Άγρια πολιορκία έξω από την Ισραηλινή Πρεσβεία – Δεκάδες “αλληλέγγυοι” πέταξαν πέτρες και έκαψαν την Ισραηλινή σημαία (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
mak11

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του makeleio.gr από τα όσα συμβαίνουν τώρα έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία.

mak2

mak11

Περίπου καμιά εικοσιαριά αλληλέγγυοι πετούν πέτρες έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία, ενώ έκαψαν και την Ισραηλινή σημαία.

1 syn

2syn

nea

Μείνετε συντονισμένοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι λέτε καλε; Εγω βλέπω δέκα παλικάρια που εκφράζονται ελεύθερα. Ήσυχα, όμορφα, ειρηνικότατα. Άλλοι καίνε, άλλοι σπάνε, άλλοι μαστουριάζονται και άλλοι τσακώνονται στα γήπεδα.. Τι θέλετε δηλαδη; να μας πάθουν ψυχολογικά προβλήματα τα παιδιά μας; Α πα πα! Αφήστε την νεολαία μας να εκφραστει όπως θέλει. Όταν καίνε την Ελληνική σημαία σε άλλες χώρες, γιατί αυτούς δεν τους πειράζει κανείς;
    Άλλωστε, αυτό απαιτεί η πλουραλιστική κοινωνια τής δημοκρατιας.., έτσι δεν είναι ισραήλ; (!)😂

  2. Οι ανικανοι να μπαγλαρωσουν τη γνωστη χουφτα των παλιοτομαρων που δρα εγκληματικως καθημερινα μεσα στις πολεις σας ειναι αυτοι που με αποφασιστικοτητα θα αντιμετωπισουν και την εθνικη απειλη απο το αλλο μερους του Αιγαιου.Το μυαλο σας και μια λιρα και του μπαρμπα Γιαννη του κανατα η κοτα η λυρατη που πεταει.

  3. Παρτε pop corn και αραξτε απολαμβανοντας τις απλυτες αριστερες πατσαβουρες να καταφερονται εναντιον των αφεντικων τους …. Χααα χα χααα !!!

  4. Οι ανικανοι να μπαγλαρωσουν τη γνωστη χουφτα των παλιοτομαρων που δρα εγκληματικως καθημερινα μεσα στις πολεις σας ειναι αυτοι που με αποφασιστικοτητα θα αντιμετωπισουν και την εθνικη απειλη απο το αλλο μερους του Αιγαιου.Το μυαλο σας και μια λιρα και του μπαρμπα Γιαννη η κοτα η λυρατη που πεταει.

Comments are closed.