AYTOΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ’ ΔΩΣΕ ΤΑ «ΥΠΟΛΟΙΠΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ «ΧΡΩΣΤΑΓΕ». ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ Τ’ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ

  Κοινοποίηση:
  xeiroyrgos-ippokrateio

  Ο χειρούργος Γιώργος Θεοδωρόπουλος, «ζεν πρεμιέ» των πανεπιστημιακών αμφιθεάτρων και
   «εξέχων» αναπληρωτής καθηγητής της ιατρικής σχολής, είχε κάνει μαρτύριο την ζωή 39χρονου καρκινοπαθούς βιοπαλαιστή, ο οποίος και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση παχέος εντέρου από τον περασμένο Ιούνιο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Αθήνας. 

  Όπως αποκαλύπτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, γι αυτήν την επέμβαση ο Θεοδωρόπουλος είχε εισπράξει φακελάκι 1.650 ευρώ, εκ των οποίων τα 150 ευρώ αφορούσαν το … δώρο του αναισθησιολόγου. Η εγχείρηση δεν πήγε καλά και τον περασμένο Σεπτέμβριο ο καρκινοπαθής οδηγήθηκε στη βάσανον και δεύτερου χειρουργείου αλλά  απέδωσε στον καθηγητή ως φακελάκι μόνον τα 1000 ευρώ, καθώς αδυνατούσε να βρει τα υπόλοιπα. Ούτε αυτή η επέμβαση όμως δεν πήγε καλά καθώς ο 39χρονος είχε ενοχλήσεις στο έντερό του αλλά επισκεπτόμενος τον χειρουργό στο Ιπποκράτειο, εκείνος λόγω του παλαιού «χρέους» του έκανε «μούτρα» και δεν αποφάσισε καν την εισαγωγή του τελευταίου στο δημόσιο νοσοκομείου για εκ νέου εξετάσεις. Έτσι ο 39χρονος, με την συνδρομή ιδιωτικού ερευνητή, κατέφυγε στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, που τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω  να τσεπώνει τα «χρωστούμενα» των 600 ευρώ.

  ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Ο «ΦΑΚΕΛΑΚΙΑΣ»

  Ο Γεώργιος Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Ναύπλιο Αργολίδας και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του στην Τρίπολη Αρκαδίας. Το 1986 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 1992 με «Άριστα». Τιμήθηκε με την εκφώνηση του «Όρκου του Ιπποκράτη» κατά την τελετή αποφοίτησης λόγω του υψηλότερου βαθμού του πτυχίου του μεταξύ των συμφοιτητών του. Η συσσώρευση εμπειριών σε νοσηλευτικά ιδρύματα του εξωτερικού άρχισε από τα φοιτητικά του έτη με την παρακολούθηση προγραμμάτων μηνιαίας κλινικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Η ερευνητική δραστηριότητα του άρχισε αμέσως μετά το πέρας των φοιτητικών του σπουδών, οπότε και ξεκίνησε την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής του στην Α΄ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, που αφορούσε στη μελέτη καρκινικών δεικτών σε νεοπλάσματα του πεπτικού και, η οποία κρίθηκε με το βαθμό «Άριστα». Ήδη από τότε κατόρθωσε την αποδοχή ερευνητικών εργασιών του σε διεθνή ιατρικά περιοδικά με την πρώτη δημοσίευσή του να πραγματοποιείται το 1994.

  Μετά από επιτυχείς Αμερικανικές εξετάσεις για τη λήψη της άδειας άσκησης της Ιατρικής, μετέβη στις ΗΠΑ, όπου, κατά τη διάρκεια της 6ετούς ειδίκευσής του στη Γενική Χειρουργική και κατέχοντας έμμισθες θέσεις σε 3 έγκριτα ιδρύματα της χώρας, συμμετείχε ενεργά σε περισσότερες από 1500 χειρουργικές επεμβάσεις, στα πλαίσια καθορισμένων προγραμμάτων εκ περιτροπής άσκησης, όπως προβλέπεται από το Αμερικανικό σύστημα άσκησης των ειδικευομένων. Το γνωστικό του υπόβαθρο αναδείχθηκε με την υψηλή βαθμολογία (91-99%) που πετύχαινε στις ετήσιες γραπτές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του στη Γενική Χειρουργική. Ακολούθησε η μετεκπαίδευσή του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου και Πρωκτού σε πιστοποιημένο πρόγραμμα εξειδίκευσης των ΗΠΑ (Αccredited Fellowship in Colon & Rectal Surgery). Aπέκτησε σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας σε περισσότερες από 400 επεμβάσεις που αφορούσαν το κατώτερο πεπτικό σύστημα και εξειδικεύθηκε σε ενδοσκοπικές τεχνικές.

  Η υποειδίκευση του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου εμπλουτίστηκε περαιτέρω όταν, από τη θέση του Επίκουρου Καθηγητή (2013), έλαβε μετεκπαιδευτική άδεια διάρκειας 6 μηνών για να μεταβεί στο εξειδικευμένο τμήμα της Χειρουργικής Παχέος Εντέρου του διεθνούς φήμης Ιδρύματος Cleveland Clinic στη Florida των ΗΠΑ. Το 2005 ανακηρύχθηκε Fellow of American College of Surgeons (FACS) από το Αμερικανικό Κολλέγιο Χειρουργών, ενώ το 2014, λόγω της κλινικής και επιστημονικής συμβολής και αφοσίωσής του στη Χειρουργική του Παχέος Εντέρου, ανακηρύχθηκε Fellow of American Society of Colon and Rectal Surgeons (FASCRS) από την Αμερικανική Εταιρεία Χειρουργικής Παχέος Εντέρου. Από το 2007 έως και σήμερα, στην Ακαδημαϊκή θέση του, τόσο, ως Λέκτορας, όσο, και ως Επίκουρος και Αναπληρωτής Καθηγητής Χειρουργικής, έχει διενεργήσει πλέον των 2.000 εκλεκτικών και επειγουσών χειρουργικών επεμβάσεων. Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 550 λαπαροσκοπικές επεμβάσεις κοιλίας. Οι περίπου 1.000 από τις επεμβάσεις του αφορούν τη χειρουργική παχέος εντέρου και πρωκτού και περισσότερες από 150 την προηγμένη λαπαροσκοπική χειρουργική του παχέος εντέρου. Στις χειρουργικές κολο-ορθο-πρωκτικές επεμβάσεις που έχει διενεργήσει περιλαμβάνεται η εφαρμογή εξειδικευμένων τεχνικών, όπως σφιγκτηροσωστικών επεμβάσεων για καρκίνο του ορθού, κολοπρωκτικές αναστομώσεις με κατασκευή κολονικής νεοληκύθου, εξωανελκτηριακές κοιλιοπερινεϊκές εκτομές με αποκατάσταση με κρημνό από γλουτιαίο και από ορθό κοιλιακό μυ, σφιγκτηροπλαστικές, δερματικοί και βλεννογονικοί κρημνοί στην αντιμετώπιση πρωκτικών παθήσεων, απολίνωση μεσοσφιγκτηριακής μοίρας του συριγγώδους πόρου, περινεϊκές προσπελάσεις για πρόπτωση ορθού και όλο το φάσμα των χειρουργικών τεχνικών που εφαρμόζονται στις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου.

  Είναι κάτοχος 12 βραβείων και διακρίσεων και 4 υποτροφιών και  έχει συμπεριληφθεί σε 3 διεθνείς συλλογές βιογραφικών.

   

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  82 Σχόλια

  1. Υπάρχουν και σε άλλα νοσοκομεία τέτοιοι γιατροί. Αλλά πού θα πάει θα πιαστούν όπου Νάνσι…
   Ο

  2. Είχα την τύχη να χειρουργήσει την Μητέρα μου την αδερφή μου και αρκετούς φίλους που έστειλα.Ποτέ δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ που εμείς νιώθαμε υποχρέωση να δώσουμε και μάλιστα κάποια στιγμή που τον ρώτησα εάν υπάρχει πρόβλημα που τον συστήνω ασθενείς μου είπε ότι η δουλειά του είναι να θεραπεύει
   Ποτέ κανείς δεν μου ανέφερε ότι του ζήτησε χρήματα.
   Του την έστησαν του ανθρώπου κάποιοι μοχθηροί που είχαν άλλα συμφέροντα
   Οσο για τις σπουδές πια πλαστά .μιλάμε ο άνθρωπος είναι Αριστος σε όλα του
   Δεν το πιστεύω με τίποτα και θα το δείτε

  3. θα μιλήσω απο προσωπική εμπειρία… ο κύριος Θεοδωρόπουλος εγχείρισε με επιτυχία πριν μερικά χρόνια τον πατέρα μου…
   Όταν βγήκε από το χειρουργείο, είδα ενα γιατρό που τα είχε δωσει όλα πραγματικά…ήταν φανερό οτι είχε δώσει ότι είχε..
   ΠΟΤΕ δεν μας ζήτησε κανένα χρηματικό αντάλλαγμα…
   αν ειναι αληθές βέβαια το περιστατικό και βεβαια ειναι κατακριτέος…
   Ειλικρινά έχω πέσει απο τα σύννεφα αν ισχύει κατι τέτοιο…

   1. Πεφτετε απο τα συννεφα κ.Σπυρο?κ ομως συμβαινουν.Δυστυχως δινουνε τον Ορκο του Ιπποκρατη και στο τελος τον καταπατανε.ολα για το χρημα.κριμα!πολυ κριμα.

    1. Κα Φαίη
     Πρέπει να είστε πιο προσεκτική , να έχετε γνώση των πραγμάτων για να μιλάτε με τόση σιγουριά , εγώ τον γιατρό δεν τον ξέρω , όμως ξέρω τον καρκινοπαθή και σαν ενημερώνω ότι δεν είναι καν καρκινοπαθής , είναι απατεώνας κατ εξακολούθηση , κατηγορεί συνήθως καλούς ανθρώπους χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και μετά ζητάει λεφτά για να πει την αλήθεια ! Έχει καταστρέψει πολλά σπίτια ,να έχετε υπομονή και να παρακολουθείται την υπόθεση και τότε θα καταλάβετε

     1. Δεν ξέρεις τον γιατρό αλλά έχεις άποψη.. Σου έχει κάνει και εσένα κάποια καταγγελία ? . Μήπως έκανε καταγγελεία σε κάποιον δικό σου ?

  4. Πάντως ωραία τα μπινελίκια που ρίχνουμε όλοι αλλά μία είναι η αλήθεια. Αν δεν έχεις λεφτά να έχεις μία καλή ιδιωτική ασφάλεια είσαι απλά ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. Οπότε ας ασχοληθούμε λίγο με την ζωή μας και πως θα προοδεύσουμε και ας χέσουμε επιτέλους τα τομάρια τους πολιτικούς…

  5. Να απολυθεί, να τού αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να του γινει κολονοσκοπιση με βοιδοπουτσα.

  6. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ;;;; ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑ ΠΤΥΧΊΑ ΤΟΥ.ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ;ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ. ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ

  7. 600 ευρώ χ 5 χειρουργεία την ημέρα = 3000 ευρώ την ημέρα. Έτσι πάει..
   ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ! Θέλει και την ασφάλεια του Δημόσιου νοσοκομείου και να τα κονομάει. Ελπίζω να μην ξαναδεί ασθενή. Επειδή είχα κάποιο θέμα να ξέρετε ότι υπάρχουν εξαιρετικοί ιατροί ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ στον συγκεκριμένο τομέα (εγώ πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και πλήρωσα περίπου τα ιδια λεφτά).

  8. N AΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ Σ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΝΑ ΕΥΧΕΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΟΥΝ ΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ!ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ…

  9. Πήγε με αιμορραγία στο νοσοκομείο και τον έδιωξε, γιατί δεν πήρε 600 ευρώ. Πιάστηκε με προσημειωμένα χρήματα στην τσέπη, τους διαλόγους με τον ασθενή τους έχει καταγράψει η Αστυνομία, και κάποιοι λέτε ότι «δεν σας κολλάει»…… Πόσο απαράδεκτοι είσαστε κάποιοι ?

  10. Θες να μας πεις γιατί τον έπιασε ξαφνικά τον καρκινοπαθή και καταγγέλει κόσμο ? Αφού πιάστηκε στο νοσοκομείο με προσημειωμένα χρήματα, τι κάθεσαι και γράφεις τώρα ?

