Έγινε η αποκάλυψη μετά από χρόνια: «Eγώ τότε…» – To μεγάλο παράπονο του Τέρη Χρυσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ter

Αφιέρωμα στη χρυσή εποχή της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας έκανε η εκπομπή Top Story, όπου πολλοί καλλιτέχνες μίλησαν για εκείνη την περίοδο.

Ο Τέρης Χρυσός, μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν ο ίδιος έπαιρνε 800 δραχμές μεροκάματο, ο Σταμάτης Κόκοτας έπαιρνε 30.000.

«Εγώ τότε έπαιρνα πολύ καλό μεροκάματο και ζήσαμε άνετα η οικογένειά μου γιατί εγώ τους ζούσα. Έπαιρνα 800 δραχμές τη βραδιά, καλό μεροκάματο. Ο αντίστοιχος λαϊκός πρώτος τραγουδιστής, ο Σταμάτης Κόκοτας έπαιρνε τη βραδιά 30.000 δραχμές», αποκάλυψε ο Τέρης Χρυσός.

«Φυσικά και έβγαλα χρήματα, αλλά μην φανταστείς. Για να καταλάβεις, μια μεζονέτα που έχω κάνει εδώ και 20 χρόνια, ακόμα πληρώνω το δάνειό της. Το βαρύ πυροβολικό στην Ελλάδα είναι το λαϊκό τραγούδι πίστας, τα μπουζούκια, που εκεί πέρα φυσικά έπεσε πάρα πολύ χρήμα», είπε η Σοφία Αρβανίτη.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μην σκιαζεσε…εχεις τον γιοκα σου τωρα…κουτσα στραβα θα την ξεπληρωσεις την παραγκουλα σου….μεταξυ μας τωρα…εκανε καλο κρεβατι η Ντορα?!

  2. Ο Φαναρωματης θα επιληφθει επι του θεματος,αυτος ντε που τουν ρωτησανε αν μονος του μπορει να ζησει με 800 γιευρω συνταξη και απαντησε¨Απαπαπαπα ουτε στο ονειρο μου δεν θελω να το ζησω.

Leave a Response