Άννα Παναγιωτοπούλου: Όταν ψήφισα Τσίπρα με μούντζωσε ο γιος μου

Κοινοποίηση:
anna_panagiotopoyloy

«Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ», είπε η ηθοποιός

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έκανε άγρια επίθεση στον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα. Η ηθοποιός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά μια αριστερή κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τον γιο της, ο οποίος την παρότρυνε να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ήταν συνέχεια εκτός σχολείου! «Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και πως τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου στο σχολείο, εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου! Μου λέει “αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις”».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: