Άγρια “μετωπική” για το επεισόδιο στην ομιλία Μητσοτάκη

Κοινοποίηση:
syriza_nd

«Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στη διακοπή της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια, από διαφωνούντες στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Δείτε επίσης: ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ: “ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;” (ΦΩΤΟ)

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 247 κατήγγειλε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για μεγάλο χρονικό διάστημα, «αγκάλιασε» τις ακροδεξιές πρακτικές, τις κάλυψε και τις υιοθέτησε ως τρόπο πολιτική αντίδρασης. Πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης έπαιξε ένα πολιτικό χαρτί για να αξιοποιήσει πολιτικά τις αντιρρήσεις τμήματος της κοινωνίας και έχασε τον έλεγχο, υιοθετώντας πλήρως την ακροδεξιά και, όπως είπε, το χειρότερο ήταν ότι δεν φάνηκε να στέκεται αυτοκριτικά απέναντι στο ζήτημα, μη κατανοώντας ότι παίζοντας σε αυτό το ακραίο πεδίο, ο μόνος που κερδίζει είναι η ακροδεξιά και ο εθνικισμός.

Άμεση ήταν η απάντηση από την Πειραιώς. «Η υπεύθυνη πατριωτική στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό είναι προφανές ότι ενοχλεί τις ακραίες δυνάμεις, προς θλίψη του ΣΥΡΙΖΑ που επενδύει στην άνοδό τους. Και ενοχλούν βέβαια και την κυβέρνηση, γιατί γκρεμίζει το αφήγημά της ότι οι διαμαρτυρίες σε βάρος της είναι δήθεν υποκινούμενες από τη ΝΔ» σημείωσαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: