AYTO EINAI TO MYΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! (ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  poutin-erdogan

  GİZLİ PLAN! ZAMANI GELDİ = ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΉ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

  Εκείνο που ανησυχεί έντονα την Τουρκία, (HaberTürk αρθρογράφος Serdar Turgut), είναι το τι περιλαμβάνει αυτό το σχέδιο όσον αφορά την τουρκική επέμβαση στον κουρδικό θύλακα του Αφρίν και όχι μόνο, καθώς και σχετικά με τις εξαγγελίες του Ερντογάν ότι θα προχωρήσει και ανατολικότερα στον θύλακα του Menbiç, όπου όμως εκεί υπάρχουν αμερικανικές βάσεις.

  k1

  Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται στη Άγκυρα από αυτό το σχέδιο, είναι ότι θα προβλέπει την αποχώρηση όλων των τουρκικών στρατευμάτων από την Συρία με την παράλληλη εγγύηση ότι θα διασφαλιστούν τα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία από τον κουρδικό κίνδυνο, ενώ παράλληλα θα μπουν στο «ράφι» οι όποιες αμερικανικές επιδιώξεις για ίδρυση κουρδικού κράτους.
  Παράλληλα θα αποχωρήσουν και οι κουρδικές δυνάμεις από τον θύλακα του Αφρίν και θα αποδοθεί στο καθεστώς του Άσαντ, κάτι που πολύ δύσκολα θα το αποδεχτεί η Άγκυρα καθώς δεν το εμπιστεύεται και το θεωρεί εχθρικό.

  k2

  Για την επίμαχη περιοχή του Deyrizor όπου βρίσκονται και οι πετρελαιοπηγές, προβλέπεται κοινή συγκυριαρχία Ρωσίας Συρίας και Κούρδων, ενώ δεν θα θιχτούν τα αμερικανικά συμφέροντα στην ανατολική Συρία.

  Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη ανησυχία στην Άγκυρα καθώς αλλιώς είχε σχεδιάσει τα πράγματα με την επιχείρηση Κλάδο Ελαίας και τώρα αλλιώς εξελίσσονται και το κυριότερο, το ανοιχτό ενδεχόμενο σύγκρουσης με αμερικανικές δυνάμεις και με την ρωσική «ανοχή» καθώς κάτι τέτοιο δεν θα «στεναχωρήσει» καθόλου την Μόσχα, σίγουρα θα έχει καταλυτικές συνέπειες για την ιδία την Τουρκία.

  nikosxeiladakis

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
   ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ

   ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΟΥΣ

   ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ

   Η ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ.

   ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ
   ΧΩΡΑΣ. ΑΛΛΟΣΤΕ Γ`ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ
   ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

   ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

   Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ

   ΜΕΛΛΟΝ. ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

   ΥΠΡΜΕΡΔΥΝΑΜΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ

   ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ. ΦΤΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ?

   ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΩΣΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.

   ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΧΕ
   ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ

   ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΟΥΤΕ
   ΣΤΡΑΤΟ.

   ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΗΣΙΑ,
   ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΗΔΕΣ ΚΛΠ?

   ΠΟΤΕ- ΠΟΤΕ- ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ

   ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

   ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

   ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ
   ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ. ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ
   ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΕΘΝΩΣ.

   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?
   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ? ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΙ? ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ? ΟΙ ΑΝΟΙΚΟΜΕΝ ΣΤΝ ΔΥΣΗ?
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟ ΣΤ` ΑΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΣΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΤΡΕΠΩΝΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.

  2. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ.
   ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και τη γερμανική ΕΕ, αποδεικνύεται ανίκανη να προασπίσει
   τα νόμιμα εθνικά μας συμφέροντα, ενώ όλο το μνημονιακό μπλοκ έχει
   μετατρέψει την ελληνική αποικία σε «σάκο του μποξ» της περιοχής».«Ειδικότερα
   η συμμετοχή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ αλλά και η τυφλή δορυφοροποίηση της
   στις ΗΠΑ και την ΕΕ, όχι μόνο δεν προσφέρουν την παραμικρή ασφάλεια στην
   χώρα μας αλλά αντιθέτως αποτελούν το πολιτικό έδαφος για να
   εκδηλώνονται σε βάρος της πατρίδας μας όλο και πιο μεγάλες απειλές και
   πιέσεις και κίνδυνοι πολεμικών περιπετειών»
   ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ – ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  3. ΑΠΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ???ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ!!!

