Έκλαιγαν από χαρά: Εταιρεία έκανε χριστουγεννιάτικο δώρο 10εκατ. δολάρια στους εργαζομένους της! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
χριστ-1024x683

Θέλοντας να κάνει έκπληξη στους 198 υπαλλήλους του και για να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους, ο επικεφαλής μιας εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έδωσε ως χριστουγεννιάτικο δώρο περίπου 10 εκατ. δολάρια, συνολικά.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CNN, οι εργαζόμενοι στην κτηματομεσιτική εταιρεία St. John Properties, στην πολιτεία του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, ανακάλυψαν ότι μέσα σε ένα κόκκινο φάκελο που τους έδωσαν στον καθένα ως χριστουγεννιάτικο δώρο υπήρχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ειδικότερα, οι 198 εργαζόμενοι της εταιρείας έλαβαν συνολικά περί τα 10 εκατ. δολάρια ως δώρο Χριστουγέννων, με τον κάθε υπάλληλο να λαμβάνει κατά μέσο όρο περίπου 50 χιλ. δολάρια.

Προηγουμένως, η εταιρεία είχε πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια και τα δωμάτια των ξενοδοχείων για τους υπαλλήλους που δούλευαν σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ, προκειμένου να παραστούν ανέξοδα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, όλοι οι υπάλληλοι έλαβαν τον κόκκινο φάκελο για τις γιορτές, με το ποσό του καθενός να υπολογίζεται ανάλογα με την παλαιότητα στην εταιρεία.

Το μικρότερο ποσό ήταν περίπου 100 δολάρια και πήγε σε έναν νέο υπάλληλο της εταιρείας που ακόμη δεν είχε πιάσει δουλειά. Το μεγαλύτερο μπόνους έφτανε τις 270 χιλ. δολάρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: