«ΚΕΡΑΥΝΟΙ» ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΕΛ. ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΝΟΒΑΡΤΙΣ»! ΚΟΛΑΣΗ

  Κοινοποίηση:
  sarakis-ert

  «Δειλία και εξάρτηση από πολιτικές σκοπιμότητες καθώς και εμπλοκή πολιτικών προσώπων που φθάνει μέχρι και την Εισαγγελία Διαφθοράς», καταλογίζει ο γνωστός ποινικολόγος, Παύλος Σαράκης, σε ζωντανή τηλεοπτική του συνέντευξη στο κρατικό κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης.

  Ο κ.Σαράκης, πραγματικός ποταμός, ανέφερε στην ΕΡΤ ότι «δεν αποδίδεται δίκαιο, δεν γίνεται σωστή απονομή δικαιοσύνης γιατί η δικαστική εξουσία καθυστερεί, κωλλυσιεργεί και δείχνει ύποπτη χρονοτριβή, εξαιτίας της οποίας η έρευνα βάλτωσε κάτι το οποίο ζημιώνει την καθημερινή ζωή του έλληνα πολίτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα περίθαλψης στο ΕΣΥ και στα ελληνικά νοσκοκομεία».

  —-«Η Δικαιοσύνη έπρεπε να έχει αποκρυσταλλώσει τα ένοχα πολιτικά πρόσωπα και να έχουν ήδη υπάρξει συλλήψεις. Μιλάμε για δημόσιο χρήμα και είμαστε ακόμα στο στάδιο της παροχής εξηγήσεων; Απαράδεκτο. Συλλαμβάνουν δικηγόρους στη μέση του δρόμου και δεν συλλαμβάνουν πολιτικά πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένη εμποκή σε ένα υπαρκτό, τεράστιο και ογκώδες σκάνδαλο, με χρήματα που έκλεβαν από την τσέπη του έλληνα φορολογούμενου πολίτη; Πληρώναμε και πληρώνουμε κερατιάτικα, για να θησαυρίζουν κάποιοι», ανέφερε ο κ.Σαράκης, ρίχνοντας ξεκάθαρα και αιχμηρά βέλη και κατά της κυρίας Τουλουπάκη, προσωπικά, εγείροντας ζητήματα και λέγοντας πράγματα που ακούγονται για πρώτη φορά και καταδεικνύουν ότι παρασκηνιακά, γίνονται ζυμώσεις εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της αλήθειας.

  «Η Δικαιοσύνη, δεν θέλει να σπάσει αυγά, φοβούμενη τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές. Χειραγωγήθηκαν μηχανισμοί που δεν τους άγγιξαν. Φοβία, στη Δικαιοσύνη. Το σπαθί της Θέμιδος δεν πάει ψηλά, τα πολιτικά πρόσωπα, είναι οι ιερές αγελάδες. Ο δικαστής, φοβάται, την αλλαγή πολιτικής κατάστασης, με στοχοποίηση των δικαστών», πρόσθεσε ο κ.Σαράκης.

  Καταλήγοντας, ο γνωστός ποινικολόγος, ανέφερε με νόημα: «Εάν δω ότι δεν προχωράει η έρευνα, θα τα δώσω όλα στη δημοσιότητα, γιατί στο χωριό μου λένε ότι το καλό το παλληκάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Η υπόθεση δεν θα θαφτεί».

  Με την παρέμβαση Σαράκη στην ΕΡΤ, ξεκάθαρα τίθεται θέμα ευθείας αμφισβήτησης του προσώπου της κυρίας Τουλουπάκη όσον αφορά την απρόσκοπτη συνέχεια της έρευνας, τουλάχιστον από την πλευρά του συνηγόρου των προστατευόμενων μαρτύρων και από το FBI.  

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. Θα τελματώσει και αυτή η υπόθεση όπως τόσες άλλες. Ίσως (έχω μια μικρή ελπίδα) επειδή πίσω είναι το FBI ίσως κάτι να ακουστεί.

  2. ΟΣΑ ΚΑΙ.ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗΣ.ΣΑΥΤΗ.ΤΗΝ.ΚΟΙΝΟΝΙΑ.ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥ.ΑΣΥΔΟΤΟΙ.ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΜΕ.ΤΑ.ΛΕΦΤΑ.ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΤΡΩΝΕ.ΚΑΙ.ΠΕΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ.ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΥΣ.ΔΥΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ.ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣΕ ΑΤΕΡΜΟΝΕΣ.ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΣ ΒΓΑΛΕΙΣ.ΛΑΕ ΣΕ .ΕΝΑ.ΠΑΝΕΛ.ΤΟΥ.ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ Ο.ΤΥΛΕΠΕΡΣΟΝΑΣ.ΣΟΦΙΣΤΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

  3. Για αυτό λέω ότι ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι το ίδιο. Όλοι μεσα στα σκατά ζουν, δεν καρφώνουν τον κλέφτη γιατί λέει μπορεί αύριο να κλέψω και εγώ οπότε άσε να έχουμε πλάτες. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.

  4. Ο κ.Σαρακης είναι δραστήριος και πατριώτης. Γιατί δεν είναι υποψήφιος με κάποιο κόμμα? Τέτοια άτομα χρειάζεται η Ελλάδα τώρα…. Όχι τυχοδιώκτες και καιροσκόπους που θέλουν να βολευτουν….

  5. Ετσι μπραβο περιμενουμε να βγεις να τους καταγγειλης αλλιως αν το κανεις γαργαρα οι σκιες θα πεσουν πανω σου

  Leave a Response