραλία; Σε αυτή του Βρυώνη! Ο παρουσιαστής θα εμφανίζεται πλέον στο νέο κανάλι με εκπομπή πάλι μεσημεριανή, πάλι στη ζώνη του Σαββατοκύριακου χωρίς να έχει κλείσει ακόμα η ώρα! Όσο για τους συνεργάτες του; Εδώ σας θέλω!

Η Άλκηστις Μαραγουδάκη τους μάζεψε όλους μα όλους και τους ανακοίνωσε ότι εκείνοι δεν θα χάσουν τη δουλειά τους! Ο Μένιος μεταξύ μας στην εκπομπή του είχε πολύ δυνατά χαρτιά και το Open τους θέλει κανονικά!
Επομένως, θα αξιοποιηθούν εφόσον το θέλουν σε άλλες εκπομπές, μιας και το συμβόλαιο τους ισχύει κανονικά!

Όσο για το δαιμόνιο Τζώνη Καλημέρη; Εκείνος όχι μόνο δε θέλει να βλέπει το Μένιο ούτε ζωγραφιστό, αλλά στο δικαστήριο ανάμεσα στον Ιβάν και τον ίδιο κατέθεσε εναντίον του, με τη κατάθεση του να παίζει καθοριστικό ρόλο στο φευγιό του αγοριού από τη Παιανία! Ε ρε γλέντια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δε μας χέζετε και εσείς με τον κάθε φούστη… Ποιος ασχολείται;

  2. Μαλιστα οι κακες γλωσσες λενε οτι ο μενιος εβγαλε την πουδρα και ραπισε τον Ιβαν

Comments are closed.