Έγινε μάρτυρας σε τελετή με ερωτική συνεύρεση και αίμα ενώ πήγαινε βόλτα τον σκύλο της – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Κοινοποίηση:
1

Αντιμέτωπη με ένα περίεργο θέαμα ήρθε μια γυναίκα που πήγαινε βόλτα το σκυλί της σε πάρκο , όταν έπεσε πάνω σε τελετουργικό που περιελάβανε σεξουαλική επαφή ενός ζευγαριού καλυμμένου με αίμα!

Μια γυναίκα πήγαινε βόλτα τον σκύλο της σε πάρκο του Γιορκσάιρ στη Βρετανία όταν αντίκρισε μια σκηνή βγαλμένη από ταινία τρόμου: ένα τελετουργικό λατρείας με ένα ζευγάρι να έχει σεξουαλική επαφή ενώ ήταν καλυμμένο με αίμα κορακιού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Η 42χρονη γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της αντίκρισε την παράξενη τελετή αφότου το σκυλί της, μύρισε κάτι και έτρεξε προς τα δέντρα του πάρκου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
«Η Kye (σ.σ. το σκυλί) εξαφανίστηκε και άκουσα κάτι που νόμιζα ότι ήταν κραυγές και βλαστήμιες από το δάσος», δήλωσε η γυναίκα.

Αυτό που είδε όταν κατόρθωσε να βρει τη σκυλίτσα της ήταν αρκετοί άντρες με μπεζ ρούχα και καπέλα να έχουν δημιουργήσει έναν κύκλο. Στο κέντρο του βρισκόταν μια γυμνή γυναίκα ξαπλωμένη σε επίπεδη θέση κι ένας γυμνός άντρας να γονατίζει μπροστά της και να ψέλνει.

«Η γυναίκα είχε ξαπλώσει κάτω με την πλάτη και με τα χέρια και τα πόδια προς τα έξω σαν ένας άγγελος στο χιόνι και με τα μάτια της κλειστά», περιέγραψε η γυναίκα.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι προχώρησε σε σεξουαλική επαφή με τον άντρα να αλείφει το σώμα της ερωμένης του με το αίμα νεκρού πουλιού — πιθανώς κορακιού — του οποίου το νεκρό σώμα βρισκόταν κοντά, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, η περίεργη τελετή θα μπορούσε να ήταν τελετή γονιμότητας.

Η γυναίκα άρπαξε το σκυλί της και χρησιμοποίησε ένα κινητό για να καλέσει τον φίλο της. Δεν τράβηξε φωτογραφίες ή βίντεο από τα όσα είδε, σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

Η ίδια και ο φίλος της πήγαν σε κοντινό Δημοτικό Σχολείο ανησυχώντας ότι τα παιδιά μπορεί να αντικρίσουν την τελετή ενώ πηγαίνουν στην τάξη τους. Το τελετουργικό φέρεται να έλαβε χώρα 20 μέτρα μέσα στο δάσος και μόλις 100 μέτρα μακριά από την παιδική χαρά του σχολείου.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι έλαβαν μόνο ένα τηλεφώνημα σχετικά με φερόμενη «άσεμνη έκθεση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response