Nέο βίντεο: “Άντε γ@…σου προδότη” φώναζαν στον ΣΥΡΙΖαίο Τζαμακλή κι εκείνος κάπνιζε το τσιγαράκι του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
karotsi

Νέο σκληρό βίντεο από τα όσα έγιναν στην Πιερία.

Μετά το πέρας τής παρέλασης της 25ης Μαρτίου (2019) στην Κατερίνη, οι επίσημοι «έστριψαν δια του αρραβώνος» δίχως να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο βουλευτής τού Σύριζα Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, άρον άρον έτρεξε στο αυτοκίνητο του να φύγει ενώ τον ακολούθησε το οργισμένο πλήθος πετώντας του αντικείμενα και φωνάζοντας συνθήματα κατά τής Συμφωνίας των Πρεσπών, που έγινε ο εφιάλτης τής κυβέρνησης Τσίπρα.

Διαβάστε επίσης: ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ. «ΜΩΡΗ Γ@ΜΙΟΛ@». ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΛΑΝΑ. ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να προστατέψουν τον έντρομο βουλευτή αλλά το έκαναν με μεγάλη δυσκολία διότι η οργή τού κόσμου, μικρών και μεγάλων, ήταν ανεξέλεγκτη.

Ο βουλευτής κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο του και διέφυγε ανάμεσα από τον κόσμο που προπηλάκιζαν το αυτοκίνητο.

Για να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπορεί να κάπνιζε το αγαπημένο τσιγάρο των Συριζαίων για αυτό ήταν στα τέτοια του.

  2. Eτσι θα το ακους και στον υπνο σου…ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ. Και οταν θα τελειωσει το βουλευτιλικι σου να δω πως θα βγαινεις βολτες

    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ SOROS ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ

Comments are closed.