ΣΟΚ! ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΆΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! 16 ΝΕΚΡΟΙ!

    Κοινοποίηση:
    ImageHandler

    Χθες απείλησε, και σήμερα το κάνει πράξη!

    Τους στέλνει για “σφαγή” ο εγκληματίας Ερντογάν!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOMBA ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΡΑΚΩΝΑΚΗ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ αν επιτεθεί θα χρησιμοποιήσει λαθρομετανάστες, την Αλβανία & τα Σκόπια! ΒΙΝΤΕΟ

    Άρχισε η επίθεση κατά της Ελλάδας!
    Ο Ερντογάν στέλνει μικρούς και μεγάλος μουσουλμάνους, με στόχο να βουλιάξει τα νησιά μας!
    Αδιαφορεί για τις ανθρώπινες ζωές!
    Ποιος μπορεί να βάλει το χέρι στην καρδιά και να μας πει ότι αυτοί που έρχονται σήμερα δεν είναι αυτοί που σε λίγες μέρες, όταν επιτεθούν οι Τούρκοι, θα χτυπήσουν τον Ελληνικό στρατό πισώπλατα!

    Για την ώρα η Ελλάδα μένει μόνη, χωρίς καμία βοήθεια!
    Το παραμύθι με τους προσφυγές πρέπει να σταματήσει!
    Η αυτοί, ή η Ελλάδα!
    Εμείς επιλέγουμε την Ελλάδα!
    Δεν βλέπουμε κανέναν πρόσφυγα να πηγαίνει στο Ισραήλ η ακόμα και στην Κύπρο που για να λέμε αλήθειες, πιο κοντά στην Συρία βρίσκονται!

    Πρωινό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από Ερντογάν

    Τουλάχιστον 16 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο ναυάγιο που σημειωθηκε σήμερα το πρωί στο Αγαθονήσι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικού, ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας είναι και έξι παιδιά και ένα βρέφος, που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος το οποίο βυθίστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου.

    Τρεις από τους επιβαίνοντες του ξύλινου σκάφους, δύο γυναίκες και ένας άνδρας κατάφεραν να κολυμπήσουν και να βγουν σώοι σε παραλία του Αγαθονησίου. Οι σοροί των άτυχων μεταναστών και προσφύγων αλλά και οι τρεις διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο Πυθαγόρειο της Σάμου με σκάφος του λιμενικού σώματος.
    Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, μεταξύ των θυμάτων είναι δύο γυναίκες, επτά άνδρες και επτά παιδιά (Τέσσερα αγόρια, δύο κορίτσια και ένα βρέφος κορίτσι).

    Το ξύλινο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες και πρόσφυγες είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια και σε αυτό σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση επέβαιναν συνολικά 21 άτομα.

    Στην επιχείρηση στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά του Αγαθονησίου συμμετέχουν δύο πλωτά του Λιμενικού, η κανονιοφόρος «Μαχητής» του πολεμικού ναυτικού, ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας, σκάφος της frontex και παραπλέοντα πλοία.

    Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να συνεχιστεί αύριο καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ στις περισσότερες θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι που κατά τόπους θα φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.

    Η NAVTEX που εξέδωσε το τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό

    Τις δικές της επιχειρήσεις φαίνεται πως διεξάγει και η Τουρκία στην περιοχή, οι οποίες ωστόσο προς το παρόν περιορίζονται στα δικά τους χωρικά ύδατα, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

    Μάλιστα, όπως μπορεί να δει κανείς στο site του τουρκικού Ναυτικού, πριν από μερικές ώρες εκδόθηκε NAVTEX από τον υδρογραφικό σταθμό της Σμύρνης, που κάνει λόγο για εν εξελίξει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε τουρκική περιοχή (SAR Search And Rescue).

    Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από το ελληνικό υπουργείο Άμυνας, οι Τούρκοι διεξάγουν επιχείρηση διάσωσης στα δικά τους χωρικά ύδατα, στην οποία συμμετέχουν συνολικά τρία σκάφη. Πρόκειται για πρακτική που εφαρμόζει πάγια η γειτονική χώρα τα τελευταία χρόνια για ναυάγια στην περιοχή.

    Είναι προφανές ότι η Τουρκία με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί να διεκδικήσει την «πατρότητα» της επιχείρησης διάσωσης, χωρίς να σέβεται τις 16 ζωές που χάθηκαν στο πολύνεκρο ναυάγιο.

    Δείτε παρακάτω την προκλητική τουρκική NAVTEX


    Στα 4 στίγματα φαίνεται η περιοχή που έχουν δεσμεύσει οι Τούρκοι. Όπως γίνεται εμφανές, πρόκειται για περιοχή που περιλαμβάνει και ελληνικά χωρικά ύδατα. 

    Βίτσας: Δεν πρέπει να χάνονται παιδιά στα νερά του Αιγαίου

    Οδύνη για το ναυάγιο εξέφρασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας. «Η νέα τραγωδία υπογραμμίζει με τον χειρότερο και πιο θλιβερό τρόπο πως η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να συναρτάται ούτε από συμφέροντα διακινητών, ούτε από «πολιτικές» κρατών, ούτε να είναι έρμαιο της απελπισίας ανθρώπων» τόνισε ο κ. Βίτσας. Όπως είπε, «δεν μπορούμε, ούτε πρέπει να συνηθίσουμε και να ανεχτούμε να χάνονται άνθρωποι, να χάνονται παιδιά στα νερά του Αιγαίου».

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Βίτσας ενημερώνεται για την εξέλιξη της επιχείρησης διάσωσης. Επίσης, για τη διαχείριση του θέματος, έχει θέσει σε ετοιμότητα τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης των νησιών, τις δομές της ενδοχώρας καθώς και όλους τους συναρμόδιους φορείς.

    ΝΔ για την τραγωδία: Η προσφυγική κρίση είναι ακόμη εδώ

    Η προσφυγική και μεταναστευτική κρίση είναι ακόμη εδώ, σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για την τραγωδία που έλαβε χώρα σήμερα στα ανοιχτά του Αγαθονησίου, όπου τουλάχιστον 16  μετανάστες έχασαν τη ζωή τους όταν ανατράπηκε η λέμβος που τους μετέφερε.

    Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, “έχουμε όλοι, την ηθική υποχρέωση να διασφαλίσουμε ότι το 2018 άνθρωποι δεν θα πνίγονται στη θάλασσα στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον”.

    Παύλος Χρηστίδης: Ζούμε ακόμη μια τραγωδία

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, για την τραγωδία στο Αγαθονήσι, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ζούμε ακόμα μια τραγωδία. Τουλάχιστον 16 νεκροί στο βωμό των συμφερόντων και της ανυπαρξίας πολιτικών για τις μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές. Φτάνει πια”.


    KKE: Η τραγωδία των ξεριζωμένων δεν έχει τέλος

    «Το νέο πολύνεκρο ναυάγιο στο Αγαθονήσι, με νεκρούς πρόσφυγες, μετανάστες και παιδιά, δείχνει ότι δεν έχει τέλος η τραγωδία των ξεριζωμένων θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας. Ούτε τα ολοένα και πιο εξελιγμένα μέτρα καταστολής στα σύνορα ούτε, φυσικά, η απαράδεκτη συμφωνία της ΕΕ-Ελλάδας-Τουρκίας, που υπογράφτηκε από τη σημερινή κυβέρνηση ακριβώς πριν δύο χρόνια, δεν μπορούν να εμποδίσουν απελπισμένους ανθρώπους από το να πέφτουν στα νύχια αδίστακτων διακινητών, για να ξεφύγουν από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εξαθλίωση» επισημαίνει ανακοίνωση του ΚΚΕ.

    «Τώρα, που έχουν “χτυπήσει κόκκινο” οι ανταγωνισμοί, που πυκνώνουν επικίνδυνα τα σύννεφα άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας σε πόλεμο, τώρα χρειάζεται να δυναμώσει η πάλη του λαού, όλων των λαών, των προσφύγων και μεταναστών, ενάντια στο σύστημα που παράγει εκμετάλλευση και πολέμους, νεκρούς στα πεδία των μαχών αλλά και στους θαλάσσιους ή χερσαίους δρόμους της προσφυγιάς» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Για την νεα τραγωδια, εκτος απο τις Τουρκικες αρχες, που κανουν πως δεν βλεπουν τις βαρκες των Τουρκων δουλεμπορων που ξεκινουν για τα νησια μας, φταινε και οι δικοι μας πολιτικαντηδες που με την πολιτικη του ξεφραγου αμπελιου δεχονται αυτες τις βαρκες με αποτελεσμα να πνιγονται και να θησαβριζουν οι Τουρκοι δουλεμποροι και οι αλητες των ΜΚΟ και οι αλληλεγγηοι!! Μια βαρκα πριν μπει στα χωρικα μας υδατα, αν την γυριζαν πισω, θα σταματουσαν οι ροες, αλλα δεν γινεται τιποτα δυστυχως και παμε για ισλαμοποιηση!! Δεν νομιζω η Ουγγαρια , η Τσεχια….το Ισραηλ να αφηναν κανενα να περασει!!!!

    2. Η’ ΑΥΤΟΙ Η’ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    3. καλύτερα μαχαίρι από μετανάστη παρά ναζιστικη μπότα!!!

      1. τώρα εσύ πλάκα κάνεις…Δε μπορεί να είσαι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ !

      2. Συντροφε το μαχαιρι δεν ειναι σαν τη πουτσα που τρως και σαρεσει.

    4. το προβλημα δεν ειναι ουτε στο παρελθον (ναζι) ουτε στο παρον(τουρκοι) ουτε στο μελλον(μεταναστες). το προβλημα της χωρας ειναι μονο ενα. αριστεροι κοινως κομμουναιοι. θαψτε τους οσο ακομα ειναι νωρις. τσακιστε τους παντου. ξεφτυλιστε τους

    5. Να ξερετε κατι οι Τουρκοι τους αραβες τους βλεπουν οπως εμας σαν σκλαβους!Βουλιαζουν τα πλοια με παιδακια για να εκδωσουν navtex.Παρακαλανε τους Κουρδους να τους φερουν ως προσφυγες εδω, για να τους πνιγουν μαζι με τα παιδια τους.

    6. Στη διάρκεια της οθωμανικής κατάκτησης έγινε εξισλαμισμός μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Μικράς Ασίας, γεγονός που επέφερε σημαντικές πολιτισμικές, δημογραφικές και οικονομικές αλλαγές. Τα αίτια κυρίως ήταν η νομικά κατώτερη θέση των μη μουσουλμάνων, η βαρύτερη φορολογία, οι καθημερινές ταπεινώσεις εκ μέρους των Τούρκων κλπ. Μαζικοί εξισλαμισμοί γίνονταν μετά από αποτυχημένες επαναστάσεις, από εξαναγκασμό αιχμαλώτων, με παιδομάζωμα κ.ά. Περισσότεροι εξισλαμισμοί έγιναν στην Ηπειρο, στην Μακεδονία και στην Κρήτη, έτσι ώστε το 1821 περίπου ο μισός πληθυσμός του νησιού ήταν μουσουλμάνοι (Τουρκοκρητικοί). Σε κάποιες περιπτώσεις γινόταν μαζικός εξισλαμισμός ολόκληρων χωριών με μια απλή τελετή από έναν χότζα.

      Πολλοί χριστιανοί άλλαζαν θρήσκευμα μόνο επιφανειακά ή και παρέμεναν κρυπτοχριστιανοί. Σε κάποιες περιοχές δημιουργήθηκαν κοινότητες «ατελώς εξισλαμισμένων», όπως οι Βαλαάδες της Μακεδονίας, οι οποίοι διατηρούσαν την ελληνική γλώσσα και έθιμα, οι Ντονμέδες Εβραίοι, ή οι «σαμπάνηδες» ή «μουρτάτες» αλβανόφωνοι πρώην χριστιανοί της Καρύστου. Μερικοί νέο-μουσουλμάνοι, όπως οι Λαζοί του Πόντου, γίνονταν εξαιρετικά φανατικοί και ανάγκαζαν με βιαιοπραγίες σε εξισλαμισμό και τους Έλληνες. Με το Xάτι Xουμαγιούν του 1856 πολλοί κρυπτοχριστιανοί επανήλθαν στον χριστιανισμό αλλά υπέστησαν διώξεις από το τουρκικό κράτος

    7. Δηλαδή ενα ναυαγιο ακομα,με άτομα που θέλουν νσ μπουν παρανομα
      στην χώρα μας .Οι μετανάστες χρειάζονται βίζα και οι πρόσφυγες να προωθούνται δια μέσου ΟΗΕ .Δυστυχώς οι ΜΚΟ και οι διακινητές μαζί με τους δήθεν αλληλέγγυους κάνουν χοντρό χρήμα απο την ολη υπόθεση της παγκόσμιας παράνομης μεταναστευσης .Ενώ απο την άλλη οι ίδιες κωλοκυβερνησεις που κάνουν πολέμους και σκοτώνουν αμάχους για τα συμφέροντα των ενεργειακών κολοσσών και για να ιδιοποιηθουν αυτα που δεν τους ανήκουν και για τα κέρδη της βιομηχανίας όπλων ,είναι οι ίδιοι που το παίζουν πονοψυχοι και δήθεν χύνουν ποταμια δάκρυα ,για αυτές τις ψυχές που χάνονται στα κύματα στα παγωμενα ποτάμια στις ερήμους και στις ζούγκλες των διαφόρων χωρών .Άνθρωποι που θέλουν κάτι καλύτερο ενα μέλλον πιο ευκολο και έτοιμοι για όλα. μαζι τους ερχονται και διάφοροι άλλοι που απλώς φοράνε την προβια του κακόμοιρου μεταναστη ενω ειναι αιμοδιψείς λύκοι.

    8. Αν δεν θέλουν να μην πνίγονται παιδιά να μην έρχονται εξάλλου τα περιποιούνται οι λάθρο που τα αγαπούν.Κλειστε τα σύνορα .Σκέψει θέλει ?Εμείς δεν τους θέλουμε.

    9. κλιστε τα συνορα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε να μην μπαινει τιποτα !!!!!!!!!

    10. Οταν σε βιασουν οι ισλαμοπιθηκοι τοτε θα λες αλλα μανταμιτσα εκτος αν το θελεις τοσο πολυ εγω συμφωνω να μην βγει κανεις ισλαμοπιθηκος απο τη θαλασσα.

    11. θα πω αυτο και κρατιστετο !!! οι τζιχαντ πετουν στην θαλασσα οτι δε θελουν !! στα πλιαρια που μπαινουν μαζι με κοσμο που δε φτεει κι ειναι πονεμενοι !!παιδια οικογενειες τις πιγουν να μαινουν αυτοι !! αυτοι περισιλεγοντε και ελευθερα κανουν οτι θελουν αλονιζουν

    12. Αθλιοι αυτοί που δημιουργούν πολέμους και δυστυχία, άθλιοι αυτοί που εκμεταλλεύονται ανθρώπινες ψυχές, ΟΜΩΣ, άθλιοι κι αυτοί που επέτρεψαν να γίνει η χώρα μας ξέφραγο αμπέλι, πέραν από τους πραγματικά πρόσφυγες πολέμου, εκατοντάδων, χιλιάδων λαθραίων από δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο, λές και η Ελλάδα είναι η γή της επαγγελίας,η μήπως της ασυδοσίας και της παρανομίας, που κανένας πια από τους γηγενείς δεν έχει στον ήλιο μοίρα, πλην βέβαια αυτών που δημιούργησαν τα προβλήματα, των υμετέρων, των αφεντάδων που κυβέρνησαν και κυβερνούν τον τόπο, και των παρατρεχάμενων που παρανόμησαν και επωφελήθηκαν, με την ”φτιαχτή” κρίση. Αθλιοι αυτοί που δεν έχουν Ελληνική ψυχή, που μας υποδούλωσαν σε κάθε λογής ”προστάτη”, πού για λόγους ιδιοτελείς ξεπούλησαν κάθε τι Ελληνικό, υλικό και πνευματικό, και πρόδοσαν Πατρίδα, Θρησκεία, ιδανικά.Μακάρι όλα αυτά να ήταν μια παροδική κακή παρένθεση, όμως είναι κάτι που εξελίσσεται σαν ο χειρότερος εφιάλτης, επειδή δυστυχώς είμαστε μόνοι μας χωρίς συμμάχους, και δεν φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι τώρα να υπάρχουν άνθρωποι-ηγέτες με πυγμή, όραμα, ιδανικά για να μας βγάλουν από αυτό το τέλμα!

    13. Γαζωμα !!!!!
      Τα ελεγε ο Κασιδιαρης , αλλα του εκλειναν τα μικροφωνα στην βουλη.
      Γιναμε η’ δεν γιναμε μειονοτητα στην χωρα μας;
      Βρισκουν τα ζωα τους σκοτωμενα σημερα στα νησια.. συντομα θα βρισκουν σκοτωμενα τα ιδια τους τα παιδια , θα χαρω να ειναι τα παιδια αυτων που πουλουσαν σαντουιτς στους εισβολεις

    14. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕς ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΕς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ΔΙΝΕΤΕ ΑΜΟΙΒΗ 5000 ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΟΘΜΠΟΥΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΑΖΩΜΑ ΒΑΡΚΑΣ ΜΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,

    15. Με τους μετανάστες είμαστε μαζί, επαναπροώθηση σε μπάτσους, πατριώτες και ναζί.

      1. Όταν θα έρθουν μια μέρα οι τούρκοι να σου κόψουν το κεφάλι και να σε πάνε πίπα κώλο φώναξε τους “ναζι” να σε σώσουν.

      2. Από την επιθεώρηση του Σεφερλή είσαι;

      3. Ο/Η Αθεοταλιμπαν,μογγολοπιθηκος και ισλαμοφασιστας εισαι ψοφιμι λέει:

        Άθεο μαστουροσκουπιδαριο ξερεις τι τους κανουν τους αθεους-απιστους,οι “μεταναστες”που υποστηριζεις?Τους κοβουν τα κεφαλια,και τους πετανε απο τις ταρατσες..Ανεγκεφαλο ψοφιμι ευχομαι να το παθεις για να μαθεις τι εστι βερυκοκο..Και να μπορω δεν θα σε βοηθησω ποτε..Ψοφα Προδοταριο σταλινοφασιστα..

    16. Θεσσαλονίκη….είναι η νέα Ιερουσαλήμ…του νέου μας κράτους!!!Παρτε το χαμπάρι ραγιάδες…θα σας εκτοπησουμε….

      1. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός αν και σας αγάπησε Τον σταυρώσατε αλήτες…Θα υποστείτε την δικαία οργή Του

    17. Ψυχούλες μου…..
      Δεν ντρέπεστε να ειστε τοσο άκαρδοι και σκατοψυχοι??
      Στο κεφαλι σας να πέσει τέτοιο κακό παλιάνθρωποι σχολιαστές….

      1. μωρη καριολα αν ο στρατος φυλαγε τα συνορα στα σοβαρα με απειλη και πραξη βυθισης καθε παρανομου σκαφους, αν οι χωρες ξεκαθαριζαν πως οποιοι πιανονται θα επιστρεφονται πισω με συντομες διαδικασιες, κανεις δεν θα αποφασιζε να ερθει ουτε θα πνιγοταν στα νερα του αιγαιου. Εσεις ρε βρωμιαρηδες αριστεροι τους καλειτε να ερθουν που; εσεις ειστε υπευθυνοι για τοσες ζωες που χανονται και τοσα προβληματα. Γιατιι ρε βρωμιαραιοι δεν δινετε το καλο παραδειγμα αριστεροι με βιλες και και εξοχικες κατοικιες να τις δωσετε σε μεταναστες να μενουν; Η αλλη η βρωμα εξ ανατολικης γερμανιας μερκελ πρωτα ειπε, “η γερμανια εχει ανοιχτες τις πορτες”, και οταν κατευθασαν κατα εκατονταδες χιλιαδες και εγινε το ελα να δεις ειπε, κλεινουμε τα συνορα. Γιατι ρε βρωμιαρηδες κουβαλατε τοσα εκατομυρια κοσμο; Με ποιανου τις πλατες ρε βρωμιαρα εσυ που γραφεις ταχα ανθρωπιστικα σχολια;

        1. Απάνθρωπο τέρας δεν ντρέπεστε λιγο??Πνιγμενα παιδάκια αθώες ζωές σε τι σε φταινε??Ψαχνανε για ένα καλύτερο αύριο και να γλυτώσουν τον πόλεμο που γίνεται στην χώρα τους!!!Δεν ντρέπεσαι αλητη??Ευχομαι να σε κυνηγάνε τύψεις και να τους βλέπεις στον ύπνο σου!!!Την κατάρα τους να έχεις και να σε στοιχειώνει μια ζωή!!!Ιδιο τέλος να έχεις και συ και η οικογένεια σου!!!

          1. Καλα σοβαρα τωρα κυρα “ψυχοπονιαρα” εισαι τοσο στραβη που δεν βλεπεις οτι 1) οι περισσοτεροι δεν ειναι καν προσφυγες 2) οτι η τουρκια μας απειλη με πολεμο και 3) οτι ολοι αυτοι οταν θα ερθει η ωρα του πολεμου θα ορμησουν και θα κοβουν κεφαλια ? δεν βλεπεις οτι εδω υπαρχει σχεδιο? φυσικα και δεν το βλεπεις, οπως σιγουρα δεν μπορεις να δεις και τιποτα αλλο…. και ειναι τραγικο ατομα σαν και εσενα που δεν μπορουν να δουν περα απο τη μυτη τους η κανουν οτι δεν καταλαβαινουν , να εχουν δικαιωμα ψηφου και να καθοριζουν το μελλον αυτου του τοπου!!Και να εισαι σιγουρη οτι στο αμεσο μελλον θα μας φτυνουν τα ελαχιστα ελληνοπουλα που θα εχει αυτη η χωρα και θα μας ριχνουν ευθυνες γιατι δεν καναμε τιποτα για να σωσουμε τη χωρα απο την ισλαμοποιηση που εσυ δηθεν δεν βλεπεις ….

          2. Καργιολα Συλβια τα δικα μας τα παιδακια δεν τα λυπασαι; Αλλα εισαι τοσο αχρηστη που ουτε παιδια δεν εισαι αξια να κανεις που καταριεσαι και τις οικογενειες μας. Που να σε βιαζουν τα παιδακια του ισλαμ και στην κολαση ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

            1. Η Σύλβια μήπως είναι έμμισθη πονοψυχιάρα – αρωγός λαθρομεταναστών μέσω ΜΚΟ ; Γιατί δε λυπάσαι τα Ελληνόπουλα που δεν έχουνε να φάνε ; Όταν γεμίσουμε λαθροϊσλαμιστές και δε θα μπορείς να βγεις έξω να σε δω τι θα λες. Τότε θα ουρλιάζεις ‘Φασίστες σώστε με’.

      2. Ο/Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΔΑ λέει:

        Οι τουρκομογγολοι τους πνιγουν μισελληνιδα..Η λαθροκυβερνηση τους πνιγει με τα ανοιχτα συνορα μισελληνιδα..Γι’αυτους ομως δεν γραφεις τιποτα.Σε περιπτωση πολεμου ποιον θα βοηθησουν αυτοι μισελληνιδα?

    18. Δεν δινω δεκαρα και ολους αυτους τους κατατρεγμενους ανα τον πλανητη .,.,., Το σκηνικο με τα πενηντα ατομα σε μια αθλια φουσκωτη βαρκα ,με πρωτη μουρη 3-4 ασυνοδευτα και 2 γκαστρωμενες το εζησα πολλες φορες στο παρελθον και καμμια 40 ετοιμοπολοεμου λαθρομπασταδους ετοιμοι καθε φορα να μας χτυπησουν πισωπλατα .,..

      Γιατι θα πρεπει να γινει το νησι μου βοθρος ,χωματερη ψυχων ,γιατι θα πρεπει να ειμαι εγω ο τελικος αποδεκτης ολης αυτης της κατασττασης που καποιοι θησαυρισαν, καποιοι εκβιαζουν και καποιοι αλλοι απλα μας γραφουν στα αρχιδια τους .,.,.,?

      Και τι εγινε ?

      Γεμισε το νησι με καμμια 10000 βρωμιαρηδες ,καποιοι βγαζουν λεφτα απο την πλατη τους ,καποιοι αλλοι συνεχιζουν τα πολιτικα τους παιχνιδια ανα τον πλανητη ,καποιοι αλλοι βρισκουν σφαγμενα ζωα στα χωραφια τους ,και ολοι εμεις οι απλοι μαλακες απλα παρακολουθουμε τα γεγονοτα .,..,

      Ως ποτε ομως ,.,..?

      1. Μέχρι να σε μαχαιρώσουν πισώπλατα οι λάθρο σε περίπτωση πολέμου…
        Αυτοί που θα τους Ελληνοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ντε….
        Εσύ σαν Ελληνας,δυστυχώς,είσαι αναλώσιμος φίλε μου…
        Δεν σε μετράει ΚΑΝΕΙΣ !!!!!

    19. Αριςτερα καθάρματα, εσεις πνίγετε τα παιδάκια στο Αιγαίο. Ανοίξατε τα σύνορα και τωρα βλεπετε ανθρωπους να πνίγονται αλλα και την Ελλαδα να καταστρέφετε. Να δω ποτε θα αποφασίσουμε να σας κρεμάσουμε. Αντε να δω.

    20. το θεμα ειναι απλο αφηστε τους στην τυχη τους μην τους βγαζετε στην στερια τι πιο απλο η αυτοι η εμεις .να γυρισουν στην πατριδα τους ολοι

    21. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΟΔΥΝΗ” ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!…ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ ΣΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ. ΒΟΥΛΙΑΞΤΕ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ. ΜΑ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΣΚΕΦΘΗΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ, Η ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΛΙΓΩΝ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ,[ΝΕΚΡΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΕΟΙ, ΚΑΙ ΝΕΕΣ] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΡΜΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ!…

    22. Oι μογγολοι κεμαλοφασιστες με υπουλο τροπο ισλαμοποιουν την Ελλαδα,κι εδω οι ηλιθιοι σταλινιστες ακροαριστεροι,το παιζουν ανθρωπιστες..Γιδια οι μογγολοι ειναι υπευθυνοι για τα ναυαγια.Οι μογγολοι και οι λαθροΜΚΟ που τους υποδεχονται στην πατριδα μας,για να κονομανε εκατομμυρια ευρω,,Αν υπηρχαν κλειστα συνορα και επαναπροωθηση δεν θα πνιγονταν ΚΑΝΕΝΑΣ,,Συριζοταλιμπαν ειστε υπυθυνοι και υπολογοι για τους θανατους,με την προδοτικη πολιτικη σας των ανοιχτων συνορων.Και θα λογοδοτησετε γι’αυτο λαθροξενοδουλοι Μισελληνες..

    23. Φυσικά και δεν είναι πρόσφυγες είναι λαθροέπικοι που τους χρησιμοποιούν οι τούρκοι για να κάνουν ζημιά στην ελλάδα και την ευρώπη. Τώρα που έφτιαξε ο καιρός θα στέλνουν συνέχεια λαθρομετανάστες για να καταστρέψουν τα νησία μας και τον τουρισμό μας. Είναι ένα οργανωμένο σχέδιο και από τη στιγμή που οι αλήτες προδότες αριστεροί και οι ανθελ που μας κυβερνούν δεν παίρνουν μέτρα και ανέχονται όλο αυτό είμαστε καταδικασμένοι.

    24. Αυτα τα παιδια που στελνιυν ειναι ολα εκπαιδευμενα , απο τα 5 τους χρονια χρησιμοποιουν οπλα, τα εχουμε δει ακομα και σε νεοταξικα καναλια τα ντοκυμαντερ , το ιδιο και οι γυναικες

    25. ΒΙΤΣΑ…ΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΣ..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΠΑΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΣ…ΒΙΤΣΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ!!

    26. Εφορίες τράπεζες και πολιτικοί το ίδιο τέλος θα έχουνε όπως οι ΝΑΖΙ

      1. ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ Κ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΕ ΚΑΙΝΕ…

        1. Οι τελειες που υπογράφει αφορούν το εγκεφαλογράφημα του, καμία μεταβολή=αναρχοκουμουνιτσα.

    27. Ο Βιτσας η Τασια ο ΜΟΥΖΑΛΑς κ ο τρελλος Τσιπρας δεν ειναι δολοφονοι υμων κ των παιδιων μας?
      Στεγαζουν δωρεαν με ρευμα ,νερο ιντερνετ .εισιτηρια δωρεαν κ του ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΝΕΡΟ,ΡΕΥΜΑ,ΣΥΝΤΑΞΗ,ΜΙΣΘΟ Κ ΒΑΖΟΥΝ Κ ΦΟΡΟ ΣΕ ΤΣΙΓΑΡΑ,ΠΟΤΑ,ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ
      ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΟ
      Για τους πνιγμενους ας κλαψει το ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Ο ΣΥΡΙΖΑ,Η ΔΗΜΑΡ,ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ Κ ΤΟ ΚΚΕ,εγω κλαιω τους αυτοκτονουντας,τους ξενητεμενους,τους ανεργους,τους αστεγους,τους δεινοπαθουντας,τους γερους ανημπορους κ τους λεηλατηθεντας βασινισθεντας ,δολοφονηθεντας απο τα τοσα κακοποια στοιχεια που μαζεψε η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΟΙ ΣΥΡΖΑΝΕΛ

    28. ΣΤΕΦΑΝΕ , ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΦΉΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ , Η ΕΥΠ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΟ – ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ..ΨΑΞΤΟ !! ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ , ΑΠΛΑ ΔΕΣΤΟ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    29. Μουσουλμάνοι εναντίον μουσουλμάνων. Ίδια σκατοφάρα Ερντογάν με τους λαθρο. Δολοφόνοι αυτοί ΑΡΧΙδολοφόνος λαών αυτός. Να χέσω τα πιστεύω τους.

    Comments are closed.