Άρχοντες: Οι 5 πιο ωραίες σύζυγοι Ελλήνων ποδοσφαιριστών (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
athina-pikraki-710x401

Υπάρχει εδώ και χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο μια φήμη που θέλει τους ποδοσφαιριστές να έχουν τις πιο όμορφες γυναίκες.

Μοντέλα, τραγουδίστριες, ηθοποιοί αλλά και κορίτσια της διπλανής πόρτας που όλες έχουν ένα κοινό: Την άκρως εντυπωσιακή τους εμφάνιση.

Πάμε να δούμε τις 5 πιο όμορφες συζύγους Ελλήνων ποδοσφαιριστών και τα συμπεράσματα δικά σας…

Αθηνά Πικράκη

Η σύζυγος του Γιώργου Τζαβέλλα με το ασύλληπτο πρόσωπο και το υπέροχο κορμί, μπαίνει πρώτη στη λίστα μας και αυτό δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός.

Έχει χαρακτηριστεί ως η Ελληνίδα Megan Fox και όχι άδικα.

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Γνωστή στα media από την παρουσία της σε τηλεοπτικές εκπομπές, η Ζέτα Θεοδωροπούλου τα άφησε όλα για χάρη του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της οικογένειάς τους, ωστόσο χωρίς να χάσει τίποτα από την λαμπερή εικόνα της.

Εύη Λέκκα

Μπορεί να πιστεύεις πως βάλαμε στη λίστα την Chiarra Ferragni, όμως όχι…

Η σύντροφος του Παναγιώτη Κονέ είναι και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπέροχα κορίτσια του Hollywood.

Μιρκέτα Βιδάλη

Η γλυκιά Μιρκέτα παντρεύτηκε τον Στέφανο Καπίνο το καλοκαίρι που πέρασε και ομολογούμε πως είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια που έχουμε δει τελευταία.

Γωγώ Μαστροκώστα

Μπορεί ο Τραϊανός Δέλλας να μην είναι εν ενεργεία  ποδοσφαιριστής όμως η θέση αυτή ανήκει δικαιωματικά στη Γωγώ Μαστροκώστα.

Συστάσεις δεν χρειάζονται, όμως αντικειμενικά νιώσαμε πως αν δεν έμπαινε σε αυτή τη λίστα, ένα από τα πιο εκρηκτικά θηλυκά της χώρας, θα έπεφτε φωτιά να μας κάψει

Φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές εκτός των υπόλοιπων ταλέντων διαθέτουν και γούστο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οποιαδήποτε βγάλει χρήμα ( με τους γνωστούς τρόπους ) μπορεί να κάνει πλαστικές χιλιάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, να γεμίσει με σιλικόνη και να γίνει έτσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όμορφη. Όμορφη είναι η γυναίκα με φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά που συνδυάζει και όμορφη ψυχή ( πράγμα που σπανίζει ) και όχι η σαπίλα της Ν.Τ.Π και οι τσόντες που πλέον έχουν γίνει η πλειοψηφία.

  2. ΠΟΡΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

  3. Μια γυναικα ειναι ωραια για την εποχη της. Οπως η Ανδριανα Μαραγκου τη δεκαετια του 90…

  4. Πλαστικά βυζια, πλαστικα χείλη,εγκεφαλοι τίγκα στη σιλικόνη

  5. Μάλλον λεφτά διαθέτουν και όχι κριτήρια. Αυτές πάντα κάνουν την δουλειά τους. Και ποιά είναι αυτή: Μα αυτή βέβαια που τους έμαθε η οικογένειά τους φυσικά. Επαγγελματίας σπονσορευάμενη με επίσημο δωροθέτη..!!!!!! Γιατί η ζωή είναι μικρή..!!!! Μπεεεεεεεεεεεε!!!!

  6. Με ποιά κριτίρια – οι τρείς τουλαχιστον πλαστικούρες – είναι ωραίες;; Ποιός το λέει;; Αυτός που τίς χειρούργησε η αυτός πού τις έφτιαξε τα φρύδια;; Οι άλλες 2 είναι συμπαθητικές δεν λέω, όμως οι 3 πλαστικούρες ούτε για εμετό δεν είναι…

Comments are closed.