   1. Δεν ντρέπεστε κύριε Θανασα να λέτε τέτοια πράγματα , ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο καρκινοπαθής λέει ψέματα ; Σας έχει τάξει χαρτζιλίκι ο κυριοσ Καρκινοπαθής ; Για άλλη μια φορά;; Σωστά;;; Ντροπή σας υπηρετείται και στην ελληνική αστυνομία . Η υπηρεσία σας το γνωρίζει ;;; Προφανώς και έχει την υποστήριξη από λαμόγια αστυνομικούς σαν εσάς για να καταγγέλει όλα αυτά .

    1. Θέλετε να καταθέσετε άποψη με πραγματικά στοιχεία όπως εγώ ? Όχι βέβαια γιατί είσαι σίγουρη ότι θα κάτσεις στο σκαμνί όπως και αυτός που υποστηρίζεις….. Είσαι απλά σούργελο που πιστεύεις ότι με ψεύτικα προφίλ θα καταφέρεις κάτι. Όσο για την λέξη λαμόγιο, στην επιστρέφω. Οι Αστυνομικοί έπραξαν άριστα το καθήκον τους, και αυτό το επιβεβαίωσαν οι εισαγγελικές αρχες με τους περιοριστικούς όρους που επέβαλαν στον κατηγορούμενο γιατρό. Ντροπή και μόνο σε εσένα που γράφεις συκοφαντίες κρύβοντας το πραγματικό σου πρόσωπο.

    2. Εσεις τον ξέρετε ? Είχατε κάποια συνεργασία μαζί του ? Σας έχει χαρτζιλικώσει εσάς η κάποιον δικό σας ? Η τιμή του χαλκού που βρίσκετε αυτή την στιγμή ? Ψάξατε το έντερο του να δείτε αν έχει καρκίνο η όχι ? Τις επεμβάσεις γιατί τις έκανε αφου είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με όσα πιστεύεται ? Σε γνώση σας λέτε ψέματα, και συκοφαντίες. Δεν έχετε κάποια γνώση απο το περιστατικό, αλλά δήθεν έχετε άποψη και θεωρείται αναξιόπιστους τους εισαγγελείς και τις αρχές….. Προφανώς εσείς με το ψεύτικο προφίλ κρίνεται τους άλλους απο τον εαυτό σας, γιατί είσαστε λαμόγιο με δίπλωμα και προφανώς εγκρίνεται ανάλογες παράνομες πράξεις και εκβιασμούς.

   2. Εσείς κύριε Θανασά θα έπρεπε να ξέρετε πολύ καλά από στησίματα κ παγίδες! Κ αναρωτιέστε τι τον έπιασε τον καρκινοπαθή; Κ σε τελική εσείς πού ξέρετε ότι είναι καρκινοπαθής; σας έδειξε κανένα χαρτί που να το αποδεικνύει; Ή μήπως έψαξε κανένας Δημοσιογράφος αν αυτά που βγαίνει κ λέει ισχύουν; κ αν τον ξέρετε κ είστε γνωστοί ή φίλοι σας προτείνω να προσέχετε τους φίλους κ τους γνωστουσ σας γιατί δεν ξέρετε ποτέ θα σας την φέρουν.
    Κ πώς ξέρετε αν η αστυνομία έχει ή όχι καταγράψει συνομιλίες κ τι λένε αυτές κύριε Θανασά;
    Πολύ περίεργα μας τα λέτε

    1. Καινούργιο προφιλ με παρόμοιες ανοησίες…. αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την λογική. Έχει ασκήσει δίωξη ο εισαγγελέας με περιοριστικούς όρους ??? Ναι η όχι ? Τι μας λέτε ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν καλά στην υγεία του ? Η μήπως ότι στην Ελλάδα οι γιατροί δεν παίρνουν φακελάκι ? Πηγαίνετε σε κάνα ψυχίατρο να σας δει και περαστικούλια σας..

  11. Ντροπη και αισχος!!! Αν δε του φτανουν τα λεφτα που παίρνει να παει αλλου οχι να ζητάει απο τους ασθενείς… εχουν τον πονο τους εχουν κ κατι τετοιους λαμακες!!!

  12. Έχω πολλές ενστάσεις.. Εγώ ή ίδια έχω δώσει προσημειωμενα παλαιότερα σε γιατρό που μας είχε κάνει πολλά κ μας ζητούσε πολλά αφού μας ανέλαβε. Ο συγκεκριμένος επειδή πήγα επίσκεψη στο ιατρείο του γιατί είναι από τους καλύτερους που υπάρχουν για το έντερο έναν δικό μου άνθρωπο και επειδή θέλαμε την γνώμη του γιατί πολλοί μας έλεγαν ότι χρειάζεται χειρουργείο.. Κ παρότι ήξερε ότι είχε πρόνοια ο άνθρωπος που πήγα και δεν μας πήρε επίσκεψη, που δεν ήταν υποχρεωμένος αφού έχει ιδιωτικό ιατρείο, και μας βοήθησε πάρα πολύ μέσα στο ιπποκράτειο σε όλα. Κάπου κάτι δεν μου κολλάει.

   1. Αφού τονπιάσανε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τι δεν σου κολλάει ?

  13. Κ;αλά πώς γίνεται ένας Άριστος γιατρός με διακρίσεις στο εξωτερικό να κάνει αποτυχημένες εγχειρήσεις ? Και γω αν θέλω παίρνω πτυχίο αστροναύτη από την ΝΑΣΑ. Κάτι βρωμάει εδώ. Είναι σίγουρα γιατρός η κρεατεμπορας? Ξεφτυλισμενε ξύλο που θες να σου κόβουν τα χέρια κ τα πόδια να γλυτώσει ο κόσμος.

  14. θα πεσουν ολοι οι συναδελφοι του ιατροι και θα μιλησουν για εναν εξαιρετο ανθρωπο και επιστημονα, φιλανθρωπο και αφιλοκερδη, οικογενειαρχη και ευυποληπτο και φυσικα θα πεσει στα μαλακα. ασε που θα πληρωσει και κανενα μεγαλοδικηγορο με «ακρες» στο δικαστικο σωμα

   1. Χαραμοφάης είναι το πραγματικό σου όνομα,ή είσαι στα αλήθεια χαραμοφάης ;)χαχαχαχαχα

  15. ρε χαζοελληναράδες ολο εξυπνάδες και ασχετοι εισαστε αλλά εχετε γνώμη για τα πάντα …
   γράφουν μερικοί ΗΛΙΘΙΟΙ εδώ μέσα γιατί δέν πήγε στην αμερική οπου θα εβγαζε εκατομμύρια ….
   γιατί ρε ΠΙΘΗΚΙΑ εκεί υπάρχει τεράστια φορολογία και ετσι και σε πιάσουν να φοροδιαφεύγεις η να παίρνεις
   φακελάκι απλά την ΕΒΑΨΕΣ …
   αλλά κάθεται στην ελλάδα βγάζοντας εκατομμύρια κάθε χρόνο με το σκεπτικό και αν τόν πιάσουν για φακελάκι απλά ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ …στην αμερική ρε πιθήκια αν σε πιάσουν για φακελάκι …απλά σου παίρνουν την αδεια εξασκήσεως επαγγέλματος π.χ. για 5 – 10 χρόνια για πρώτη φορά ,ενώ αν σε ξαναπιάσουν αφαιρείται δια παντός ,ενώ ταυτόχρονα σε ψάχνει εξονυχιστικά το εκεί σδοε για παράνομο πλουτισμό ακόμα και για 100 δολάρια …και αν προκύψουν παρανομίες μετά ερχεται κατάσχεση περουσιακών ιδιοκτησιών σπιτιών – αμαξιών – θυρίδων κλπ ,κρεμάλα δημόσια στον θεοδωρόπουλο για την απληστία του .
   κύριε στέφανε χίο ,κάντε σοβαρό ελεγχο στα διπλώματα πού εχει αν ειναι πραγματικά η ΨΕΥΤΙΚΑ …

  16. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τι γίνεται γιατί νόσησα με καρκίνο και βίωσα την κατάσταση. Επειδή δεν πήγαινα στο ιατρείο του πριν τις χημειοθεραπείες, όταν έμπαινα κάθε 22 ημέρες για χημειοθεραπεία ο θάλαμος είχε 8 κρεβάτια και όλοι καρκινοπαθείς. Περνούσε το τιμ από μπροστά μου κοντοστεκόταν και πήγαινε με πολύ χαρά στον επόμενο που του τα είχε στάξει. Αυτοί είναι οι ανθρωπιστές γιατροί που ορκίζονται να κάνουν το καλύτερο για τον συνάνθρωπο. Η δική μου άποψη είναι να σταματήσει ο κόσμος να δίνει φακελάκια και όσοι ζητούν να τους καταγγέλουν. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους γιατρούς γιατί κοιτάνε τον άνθρωπο σα χρήμα και για το παραμικρό γράφουν φάρμακα για να τα οικονομάνε απο τις φαρμακευτικές. Ζητώ συγνώμη από τις λίγες εξαιρέσεις που υπάρχουν.

   1. Ξέχασα να επισημάνω, δεν ομιλώ για τον συγκεκριμένο γιατρό αλλά για άλλο ογκολόγο που υποτίθεται με είχε αναλάβει.

  17. ρε GREEK για ολα φτες ΕΣΥ, γιατι οπου πας λαδωνεις, γιατι θελεις συνταξη 2000 ευρω για λαδωνεις τον χειρουργο που το κρατος τον πληρωνει 1800 ευρω.διοτι το κρατος απο παντα ισοπεδωνει τα παντα στον χωρο της υγιειας, διοτι ρε GREEK αυτους φηφιζεις τους λαικιστες.///γεμισαν τα νοσοκομεια με γιατρους,με» αγραφα δικαιωματα» για να αναγκαζονται να κλεβουν διοτι δεν εχουν σωστο μισθο.

  18. Ton gnorisa prosopika katestrepse ton sizigo mou zitise hrimata enpsihro kai i epemvasi halia eprepe na ksana xirourgiti pigame allou meta ta vraveia tou einai pseftika opou ekane xirourgia kanenas den eitane kala ta eida mai ta matia mou ftei to kratos kai to nosokomio pou kratane tetia atoma asxeta stin douleia tous

  19. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΦΡΑΓΚΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

  20. αλλο ενα απο τα «μυαλα» που αν φυγει απο τη χωρα μερικοι θα κλαινε με μαυρο δακρυ αλλα ποτε δεν θα εκαναν το ιδιο για τον 39χρονο φτωχο και ενδεχομενως τιμιο βιοπαλαιστη

  21. Καταρχήν να ευχηθώ στον νεαρό καρκινοπαθή τα βάσανα του να τελειώσουν εδώ!!!! Ως καρκινοπαθής κι εγώ, γνωρίζω το γολγοθα αυτό!!!! Για το «γιατρό» παράσιτο…. Έχω να πω ένα μόνο!!! Εφόσον δεν υπάρχει κράτος, βρίσκουν και τα κάνουν!!! Ντροπή και αίσχος για εμάς τους Έλληνες που ανακαλύψαμε την ιατρική!!!! Τρίζουν τα κοκκαλα του ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ!!!! ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΤΈΤΟΙΟΙ «ΓΙΑΤΡΟΊ » ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΌΒΕΤΑΙ ΤΟ ΧΈΡΙ!!!

   1. Μη προ-βλημα-τιζεσαι…με τα μυαλο που κουβαλατε οχι ιατρικη «ανακαλυψατε»,αλλα ουτε και την κοτα που ονειρευταν να πεταξει.

  22. αφαιρεση αδειας ασκησεως επαγγελματος, επιστροφη των χρηματων στον ασθενη και 10 χρονια φυλακη!
   και οποιος σκιντζης θελει, ας το ξανακανει!

  23. Αλλά παρόλα το ……………..ασήκωτο βιογραφικό, με τις υποτροφίες, τα βραβεία και τις διακρίσεις, ο γιατρός δεν κατάφερε να το χειρουργήσει επιτυχώς τον ασθενή με το πολύ συνηθισμένο πρόβλημα υγείας !!!!!

