Άδωνις Γεωργιάδης: Η Νέα Δημοκρατία πρόστυχα ξεπούλησε τη Μακεδονία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
adonis_5_2-630x400

Πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης γίνει Νέα Δημοκρατία, όταν ήταν ακόμα «χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη», κατακεραύνωνε τη ΝΔ ως το κόμμα που «πρόστυχα» ξεπούλησε τη Μακεδονία και ονομαστικά κατηγορούσε για το «ξεπούλημα της Μακεδονίας» τους Κώστα Καραμανλή, πρωθυπουργό, και Ντόρα Μπακογιάννη, υπουργό Εξωτερικών.

Μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση, ειδικά αναφερόμενος στη Ντόρα Μπακογιάννη, βεβαίωνε το τηλεοπτικό κοινό του ότι «είναι εθνικά επικίνδυνη».

Στον απόηχο των αποκαλύψεων της εφημερίδας «Ντοκουμέντο» για την επιστολή συνθηκολόγησης του Κώστα Καραμανλή στον Τζορτζ Μπους σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας, διαβάστε και δείτε τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία να σημειωθεί ότι ρόλο εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών είχε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Σήμερα κύκλοι Καραμανλή, Κουμουτσάκος, η Νέα Δημοκρατία δηλαδή, υπεραμύνονται της τότε «πρόστυχης» πολιτικής τους, όπως τη χαρακτήριζε στο ακόλουθο απόσπασμα ο σημερινός αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα πύρινα λόγια του Άδωνι
«Αυτή η απίστευτη υποχώρηση, για να μη χρησιμοποιήσω μια πιο βαριά έκφραση το τονίζω, αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος, τρομάρα του, πρωθυπουργού του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία, αυτή είναι η πραγματικότητα, κατάλαβε πιστεύω ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει στάση από την εθνική γραμμή του συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 1992 και όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει, για να το πούμε με απλά ελληνικά, ότι στην πραγματικότητα ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους τους.

»Πρόκειται για μια πρόστυχη πράξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα χειρότερη από την ίδια την πράξη της υποχωρήσεως.

»Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι η κυβέρνηση υποχώρησε γιατί είχε ξεπουλήσει το θέμα του ονόματος με τους Αμερικανούς και πλέον δεν υπάρχει κανένας που να το αμφισβητεί αυτό, αλλά αυτή η κυβέρνηση δεν είχε την ανδρεία και το θάρρος να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, να πει στον ελληνικό λαό την άποψή της και προσπάθησε να κλέψει τις ψήφους των Ελλήνων πατριωτών με αυτό το απίστευτο ψεύδος.

»Και όσο εμείς Λεωνίδα μου ασχολούμαστε με αυτές τις ανοησίες, με κάτι άχρηστους υπουργούς στυλ Μπακογιάννη, η γυναίκα αυτή είναι εθνικά επικίνδυνη.

»Νομίζετε τα λέω εγώ; Για δείξε μου από το Πρώτο Θέμα το δημοσίευμα.

»Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι εθνικά επικίνδυνη ως υπουργός Εξωτερικών».

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. καλα πιο μγαλο σουργελο απο δαυτον και κωλοτουμπα δεν ειδα ξανα αυτος ελεγε οτι ουτε νεκρος δεν θα παω στην ΝΔ μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο λογο μην λες μα καλα τοσο αναισθητα ατομα ειναι που δεν θυμουνται τι λεγανε και τσιπα δεν εχουν επανω τους ολοι τους καραγκιοζακια του συστηματος ειναι και θελουν τα λαμογια και να τους ψηφισει ο κοσμος σκ@τ@ στα μουτρα τους θα δουν οι πουλημενοι

Comments are closed.