Άγριο ξύλο σε σχολείο της Πάτρας: Μαθητής «σάπισε» τον καθηγητή του! Ανάβουν φωτιές τα όσα προηγήθηκαν στο σχολείο!

Κοινοποίηση:
1

Ύβρεις και άγριο ξύλο σε σχολείο στην Πάτρα. Ο καθηγητής διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Άγριες εικόνες στην αυλή, μετά από έναν απαράδεκτο διάλογο…

Δεν έχουν προηγούμενο τα όσα έγιναν πριν από λίγες μέρες σε σχολείο στην Πάτρα. Μαθητής ήρθε στα χέρια με καθηγητή του, τον γρονθοκόπησε και τον έστειλε τραυματισμένο σε νοσοκομείο.
Όλα έγιναν, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σε Γυμνάσιο της πόλης. Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, μαθήτρια έβρισε τον γυμναστή της, ο οποίος της απάντησε στο ίδιο ύφος.

.

Το μάθημα τινάχτηκε στον αέρα αλλά τα πράγματα ξέφυγαν λίγο αργότερα. Ο αδερφός της μαθήτριας που «πλακώθηκε» με τον καθηγητή της, έσπευσε να ζητήσει εξηγήσεις. Είναι και ο ίδιος μαθητής στο συγκεκριμένο σχολείο και πλησίασε τον γυμναστή με άγριες διαθέσεις.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια μαθητών αλλά και καθηγητών, τον πλάκωσε στο ξύλο και χρειάστηκε να διακομιστεί τραυματισμένος σε νοσοκομείο. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο σχολείο προκαλούν αίσθηση.

Αντί τα παιδιά να κάνουν μάθημα, είχαν μαζευτεί στην αυλή και μοιραία συζητούσαν για την άγρια επίθεση και τα όσα προηγήθηκαν.

Η διεύθυνση του σχολείου αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της, μέσα στις επόμενες μέρες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Συμφωνώ απόλυτα σε όσα έχουν γραφτεί από «Ελένη» και «Μ.Α.Υ(ς)». Να μην ξεχνάμε επίσης και τους γονείς που ζητάνε και τα ρέστα από δάσκαλο ή καθηγητή σε περίπτωση που προσβάλουν το μπουμπούκι τους.

  2. Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΝΙΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ…….. ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ………………….

  3. Τα αναρχοκομμουνια και πασης φυσεως υπερ προοδευτικοι από πολιτικάντηδες εως καθηγητες κλπ αφροκρεμα του δημοσιου νιου μας εκαναν τα σχολια χειροτερα από πορνεια…….ιδε τα αποτελέσματα….

Leave a Response