Άσχημα νέα: H Ρωσία ενέκρινε δάνειο για την πώληση 32 Su-35S στην Τουρκία

Κοινοποίηση:
96acf1cea0630f900cb32f565d17e7ce

Χαμηλότοκο δάνειο, προσφέρει η Μόσχα στην Άγκυρα για την προμήθεια 32 Su-35S, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά πριν από λίγο.

Αυτό έγινε γνωστό από πηγές της κατασκευάστριας UAC, όπου προστίθεται πως τα αεροσκάφη θα χρησιμοποιηθούν για την αντικατάσταση των F-4E 2020 της τούρκικης Αεροπορίας και όχι ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση ναυαγίου στην υπόθεση των F-35, κάτι που σημαίνει πως η κύρια εναλλακτική για τα F-35 ίσως έχει τον αριθμό -57, μπροστά από το Su.

Άλλωστε όπως έγινε γνωστό σήμερα, η Ρωσία έστειλε αιφνιδιαστικά στην Κωνσταντινούπολη το πιο σύγχρονο μαχητικό της Su-57 για την έκθεση Technofest 2019, που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Νωρίτερα, η Ρωσία είχε στείλει το μαχητικό αεροσκάφος Sukhoi Su-35 στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για να συμμετάσχει και αυτό στην έκθεση αεροπορικής τεχνολογίας.

Η υπηρεσία τύπου της UAC πρόσθεσε ότι και άλλα ρωσικά αεροσκάφη – τόσο επιβατικά όσο και μαχητικά – αναμένεται να φτάσουν τις επόμενες μέρες, αλλά δεν διευκρίνισαν τα μοντέλα τους.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται για μικρότερο αριθμό Su-35, μεταξύ 12 και 16 αεροσκαφών, αλλά τονίζεται ότι σε κάθε περίπτωση το θέμα θα εξαρτηθεί από την οριστική διευθέτηση ή όχι του ζητήματος των F-35.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΌΛΟΙ ΟΙ ΤΎΠΟΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΏΝ ΤΩΝ ΡΏΣΩΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΌ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ( ΗΠΑ- Ε.Ε.).ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΉ – ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  2. αν τελικά όπως λέγετε για τα s 400 ότι θα τα ελεγχη με τους κωδικούς τις η Ρωσία και κάνει το ίδιο με τα su 35 για να διαλύσουν την Τουρκία του Ερντογάν ,έχει καλός, αν όμως αφεθούν οι Τούρκοι χωρίς κωδικούς μαύρο φίδι που μας έφαγε ???? Su 35 s σημαινει 5 f16 αεροπλάνα λοκαρισμενα μαζι χωρις ελπιδα χωρίς γυρισμό !!! 100 χρόνια μπροστά από όλα τα άλλα που υπάρχουν , σε βεληνεκές ταχύτητας σε οπλισμό σε γρήγορα τελικής ταχύτητας και ευελιξίας …με λίγα λόγια έχουμε προδότες δυτικοφερμενους μια ζωή …το τι θα κάνουμε σαν λαός έχει πλέον σημασία και τίποτα άλλο …
    ..

    1. Και 200 μπροστά επειδή είσαι Ρωσολάγνος και άσχετος!Το Su-35 απλά ενα καλό μαχητικό 4ης γενιάς όπως είναι το F-15 η το Eurofighter με τίποτα δεν το λές το καλύτερο στο κόσμο.Εκτός και αν δουλέυεις στην Ρωσική πρεσβεία οπότε άξιος ο μισθός σου.Το Su-35 αν βρεθεί απέναντι σε stealth μαχητικά 5ης γενιάς όπως είναι το F-22 και F-35.Δεν θα έχει καμία ελπίδα γιατί απλά δεν θα ξέρει απο που του ήρθε.Τα stealth μαχητικά θα έχουν δεί πρώτα το Ρώσικο και το Su-35 δεν θα έχει πάρει χαμπάρι!Αν οι τουρκαλάδες πάρουν το Su-57 που είναι stealth 5ης γενιάς.Τότε ναι θα έχουν πλεονέκτημα και θα έχουμε πρόβλημα.Αλλά το Su-57 είναι στην ουσία ακόμη σε φάση δοκιμών και οι Ρώσοι έχουν μόνο 10 απο αυτά.

  3. Το να είσαι μόνο ευέλικτος και οχι stealth δεν λέει τίποτα.Σίγουρα τα stealth μαχητικά 5ης γενιάς είναι ανώτερα απο τα παλιά (πλέον) 4ης γενιάς.Και το Su-35 είναι μαχητικό 4ης γενιάς άσε που δεν είναι καν καινούργιο μαχητικό αλλά η βελτιωμένη έκδοση του παλιού Su-27 απλά με νέο κωδικό.Βέβαια το αστείο είναι πως οι Ρώσοι μέχρι να φτιάξουν το Su-57 έλεγαν ότι η stealth τεχνολογία είναι μια απάτη!!!Αλλά τώρα που έφτιαξαν το Su-57 καμαρώνουν και λένε:Έχουμε και εμείς το δικό μας stealth μαχητικό 5ης γενιάς.Άρα ρε Ρώσοι η stealth τεχνολογία είναι μια απάτη η όντως είναι το μέλλον???.Αν εμείς πάρουμε έστω 20 F-35 και έχουμε και τα F-16 viper (με τους σίγουρα ανώτερους πιλότους που έχουμε) θα τα ξεσκίσουμε τα Ρώσικα LADA!!!

  4. Η Ρωσσία διαλύει τη Τουρκία σιγά σιγά με σχέδιο με τα ελεγχόμενα όπλα δική της κατασκευής που πουλάει στη Τουρκία.
    Τώρα για τους αμερικανόδουλους, όταν οι Ρώσσοι τα έδιναν σε εμάς το 2008 πακέτο με τα S-400, με ευνοϊκό διακανονισμό, χαμηλότοκο δάνειο και αποπληρωμή το 40% με αγροτικά προϊόντα, ΕΜΕΙΣ κάναμε τον κινέζο.
    Αναβαθμισμένα F-16 είναι πεταμένα λεφτά μπροστά στα SU-35 που θα τα καταρρίψουν πριν καν σηκωθούν από τον αεροδιάδρομο.
    Υποταγή στον Αμερικάνο για τους ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια.
    Αυτό είμασταν μια ζωή.

  5. Ασ τά πάρει τα σαράβαλα θα τήν βρεί μέσα του όταν αναβαθμίσουμε τα F16 τα F16V

    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΌΛΟΙ ΟΙ ΤΎΠΟΙ ΑΕΡΟΣΚΑΦΏΝ ΤΩΝ ΡΏΣΩΝ ΕΊΝΑΙ ΈΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΌ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ( ΗΠΑ- Ε.Ε.).ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΉ – ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Comments are closed.