ΈΛΑ ΣΩΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ! Συγκλόνισε ο Καπουτζίδης στο Ελλάδα έχεις ταλέντο: «Είμαι ένα παιδί διαφορετικό, αλλά είχα δυνατή προσωπικότητα»

Κοινοποίηση:
i-eksomologisi-tou-giwrgou-kapoutzidi.w_hr

Ο Γιώργος Θωμόπουλος από την Πάτρα ανέβηκε στη σκηνή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο χθες βράδυ. Αυτό το παιδί κατάφερε να προκαλέσει μοναδικά συναισθήματα και εξομολογήσεις.

Ο νεαρός είπε το δικό του ραπ τραγούδι για το bullying. Με αφορμή, λοιπόν, το συγκινητικό τραγούδι του 15χρονου, ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τον λόγο και μίλησε με συγκλονιστικά λόγια γι’ αυτή τη μάστιγα της κοινωνίας μας.

Μάλιστα ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στον ίδιο, λέγοντας πως ο ίδιος είναι ένα “διαφορετικό παιδί”, ωστόσο, η δυνατή προσωπικότητά του δεν άφησε κανέναν να του κάνει bullying.

«Ήρθες εδώ και είπες ένα τραγούδι για το bullying που γίνεται στο σχολείο και το οποίο το έχουμε λίγο σαν λεξούλα και δεν το έχουμε αναλύσει ποτέ. Και έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν γονείς, οι οποίοι ντρέπονται επειδή το παιδί τους είναι πολύ χοντρό ή επειδή το παιδί τους είναι γκέι, επειδή το αγόρι τους είναι θηλυπρεπές ή το κορίτσι τους είναι πιο ανδροπρεπές. Ντρέπονται, δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο… Και ήθελα να ήξερα, οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying στα αδύναμα παιδιά, δεν ντρέπονται; Γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται.

Φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο και δεν ασχολείσαι με το πώς θα το στείλεις στο σχολείο; Δεν θα του πεις “αγόρι μου ή κορίτσι μου, δεν θα προσβάλλεις ποτέ και δεν θα θίξεις ποτέ και δεν θα κάνεις ποτέ κακό σε ένα παιδί επειδή σου φαίνεται διαφορετικό, πιο αδύναμο” ή δεν ξέρω εγώ τι; Θα έπρεπε να ντρέπονται αυτοί οι γονείς. Και θα έπρεπε να ακούσουν αυτό το τραγούδι και θα έπρεπε να ασχοληθούν με τα παιδιά τους. Και θα έπρεπε να πουν στα παιδιά τους ότι τα άλλα τα παιδιά στο σχολείο οφείλουν να τα σέβονται.

Έχω ακούσει κάτι ανοησίες του στυλ “αυτό το παιδί έχει δύο άντρες για γονείς ή δύο γυναίκες για γονείς! Και θα περάσει δύσκολα στο σχολείο”. Και ποια είναι η λύση; Να μην το στείλουμε στο σχολείο; Η λύση είναι οι γονείς των άλλων παιδιών να πιάσουν τα παιδιά τους και να τους πουν ότι “τον μικρό Γιωργάκη ή τη μικρή Κατερίνα δεν θα τους ενοχλήσεις ποτέ επειδή σου φαίνεται περίεργο που έχει δύο μπαμπάδες ή δύο μαμάδες”.

Είμαι φορτισμένος γιατί θεωρώ ότι είναι μια μάστιγα αυτή της κοινωνίας. Έχουν γίνει δολοφονίες και τις βαφτίζουμε αυτοκτονίες. Έχουν γίνει αυτοκτονίες και τις κρύβουμε και λέμε ότι κάπου γλίστρησε. Λοιπόν, εγώ είμαι ένα παιδί διαφορετικό που, ωστόσο, δεν είχα υποστεί bullying. Είχα μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και δεν μπόρεσε να μου ασκήσει κάποιος bullying.

Ωστόσο, υπάρχουν παιδιά που έχουν περάσει αυτή την κατάσταση και εξακολουθούν να την περνάνε. Το τραγούδι αυτό που έγραψες είναι πάρα πολύ σημαντικό, οφείλει να ακουστεί, να το ακούσουν οι γονείς αυτών των παιδιών που ασκούν bullying. Να ‘σαι καλά αγόρι μου», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης και πάτησε το Golden Buzzer.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΣΠΗΝΑΛΟΓΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΞΕΥΤΗΛΗΣΜΕΝΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Η ΩΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.

  2. ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ! Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ!, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΔΥΟ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, Η ΔΥΟ ΜΑΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
    ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ, ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΙΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.

Leave a Response