  4. ΓΙΑ ΤON samakos . O ΛΕΝΙΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΝ , ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΤΟ ΄ 22 .
   ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .

  5. Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι κάθε ηγέτης κοιτάει τα συμφέροντα της χώρας του. Ο Ρώσος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ την Αμερική στα πόδια του και για αυτό έχει συνάψει σχέσεις φιλίας με τον Τούρκο, με την Κίνα, με την Συρία για να προωθήσει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ αέριο. Ο Τούρκος πάλι χρειάζεται φθηνά οπλικά συστήματα ικανά να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους και τα Αμερικάνικα οπλικά συστήματα. Ο Σύριος θέλει την Ρωσία σαν εγγυήτρια δύναμη, σαν προστάτη του μιας και γνωρίζει τα περί αερίου. Ο Αμερικάνος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ο Ρώσος να αποκτήσει δύναμη αλλά και φοβάται την Τουρκία μην την χάσει. Την Ελλάδα ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ γιατί στο παρελθόν έχει φερθεί άμυαλα. Συμπέρασμα λοιπόν?

  6. Αν ο Πούτιν ειναι τοσο ηλίθιος και εξοπλίσει τον Ερτντογαν με πυρινικα, πρεπει να ξέρει πως καποια στιγμη θα δοκιμαστούν στα κεφάλια των Ρώσων. Εκτος και αν αυτο ειναι το σχεδιο.

  7. Ο πραγματικός εχθρός του ελληνισμού είναι πάντα οι Ρώσοι …αυτοί βοήθησαν τους Τούρκους να μας πετάξουν στη Θάλασσα το 1922 αυτοί μας ξεσηκώσαν στα Ορλωφικά και μας άφησαν με αβοήθητους αυτοί φτιάχνουν σήμερα πυρηνικά εργοστάσια στη Τουρκία και τους προμηθεύουν με S400 όποιοι Έλληνες τους υποστηρίζουν είναι ανιστόρητοι ή απλά ηλίθιοι

   1. Ο πραγματικός εχθρός του ελληνισμού είναι πάντα οι Δυτικοί …αυτοί βοήθησαν τους Τούρκους να μας πετάξουν στη Θάλασσα το 1922, αυτοί μας ξεσηκώσαν στα 1821 και μας άφησαν με αβοήθητους και καταχρεωμένους στις τράπεζες τους, αυτοί φτιάχνουν σήμερα παραγωγικά εργοστάσια στη Τουρκία και τους προμηθεύουν με οπλικά συστήματα, αυτοί λυμαίνονται τους φυσικούς μας πόρους… όποιοι Έλληνες τους υποστηρίζουν όπως ο agent provocateur samakos είναι ανιστόρητοι ή απλά ηλίθιοι

   2. Βασικά,ο πραγματικός εχθρός δύσης και ανατολής είναι οι σιωνιστές εβραίοι….αλλά δεν πειράζει,συνεχίστε να κοιμάστε όρθιοι.Ο ένας λέει τούρκοι,ο άλλος λέει γερμανοί,ο άλλος λέει ρώσοι και ο εβραίος τρίβει τα χέρια του με τα κοροΪδα.

  8. Σταματηστε να εισαστε αγαθοβιοληδες και ανανδροι κ να περιμένετε να σώσουν δήθεν προφητείες. Ο πουτιν εξοπλίζει τον τουρκαλα απο πυρηνικά μεχρι οπλικα συστήματα τι σχεδιο μπορει να εχει εκτος απο το να τον εχει πελάτη

   1. Σταματηστε να εισαστε αγαθοβιοληδες και ανανδροι Σελενηδες κ να περιμένετε να σας σώσουν δήθεν δυτικοί σωτήρες. Ο τράμπας εξοπλίζει τον τουρκαλα εδώ και 100 χρόνια απο βιομηχανικά μεχρι οπλικα συστήματα, τι σχεδιο μπορει να εχει εκτος απο το να τον εχει πελάτη

  9. Ξανθό γένος, κόλλυβα στο ζωνάρι, τράνταγμα, βασιλεύουσα, χιλιάρμενο κ.α.

  Leave a Response