  24. Θα χαιρόμουν αν η δικαιοσύνη έκανε σωστά το έργο της και τον ξηλωνε μια για πάντα!!! ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!! Ποιος ξέρει τι αίμα ρούφηξε τόσα χρόνια ο βαμπιρης από τόσο κοσμάκη που για την υγεία του ξεπουλαει τα πάντα!!! Έχω και γω μια ανάλογη εμπειρία και τον καταλαβαίνω απόλυτα τον άνθρωπο!!! Καλά του ξυγηθηκε του αχριστου!!! Μπράβο φίλε σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

  25. Εκτός απο τα καθηκια υπάρχουν και καποιοι ΆΝΘΡΩΠΟΙ γιατροί.
   Νοιώθω την αναγκη να το πω εδω γιατί κάποιοι αξίζουν ενα μεγάλο μπράβο.
   Πριν αρκετα χρόνια ο πατέρας μου έπρεπε να κανει μπαι πας εχει βουλωμενες ολες τις αρτηρίες. Πηγαμε στο πανεπιστημιακό Λαρισας και χειρουργηθηκε αμεσα σε μια εβδομάδα αν θυμάμαι καλα. Ο Γιατρός ΆΝΘΡΩΠΟΣ που τον χειρουργησε ηταν ο
   Νικόλαος Β. ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΣ.
   Οταν τελειωσε το χειρουργείο που κρατησε πανω απο 8 ωρες και πηγαν ολα τελεια, ενοιωσα την αναγκη να τον ευχαριστήσω, και αφου μου εξηγησε πως πηγε το χειρουργείο στο διάδρομο του νοσοκομείου τον ρώτησα ποτε θα μπορούσα να τον δω ιδιαιτέρως, με ρωτάει γιατί και του απαντω για να τον ευχαριστήσω, μολις καταλαβε τη εννοούσα μονο που δε με πεταξε απο τον τριτο οροφο κατω. Ενοιωσα απαισια αλλα και παράλληλα μια ιδιαίτερη χαρα που πεσαμε πανω σε αυτον τον άνθρωπο. Φυσικά δεν τον ξαναειδα ποτε αλλα θα του είμαι παντα ευγνωμων.
   Ο γιατρος αυτος δούλευε στην Γερμανια και δεν έχει καμία σχεση με τους Έλληνες γιατρούς.
   Υπάρχουν και αυτοί λιγοι αλλα υπάρχουν………

  26. Να απολυθεί από όλες τις θέσεις που κατέχει στο Δημόσιο. Να δημευθεί η περιουσία του, ως προιόν εγκλήματος, έπειτα ελεύθερος να εργασθεί στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

  27. Μ@λ@κας εισαι γιατρε.Εχεις τετοιο βιογραφικο,εχεις περασει τις αμερικανικες εξετασεις (usmle) και ερχεσαι και δουλευεις στο Ελλαδισταν για 1800 ευρω (αυτος ειναι ο μισθος διευθυντη του ΕΣΥ) και να ζητιανευεις 600 ευρω φακελλακια;Οπουδηποτε στον κοσμο,θα εβγαζες τα διπλασια τουλαχιστον απ’οσα βγαζεις στην Ελλαδα μαζι με τα φακελλακια.Παρτα τωρα.Οχι οτι θα του κανουν και τιποτα,μια μαντρα θα του κλασουν γιατι ετσι ειναι οι νομοι.Μετα απο λιγο καιρο παλι στη θεση του θα ειναι.Αυτα τα πραγματα πολλες φορες ειναι και στημενα απο ανταγωνιστες γιατρους,που ζαχαρωνουν τη θεση του και θελουν να τον βγαλουν απο τη μεση.

   1. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ:
    Μ@λ@κας εισαι γιατρε.Εχεις τετοιο βιογραφικο,εχεις περασει τις αμερικανικες εξετασεις (usmle) και ερχεσαι και δουλευεις στο Ελλαδισταν για 1800 ευρω (αυτος ειναι ο μισθος διευθυντη του ΕΣΥ) και να ζητιανευεις 600 ευρω φακελλακια;

  28. Το βιογραφικό το φτιάχνεις για τον εαυτό σου, επειδή το εχεις μεράκι και το θέλεις πολύ, σε εκφράζει σαν τρόπος ζωής και εργασίας. Δεν το φτιάχνεις για να πλουτίσεις κλέβοντας και εκβιάζοντας τον κόσμο!! Αλλά τι να περιμένει κανείς από κομπλεξικά άτομα που προέρχονται από μεσο αστικές οικογένειες νεοελλήνων που ψάχνουν οικονομική ευμάρεια στο πτυχίο και τον τρόπο που θα εκμεταλευτούν καλύτερα.!!!! Κατάντια!!!!!

  29. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙΑ,Η ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  30. Πάρα πολλά πράγματα δεν «κολάνε» σε αυτή την ιστορία…

   Αν ο ιατρός είναι πανεπιστημιακός και διατηρεί νόμιμα ιδιωτικό ιατρείο, έχει κάθε δικαίωμα να τιμολογήσει και να λάβει αμοιβή για τις ιδιωτικές πράξεις του. Ο ασθενής που επέλεξε ελεύθερα τον συγκεκριμένο ιατρό και πήγε κατ’ επανάληψη στο ιδιωτικό του ιατρείο, γιατί περιμένει να δεχθεί δωρεάν υπηρεσίες; Αν ήθελε δωρεάν, μπορούσε να πάει στο κρατικό νοσοκομείο, όχι στον ιδιωτικό επαγγελματικό χώρο.

   Όπως συμβαίνει σε κάθε ιδιωτική σχέση, κάποιος ή συμφωνεί ή διαφωνεί με τους όρους παροχής υπηρεσιών και σε κάθε περίπτωση, αν ο ασθενής διαφωνούσε, δεν έπρεπε να τον επιλέξει για ιατρό του. Δεν γίνεται και να θεωρεί ότι εκβιάζεται και να πηγαίνει και να ξαναπηγαίνει κατ’ επιλογήν του στον «εκβιαστή» του!!! Επιτέλους, τόσοι ιατροί υπάρχουν, γιατί καλά και σώνει να θέλει τον «πλερωτικό», αλλά και να απαιτεί δωρεάν υπηρεσίες;

   Και το «κερασάκι στην τούρτα», ο άνεργος και φτωχός «εκβιαζόμενος» ασθενής, αντί να καταγγείλει το περιστατικό στις αρμόδιες αρχές (δωρεάν), απευθύνεται σε… ιδιωτικό (και υψηλά αμειβόμενο) ερευνητή, διερωτώμαι άραγε πως τον πλήρωσε. Τώρα, όσο για τους διαλόγους, δεν μπορώ να δεχθώ την εκδοχή κανενός, διότι εγώ δεν ήμουν παρών, όμως όλοι έχετε βγάλει ετυμηγορία, μάλλον φαίνεται πως όλα εξελίχθηκαν ενώπιον πολλών από εσάς…

   Φαντάζομαι ότι κανείς σας δεν έχει καταδικάσει τις ληστρικές αμοιβές με δημόσιο χρήμα κάποιων ανύπαρκτων «καλλιτεχνών», «αθλητών», «μοντέλων»(βίζιτες) κλπ, όμως αρνείσθε το δικαίωμα αμοιβής σε απαραίτητους επαγγελματίες (όχι μόνον ιατρούς), οι οποίοι ξόδεψαν πολλά χρόνια από την ζωή τους για να φτάσουν σε ένα επίπεδο που να ξεχωρίζουν από τον «σωρό». Θα μου πείτε ότι αυτό το κάθαρμα ο ιατρός ασκεί λειτούργημα. Φαντάζομαι, όλοι εσείς δεν πήρατε ποτέ χρήματα για παροχή δικών σας υπηρεσιών από όσους ασκούν λειτούργημα και στο τέλος του μήνα κάνετε έρανο για να αγοράσετε σοκολάτες ή ρούχα στα παιδάκια κάποιων από αυτούς που ασκούν λειτούργημα, οπότε πάρα πολύ σωστά έχετε ήδη καταδικάσει αυτό το κάθαρμα, αφού μάλιστα γνωρίζετε και τα πραγματικά γεγονότα…

   Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν οι έρευνες, αλλά αν (λέω υποθετικά) αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι, δεν νομίζω κανείς να αφιερώσει έστω και δύο λέξεις συγγνώμης ή έστω συμπάθειας προς αυτόν που αδικήθηκε…

   Θα υπάρξουν και πολλοί που θα με διαολοστείλουν (έχουν κάθε δικαίωμα) και θα πουν «να πάνε στο διάολο οι κ@λο-γιατροί». Δεκτή και αυτή η άποψη, άλλωστε, έχει εφαρμοσθεί και στην πράξη από τον κομμουνιστή Ερυθρό Χμερ κυβερνήτη της Καμπότζης, τον αλήστου μνήμης κατσαπλιά πολ-ποτ, ο οποίος πριν 40 χρόνια εξόντωσε σχεδόν 2.000.000 συμπατριωτών του (το 25% του πληθυσμού της χώρας του), κυρίως μορφωμένους, ειδικευμένους και παραγωγικούς ανθρώπους. Τότε, εξόντωσε -λόγω ιδεολογίας είπε- και όλους τους ιατρούς της χώρας, εκτός από έναν, τον… προσωπικό ιατρό του!!! Το τι έγινε στην συνέχεια, δεν χρειάζεται η προσωπική μου εκδοχή, διότι είναι γεγονότα που έχει καταγράψει η ιστορία.

   ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

   ΥΓ: δεν γνωρίζω κανέναν εκ των εμπλεκομένων και ούτε παρεμβαίνω υπέρ οποιασδήποτε πλευράς, άλλωστε εγώ είμαι αμελητέα ποσότητα, ένας ασήμαντος αγωνιστής της καθημερινότητος. Εδώ και έναν χρόνο ευρίσκομαι 33 ώρες ταξιδιού με το αεροπλάνο από την αγαπημένη μας ΠΑΤΡΙΔΑ, με όλες αυτές τις διαχρονικές μικρότητες και αθλιότητες, οι οποίες ποτέ δεν με ευρήκαν σύμφωνο, ούτε και θα μου λείψουν.

   1. Μπραβο χιο που τον εβγαλες,φαινεται απο τη φατσα του,αρπακτικομε ειξεικευση στην αμερικη,αραγε εκει εμαθα πως να τα παιρνει?

    1. Ειναι η κακοηθεια,αμαθεια,κουτοπονηρια,φιλαργυρια και παντα σε κατασταση ενδειας σε αυτο που λες «χωρα σου» με την εγκληματικη διαπλοκη και παντελη αδιαφορια να βασιλευει παντου στο μπαχαλο που εχετε φτιαξει να ζητε.Στην Αμερικη ο πρωτος μισθος φαρμακοποιου σε φαρμακειο ειναι
     $10,000 USD,σκεψου λοιπον τον μισθο ενος ιατρου με εξειδικεση και ρωτησε τον εαυτο σου που εμαθε το μπαξισι,αν οντως ειναι μπαξισι στην προκειμενη περιπτωση,στο μπαχαλο χωρα σου,ἢ στην Αμερικη;Αλλωστε,ιδιωτικο ιατριο επισκευθηκε.Οπως και να ᾽χει η συμπεριφορα του γιατρου,αν οντως ειναι οπως αναφερεται,ειναι κατακριτεα.

   2. Ειπες την ανοητη ιστοριουλα σου αλλα δεν εχεις μαθει πριν μιλησεις να ακουσεις; Αυτα που ανεγραψες ουδεμια σχεση εχουν με το πραγματικο περιστατικο.

   3. Δεν καταλαβες καλα.Στο Ιπποκρατειο εγιναν οι επεμβασεις.Το Ιπποκρατειο ειναι δημοσιο νοσοκομειο και στο δημοσιο νοσοκομειο κανεις δεν δικαιουται να ζηταει λεφτα,ειτε ειναι πανεπιστημιακος ειται ειναι γιατρος του ΕΣΥ.Οι πανεπιστημιακοι ομως εχουν και το δικαιωμα να εχουν ιδιωτικο ιατρειο και να προσφερουν υπηρεσιες στον ιδιωτικο τομεα.Αρα μονο αν χειρουργουσε τον ασθενη σε ιδιωτικο νοσοκομειο ειχε το δικαιωμα να ζητησει λεφτα και φυσικα για τις επισκεψεις στο ιδιωτικο του ιατρειο.Απο΄κει και περα αυτος επρεπε να κατσει 20 χρονια στο εξωτερικο,να αποκτησει ονομα και λεφτα και μετα αν ηθελε ας ερχοταν στην Ελλαδα και θα γινοταν κατευθειαν διευθυντης σε μεγαλο ιδιωτικο νοσοκομειο και θα ζηταγε οσα γουσταρε.Αυτο κανει ενας γιατρος που σεβεται τον εαυτο του,τις γνωσεις του και τον κοπο του και που πιστευει στις ικανοτητες του.Αλλα ηρθε στο Ελλαδισταν,στο βρωμοΕΣΥ για να εχει το στανταρακι των 1800 ευρω/μηνα.Αυτος απο μονος του ξεφτυλισε τον εαυτο του με αποκορυφωμα το τρεχων συμβαν.Ολα αυτα με την προυποθεσει οτι ειναι αληθινα τα γεγονοτα και το βιογραφικο του γιατρου.

   4. Μπραβο χιο που τον εβγαλες,φαινεται απο τη φατσα του,αρπακτικομε ειξεικευση στην αμερικη,αραγε εκει εμαθε πως να τα παιρνει?

   5. Θες να μας πεις γιατί τον έπιασε ξαφνικά τον καρκινοπαθή και καταγγέλει κόσμο ? Αφού πιάστηκε στο νοσοκομείο με προσημειωμένα χρήματα, τι κάθεσαι και γράφεις τώρα ?

    1. «Καπα καπα ε» ΜΠΑΜ κάνει ότι είσαι βλαχαδερό. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ. Εφυγε απο το μπουρδέλο που ζεις και θρέφει το τέρας της παράκρουσης και παρανόησης για μιά αξιοπρεπέστερη ζωή στο εξωτερικό. Είναι ξαδελφός μου και ζει στο Μπόλινγκμπτούκ Ιλλινοΐς στην Αμερική. Είναι ενας απο τους μεγαλύτερους νευροχειρούργους σε όλο τον κόσμο. Ενα απολειφάδι σαν εσένα κομμουνιστής, πριν απο χρόνια όταν εργαζόταν στο ελλαδιστάν του πρόσφερε $3,000 «εβραιόπουλα» μόλις τελείωσε εγχείρηση σε συγγενικό του πρόσωπο χωρίς ποτέ να του ζητήσει το περιβόητο «φακελάκι» . Ο ξάδελφος τον πέταξε κλωτσιδών έξω απο το νοσοκομείο. Μετά το περιστατικό, που δεν ήταν το μόνο, στο μήνα απάνω έφυγε για το αμέρικα. Κάνει πάνω απο $5,000,000 το χρόνο. Μου έλεγε για τη βρωμιά που υπάρχει στο μπουρδέλο σας το ελλαδιστάν και που ραγιάδες σαν εσάς θρέφετε το θηρίο που τρώει τους ηθικούς ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν τίμια. ΠΟΥ΄ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ..ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΄ΛΕΓΕΣ.

   1. Στη φυλακη τον στειλατε να πεθανει,μα προτου επελθει ο φυσιολογικος θανατος τον εξευτελιζαν καθε μερα και ουρα του πετουσαν εκει μεσα του μεγαλου αυτου πατριωτη που αγαπησε την χωρα του χωρις ιδιοτελεια.

  31. Με αυτό το βιογραφικό, λιγα πήρε. Τουλάχιστον αυτός φαίνεται να ειχε τα τυπικα προσόντα. Κατι άλλοι που τα παίρνουν και είναι σκερβελεδες;

   1. Καλα ας ειχες εσυ αναλογη ασθενεια και φυσικα να μην εχεις δεκαρα να σε δω μετα πως θα σου φαινοταν να σε πετανε στο δρομο επειδη δεν εχεις αλλα χρηματα για φακελακι……ΕΤΣΙ ΧΙΟ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ ΣΤΙΝ ΦΟΡΑ

  32. Χαρά στο κουράγιο του ασθενή που μέσα στην περιπέτεια του βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει αυτόν τον λεχρίτη.
   Αν δεν ακολουθήσουμε το παράδειγμα του, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
   Ας πάνε να δουλέψουν στον ιδιωτικό τομέα με χρεώσεις της αρεσκείας τους, εφ’ όσον δεν τους αρκεί ο μισθός.
   Έξω από το δημόσιο σύστημα υγείας, χασάπηδες!

  33. γιατρέ πολλά πολλά συγχαρητήρια για τίς σπουδές σου – για τα πτυχία σου κλπ ,
   αλλά σάν ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ – ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ , ο ανθρωπάκος που σε κατήγγειλε ειναι ΑΝΕΡΓΟΣ κ ΦΤΩΧΟΣ
   κ ειχε καρκίνο κ εσύ σκεφθόσουν ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,φτού σου ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ μακάρι να σε τιμωρήσει ο θεός η εσένα η τα παιδιά σου…
   και ο αδελφός μου ειναι γιατρός καί μάλιστα ειναι διευθυντής στο γεννηματά στην αθήνα τόν σπούδασαν οι γονείς μας ,ειδικά η μητέρα μου εργαζόταν σε 2 δουλειές πολύ κουραστικές για να σπουδάσει ο κυριος κώστας ιατρική…αποτέλεσμα οταν πήρε το εφαπαξ ο πατερας μας ηρθε σαν τον διαολο και με απειλές κ φοβέρα τού πήρε ολο το εφάπαξ ,πέθανε απο στενοχώρια μετα απο 2 χρόνια ο πατέρας κ μάλιστα ηρθε στην μανα μας μόλις βγηκε η συνταξη χηρείας του πατέρα κ ζηταγε μερίδιο απο τήν σύνταξη λες κ ηταν ανάπηρος ?? μιλάμε για μεγάλο κάθαρμα ,τα τελευταία τώρα 10 χρόνια μπαινόβγαινε η μητέρα μας στα νοσοκομεία απο καρδιά απο νεφρά κλπ ,κ μάλιστα ειχε εισαχθεί κ στο γεννηματα πού ειναι διευθυντής για 30 ημέρες λόγω λοιμωξης αναπνευστικού μιά φορά την επισκέφθηκε ΜΟΝΟ κ μάλιστα στις 2 τα ξημερώματα σαν τον κλέφτη δηλαδή …στα αλλα νοσοκομεία ουτε εμφανίστηκε ΠΟΤΕ ,συγγενείς κ φίλοι λένε θα τα πληρώσει κάποια στιγμή απο τόν θεό …ετσι ακριβώς ειναι κ ο ανωτέρω γιατρός ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ μόνο το χρήμα βλέπει σαν θεό του…

   1. Χαρακτηριστικο παραδειγμα που προκαλει ακατονομαστη θλιψη η καταντια της οικογενειας στη Ελλαδα.Θα ᾽λα να ξερεις οτι δεν εισαι μονη σου σε αυτο,μιας και αυτη σου η εμπειρια ειναι κανονας και οχι εξαιρεση στην Ελληνικη τρισαθλια «οικογενεια «.Αληθεια εξοργηστικη η εμπειρια σου με αυτο που υποτιθεται να ειναι οικογενεια στην Ελλαδα και μου προκαλεσες λυπη μεγαλη με την συμπεριφορα του στους γονεις σου,Δημητρα.

  34. Σου ευχόμαστε να πάθεις τα ίδια και χειρότερα κάθαρμα. Συχαμένε, βρωμιάρη, κάθαρμα. Ντροπή σου ρε κάθαρμα.

  35. οποιος δεν λαδωνει του λετε ελα σε 6-9 μηνες γιατι εχουμε πολυ φορτο εργασιας και δεν μπορουμε να σε χειρουργησουμε ετσι αποφευγετε να μην σας καρφωσει ο κοσμος!!! ξερω πως λειτουργειτε καθαρματα χειρουργοι μαζι σας δουλευα τοσους μηνες!!!! οποιος δεν πληρωνει και μπαινει σε εφημερια εισαγωγη λετε στους ειδεικευομενους δωσε στον μαλακα εξιτηριο γιατι αυριο θα χειρουργησω τον συγγενη μου!!! επειδη δεν πληρωσε!!!! να τα βγαλει ο χιος στην φορα ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!!

  36. α ρε κερατα χειρουργε κακουργε και εγω εχω περασει απο χειρουργικη και ξερω τι σκατα ειναι οι χειρουργοι οποιος δεν πληρωνει κατευθειαν εξιτηριο η τους στελενετε στους επικουρικους καθαρματα χειρουργοι!!!! αληταραδες μονο τα λευτα κοιτατε κοπανοι και απο ιατρικη ειστε ασχετοι!!!!!!! κοιτατε τους ανθρωπους σαν αντικειμενα και οχι σαν ανθρωπους για αυτο και τα παρατησα απο την χειρουργικη!!!!!οποιος δεν πληρωνει πεθαινει το ξερουμε πολυ καλα αυτο !!!!!δεν κανετε σωστα την δουλεια σας !!!! λετε το κλασσικο <> ετσι ξεφορτωνεστε τον κοσμο που εχει αναγκη και δεν σας λαδωνει!!! ξερω πως λειτουργειτε γιατι δουλεψα με εσας!!!! καθενας σας εχει 8 αμαξια!! ειστε η ντροπη των ιατρων!!!!!! ας μαθει τωρα και ο κοσμος τι φαρα ειστε!!!!!!

   1. Γιατι,οι επικουρικοι δεν ειναι γιατροι;Ο γιατρος της συνοικιας δεν ειναι γιατρος;Ολοι θελουν να πανε στον καθηγηταρα ομως και μετα κλαιγονται οτι τους πηρε πολλα.Ο καθηγηταρας εδω με το βαρυ βιογραφικο,2 φορες απετυχε στον ιδιο ασθενη, κι αυτος συνεχισε να πηγαινει στο ιδιο γιατραρα.Στο εξωτερικο,οταν πας να χειρουργηθεις καπου,σε χειρουργει η ταδε κλινικη κι οποιος γιατρος εχει βαρδια στο χειρουργειο εκεινη την ωρα (ακομα και ειδικευομενος αναλογα με τη βαρυτητα της επεμβασηε και το ετος ειδικοτητας που ειναι).Οταν επιλεγεις γιατρο ομως,τοτε τον πληρωνεις.

  37. …κατι βρωμαει εδω , τιναξε στον αερα τετοιο αξιοζηλευτο βιογραφικο για 600 ευρω …;
   Θα μπορουσε να κερδιζει εκατομμυρια στις ΗΠΑ… αν ειναι αληθινο το βιογραφικο του .

   1. Ετςι ακριβως. Κι εγω απορώ γιατι δεν έμεινε στην Αμερική οπου θα γινόταν πραγματικά πλούσιος και οι συνθηκες εργασίας θα ηταν χίλιες φορές καλύτερες. Πολυ περίεργο. Παντως αν αληθεύουν οι καταγγελίες, τοτε ειναι κάθαρμα κι ελπιζω να τιμωρηθεί οπως του πρεπει.

  38. Σκέψου αν είναι τόσο διεφθερμένοι οι ιατροί, μορφωμενα μέλη της κοινωνίας, τι γίνεται παραπέρα…

  39. Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που το κάνει.
   Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που τον κατήγγειλε…. Ετσι πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ

  40. τοσο πλουσιο βιογραφικο και σπουδαιο μυαλο και του λειπανε τα 600 ευρω?Αν ειναι ετσι ….ΚΙΜ πατα το κουμπι ρε!!!!!Μια ευκαιρια ειχες ηλιθιε κιμ και δε το πατησες!

   1. Οχι να μην πατησει το κουμπι ο Κιμ. Να στειλουμε το καθαρμα στον Κιμ για να βγαζει περισσοτερα το τομαρι με την μαυρη ψυχη.

  41. ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΗΣΗ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΓΙΑΤΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!!!

  42. Τι να τα κάνεις τα βραβεία και τα πτυχία αν δεν είσαι άνθρωπος….και οι γιατροί πάνω απ’όλα πρέπει να σέβονται τον ασθενή….

  43. Και όλα αυτά τσάμπα για μερικά φακελάκια. Τέτοιο δώρο του έκανε ο Θεός, να γίνει άριστος στην επιστήμη του και αυτός δυστυχώς διάλεξε άλλο δρόμο.

  44. ολοι τους τα ιδια σκατα ειναι…αλλα οσο υπαρχουν ραγιαδες που τους τα δινουν καλα σας κανουν

  Leave a Response