Έγκλημα στη Ρόδο: Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο ο Ροδίτης κατηγορούμενος! Τι συνέβη; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Την στιγμή που οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη θρηνούσαν το παιδί τους αγκαλιά με την φωτογραφία της στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατο της, ο ένας από τους δυο κατηγορουμένους μεταφερόταν στο νοσοκομείο αιμόφυρτος!

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, ξέσπασε μέσα στο κελί της φυλακής και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.
Οι φύλακες που τον εντόπισαν τον μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο. Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε πως δεν διατρέχει κίνδυνο επέστρεψε στο κελί του.

Μάλιστα οι δυο κατηγορούμενοι, έχουν απόσταση μεταξύ τους 100 μέτρων ο ένας από τον άλλον και έχουν ζητήσει και οι δυο να μην έχουν καμία επαφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. εκανε μια αξιολογη οικογενεια πρωτη ειδηση στο αστυνομικο ρεπορταζ κ εντυσε νυφουλα το κοριτσι τους στο φερετρο,τωρα μην εχοντας αλλη επιλογη ακολουθει οδηγιες απο τους δικηγορους του πατερουλη…αρχικα δν ηξερε τπτ… μετα,ο αλλος,ο δυνατος,ο γυμνασμενος,ενω ηταν με τν κοπελα,ξαφνικα αρχισε να τν κοπαναει ετσι χωρις λογο κ αυτος τρομαξε κ κλειστηκε στο δωματιο γτ φοβηθηκε για τν εαυτο τ..επειτα,τν παρακαλεσε να τν πανε στο νοσοκομειο,αλλα ο αλλος τπτ δν ακουγε..οταν τν συλλαβανε μετα απο τις πρωτες μερες,καπου στν μεταγωγη για το κολλεγιο θυμήθηκε τν θεο…τν αγια γραφη λενε οι αστυνομικοι κρατουσε…!!κ τωρα κοπανησε το κεφαλι στν τοιχο…ειναι ξεκαθαρο οτι το παιδι δν φταιει…τν εμπλεξε ο αλλος…μαλιστα…καλη η προσπαθεια,απλα αυτο με τν τοιχο επρεπε να το κανει καλυτερα,γτ οι αλλοι εχουν τν κουγια,κ κτ τετοια τυπακια ειναι βουτυρο στο ψωμι του….μακαρι να μεινουν μεσα 50 χρονια κ καθε μερα να γνωριζει κοσμο π να τν αγαπανε κ να τν περιποιουνται…καθε μερα ομως…

  2. Να ψοφησει ο καριολης…και να τον κατουρησει η χωρα.

  3. ΡΕΜΑΛΙ ΧΤΥΠΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.

Comments are closed.