Άλιμος: Χρήματα από πάρανομες αγοραπωλησίες πινάκων βρέθηκαν σε λογαριασμούς δημοτικών συμβούλων του Δημάρχου! (ΦΩΤΟ))

Κοινοποίηση:
1

Χρήματα από πάρανομες αγοραπωλησίες πινάκων βρέθηκαν σε λογαρισμούς δημοτικών συμβούλων του Δημάρχου Αλίμου σύμφωνα με πόρισμακόλαφος των διακτικών Αρχών!

Για δράση εγκληματικής οργάνωσης κάνουν αναφορά οι διωκτικές αρχές στο πόρισμα κόλαφος που έχει στα χέρια του ο αρμόδιος εισαγγελέας, σύμφωνα με το edolio5.gr.

Το alimosvoice.gr έχει στη διάθεσή του το πόρισμα των αρμόδιων διωκτικών αρχών που είναι κυριολεκτικά είναι καταπέλτης!

Η αγορά των 100 και πλέον πινάκων ζωγραφικής αξίας 400.000 ευρώ από τον Δήμο Αλίμου με απευθείας αναθέσεις, τράβηξε την προσοχή του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας, ο οποίος με την υπ΄ αριθμό Δ2018/1955 επείγουσα παραγγελία του, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας, η πταισματοδίκης του 29ου Τμήματος που ανέλαβε τη διαδικασία, έστειλε στον Δήμο το με αρ. πρωτ. 97/18-2-19 έγγραφο, με το οποίο ζητάει τα στοιχεία ταυτότητας υπαλλήλων προκειμένου να κληθούν για να εξετασθούν ως μάρτυρες.

Η παρέμβαση της οικονομικής διώξης ήταν αναμενόμενη. Πραγματοποίησε έφοδο και κατέσχεσε όλους τους φακέλους σχετικά με το θέμα αυτό. Ο δήμος Αλίμου άρχισε να διαρέει πως όλα“βρέθηκαν καλώς”. Η πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.

Η άψογη επιμέλεια επί του θέματος, του προισταμένου της  εισαγγελείας πλημελοιοδικών Αθήνας και η προσωπική ενημέρωση που είχε για τη σχετική δικογραφία η εισαγγελέας του Α.Π, δεν μπορούσε πλέον να αφήσει τίποτα να κρυφτεί κάτω από το χαλί.

Μπορείτε να διαβάσετε τα επίμαχα αποσπάσματα του πορίσματος των αρμόδιων ελεκτών,που έχει στα χέρια του ο Αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος αναμένεται να ασκήσει κακουργηματικές διώξεις στον κατανομαζόμενο στο πόρισμα ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, στα μέλη της, που επίσης κατανομάζονται αλλά και σε δεκάδες ιδιώτες και δημοτικούς συμβούλους εξαιτίας του γεγονότος, ότι βρέθηκαν λέφτα στους τραπεζικούς τους λογαρισμούς, μετα την αγοροπωλησία των πινάκων χωρίς να μπορούν να δικαιολογηθούν.

Επιπλέον η υπόθεση αυτή «άνοιξε» και μία ξεχασμένη δικογραφία που είχε μπει στο αρχείο και αφορούσε την κλοπή 19 πινάκων ζωγραφικής που είχε γίνει πρίν 17 χρόνια από το πρώην δημαρχείο του παλαιού Φαλήρου,

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται με συγκλονιστικές  αποκαλύψεις !

Το απόσπασμα που μιλά για την μη εφαρμογή κάθε νόμιμης  διαδικασίας

Το απόσπασμα που κατονομάζει την δράση της εγκληματικής οργάνωσής,τον αρχηγό,και τους υπαρχηγούς.

Αναφορά σε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και στην ξεχασμένη δικογραφία του παλαιού Φαλήρου 

Αναφορά στο πως στήθηκε η μεθόδευση και τα χρήματα που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Το απόσπασμα που μιλά για την μη εφαρμογή κάθε νόμιμης διαδικασίας

Το απόσπασμα που κατονομάζει την δράση της εγκληματικής οργάνωσής,τον αρχηγό,και τους υπαρχηγούς.

Αναφορά σε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και στην ξεχασμένη δικογραφία του παλαιού Φαλήρου 

 

Αναφορά στο πως στήθηκε η μεθόδευση και τα χρήματα που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: