ΩΡΑ 11:34! ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΓΙΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΣΣΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΠΛΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ! ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΧΩΡΙΣΕI Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ. «ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ». AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    panagakou

    panagakou

    Βρέθηκε ως απλός παρατηρητής στο δικαστικό μέγαρο του Γυθείου και παραλίγο να μην γυρίσει ζωντανός στο σπίτι  του.
    Όμηρος στα χέρια Αλβανού κακοποιού κρατήθηκε ο γιος της γνωστής τηλεοπτικής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου, επιχειρηματίας του ξενοδοχείου Κότρωνας Bay, Αντώνης Παναγάκος. Το συμβάν εκτυλίχθηκε το πρωινό της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο Γυθείο, κατά την εκδίκαση μιας απλής υπόθεσης συκοφαντικής δυσφήμησης και συγκεκριμένα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γυθείου.

     

    GYTHEIO ALBANOS

    Κατά τις πληροφορίες αυτοπτών αλλά και δικηγόρων μέσα στο Δικαστήριο, ο Αλβανός που πληροφορίες τον αναφέρουν ως σεσημασμένο για αρπαγή ανηλίκου και ενδοοικογενειακή βία, αφόπλισε την αστυνομικό φρουρό των δικαστηρίων, έκλεισε τις πόρτες και έστρεψε το όπλο του( άλλοι μιλούν για δύο όπλα) κατά των διαδίκων, φωνάζοντας να μην κουνηθούν γιατί θα τους καθαρίσει όλους.

    Μέσα στο πανδαιμόνιο που δημιουργήθηκε, οι δικαστές λέγεται ότι ξεπόρτισαν από παράπλευρη έξοδο και μέσα στην αίθουσα περέμειναν, η δικηγόρος Ρένα Χιώτη , ο δικηγόρος Αργειτάκος και η τηλεοπτική μαγείρισα, που πλησίασε ο Αλβανός και της κόλλησε κι αυτής το όπλο στον κρόταφο ο Αλβανός.

    Ο αλλοδαπός ένοπλος θεωρούσε, όπως έγινε γνωστό, την οικογένεια Παναγάκου υπεύθυνη που τον εγκατέλειψε η σύζυγος του.

    Τελικά ο ένοπλος αφοπλίστηκε από ψύχραιμους πολίτες που έπεσαν πάνω του , του πήραν το όπλο και τον ακινητοποίησαν.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες κατήγγειλαν την τρομακτική καθυστέρηση της αστυνομίας να φτάσει στο σημείο και τα ελλειπή μέτρα φύλαξης των δικαστηρίων.

    Παρά λίγο να είχαμε νεκρούς, ανέφεραν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ καταγγέλλοντες και η Αστυνομία “δεν είχε πάρει μυρωδιά”.

    68e8558b515f2019aba780f84da5af7bdownload (1) (1)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ τι έχει γίνει

    Έκτακτο! Τρόμος στο Γύθειο! Αλβανός αφόπλισε την αστυνομικό των δικαστηρίων και με το όπλο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Αν άπλωνε τα χέρια ένας ξένος πάνω στα παιδιά σου τι θα έκανες……..

    2. Τωρα ασχετο αυτο που θα γραψω εδω, αλλα σε παρακαλω χιο εσυ και η ομαδα σου για ψαχτε λιγο τι παιζει με τις εταιρειες που κανουν τεστ DNA σε απλο κοσμο και του στελνουν μετα απο ενα μηνα τα αποτελεσματα.Η μια τουλαχιστον που κοιταξα εγω ειναι εβραικη ,κατι μου λεει οτι θα ειναι και οι αλλες τρεις! Σε αυτες λοιπον τις εταιρεις δινεις δειγμα απο το σαλιο σου και μετα σου λενε απο που εισαι! Αυτες οι εταιρειες σε οσους αλβανους εχουν κανει το τεστ τους εχουν βγαλει ελληνες κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο…το θεμα τωρα εδω ειναι, οτι αν οντως αυτο ειναι αληθεια και αυτα τα αποτελεσματα δεν ειναι μια μουφα, και δεν παιζει κατι αλλο, βλεπεις εβραιοι ειναι αυτοι ….1) Μας δειχνουν οτι αυτα που λενε οι αλβανοι περι ιλλυριων κτλ ειναι μπαρμπουτσαλα ..αλλα ανοιγει αλλο θεμα εδω τωρα, παιζει να αρχιζει να μας το παιζουν αλλιως το παραμυθι και μαλιστα με” επιστημονικη σφραγιδα” Αρχιζω να ψιλιαζομαι οτι κατι δεν παει καλα και οι εβραιοι θελουν να μας διαλυσουν “αλα επιστημονικα”…και 2) αδυνατω να πιστεψω μεγαλο μερος αυτων των αποτελεσματων γιατι πολυ απλα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν τιποτα ελληνικο πανω τους ,ουτε απο εμφανιση ουτε απο χαρακτηρα , ολα τους τα στοιχεια ταιριαζουν απολυτα με αυτα που εγραφαν οι αρχαιοι και μετα οι βυζαντινοι για αυτους…δηλαδη οτι ειναι μια βαρβαρη φυλη απο το καυκασο και οτι ειναι αγροικοι που απλα ασχολουνται με τη κτηνοτροφια….στον ελευθερο χρονο τους οταν δεν παιζουν το ρολο του ρουφιανου και του πληρωμενου φονια …Ξαφνικα βγαινουν εβραικες εταιρειες dna και τους βγαζουν ελληνες κατα 70 με 80% μεχρι και με 93%!!! Κατι βρωμαει ψαχτε το τι ειδους εταιρειες ειναι και γιατι βαζουν το κοσμο ομαδικα να κανουν τεστ dna …Eχει πιασει ολο το κοσμο παγκοσμια υστερια!!!

    3. Κοιτάξτε πόσα προβλήματα δημιουργούν οι γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες

    4. Είναι δυνατόν ο πρώτος τυχών αλβανός κατσαπλιάς να αφοπλίζει αστυνομικό;Απλή ερώτηση κάνω πρός την ”κυβέρνηση”,την ηγεσία της ΕΛΑΣ και όλους τους Ελληνες.Τραγικό και γελοίο μαζί.Καθόλου παράξενο όμως ,καθότι έχω δει ο ίδιος αστυνομικό φρουρό σε αίθουσα δικαστηρίου, αραχτό στα καθίσματα τελείως χαλαρό,αντί να είναι όρθιος και σε εγρήγορση.Και άλλους να κουβεντιάζουν χασκογελώντας στον δρόμο αντί να έχουν τον νού τους και τα μάτια τους 24,ειδικά τώρα που οι ημέρες όσο πάνε και πονηρεύουν. Δεν καταλαβαίνουν ότι κινδυνεύουν οι ίδιοι πρώτα,γιατί είναι στοχοποιημένοι έτσι και αλλοιώς;

    5. Η μαγείρισσα που μέσω άλλης τηλεοπτικής εκπομπής είχε αποκαλέσει τους νέους της Ελλάδας τεμπέληδες. Καλά της έκανε ο αλλοδαπός φίλος της.

    Comments are closed.