«Έσπασε» στο αέρα ο Μένιος Φουρθιώτης από τη συγκίνηση του θανάτου συνεργάτιδός του

Κοινοποίηση:
ΜΕΝΙΟΣ

Τη συνεργάτιδα και φίλη του,Έφη Τσιτούμη, από το ξεκίνημα ακόμα του Epsilon θέλησε να αποχαιρετήσει ο Μένιος Φουρθιώτης μέσα από την εκπομπή του «Αποκαλυπτικά», τη μόνη που βγήκε ζωντανά στον αέρα αυτές τις μέρες μετάβασης του καναλιού.
«Μου είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετήσουμε μία συνάδελφο που ξεκινήσαμε μαζί το Epsilon TV. Είναι πολύ δύσκολο να σας περιγράψω ότι την προηγούμενη Κυριακή, καθόταν δίπλα στον άνθρωπο ο οποίος εδώ κρατάει το μηχάνημα του γερανού της κάμερας και μου είπε: «Κύριε Μένιο σας έχω χάσει».Την προηγούμενη Δευτέρα τα ξημερώματα, έφυγε από τη ζωή η δικιά μας Έφη. Η Έφη Τσιτούμη. Παραγωγός πολλών εκπομπών»,ανέφερε φανερά φορτισμένος ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια ο πρώην διευθυντής ψυχαγωγίας του καναλιού θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στην οικογένεια της Έφης και να της υποσχεθεί δημόσια κάτι:

«Η Έφη ήταν μητέρα δύο παιδιών. Να πω θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Θέλω να υποσχεθώ ως άνθρωπος πάνω απ΄ όλα, ότι τα παιδιά της, οτιδήποτε κι αν χρειαστούν θα είμαστε εδώ. Καλό ταξίδι Έφη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: