ΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ! ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤI ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! ΒΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    mitso-1

    Τώρα στο συνέδριο της ΝΔ!
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλωσόρισε την Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη!
    Ο αρχηγός της ΝΔ αποκάλεσε τους δυο “συμμάχους” του!
    Ε ρε γλέντια! Με τέτοιους συμμάχους ο Τσίπρας για κυβερνήσει αλλά 4 χρόνιά!

    «Έχουμε στόχο να ενώσουμε το λαό» επισήμανε.Αφού έκανε ειδική αναφορά στον Κώστα Καραμανλή που όπως είπε έφερε τη ΝΔ στην εξουσία έπειτα από 11 χρόνια, στον Αντώνη Σαμαρά που όπως είπε μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο κράτησαν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και στον Αντώνη Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε άνοιγμα στη Φώφη Γεννηματά και στον Σταύρο Θεοδωράκη οι οποίοι δίνουν το παρών στην έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ.

    «Αγαπητή Φώφη Γενηματά που σε λίγο θα βρεθείς μαζί μας» ήταν η ακριβής διατύπωση του προέδρου της ΝΔ ο οποίος συνέχισε: «Η εθνική ανάγκη της αντιμετώπισης της κρίσης μας έφερε δίπλα-δίπλα συμμάχους».

    «Γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να δρομολογήσει την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε την πατρίδα πάνω από τα κόμματα ως υπεύθυνοι, ως πατριώτες πολιτικοί» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το Κίνημα Αλλαγής θα συμβάλλει στην νέα πολιτική πραγματικότητα.

    Απευθυνόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι πολύ συχνά οι διαφορές μεταξύ της ΝΔ και του Ποταμιού είναι «δυσδιάκριτες».

    «Το ρολόι των εκλογών χτυπάει αντίστροφα για να διώξουμε τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος» έκλεισε την εισαγωγική ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης.

    «Τα ψέματα, η ανικανότητα και η αλαζονεία της χειρότερης κυβέρνησης που έχει βιώσει η χώρα, δηλητηρίασαν το δημόσιο βίο και δίχασαν τους πολίτες. Έχουμε χρέος να ενώσουμε το λαό, να μιλήσουμε σε όλους τους Έλληνες. Με θάρρος και αποφασιστικότητα μπορούμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι για τις καρέκλες, είνα για τους πολίτες. Αυτό θα έκανε και ο ιδρυτής μας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης

    «Δεν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε στην ανέχεια. Αξίζουμε το καλύτερο και θα διεκδικήσουμε το μέλλον με μπροστάρη τη Νέα Δημοκρατία, η αλλαγή έρχεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και σ’ αυτό συμφωνούν η Φώφη και ο Σταύρος. Ο κ.Τσίπρας δεν αξίζει άλλη ευκαιρία. Του δόθηκλε δύο φορές η ευκαιρία να κυβερνήσει και απέτυχερ οικτρά», πρόσθεσε.

    «Ο αγώνας όμως -και ξέρω ότι μιλάω σε δοκιμασμένα και μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη- ο αγώνας για τις εκλογές δεν θα είναι εύκολας. Απέναντί μας έχουμε ένα καθεστώς, αλλα ακόμη αντέχουμε και τη χειρότερη λάσπη της κυβέρνησής του», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    «Αλλά η μεγάλη πρόκληση είναι άλλη: να πείσουμε τους πολίτες ότι έχουμε αλλάξει και να μας εμπιστευθούν ότι θα αλλάξουμε την Ελλάδα. Το συνέδριο αυτό είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Στέλνει μήνυμα ελπίδας, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα με συνεκτικό σχέδιο και κατάλληλους ανθρώπους», τόνισε.

    optimized-usst-696x405

    Με παρόντες τους δυο πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ξεκινά το 11ο συνέδριο της ΝΔ, σε μια στιγμή που η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αισιοδοξεί ότι μπορεί να αλλάξει το πολιτικό ενόψει της εξόδου της χώρας απο τα Μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.

    Προσερχόμενος ο Κώστας Καραμανλής έκανε την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του, μετά το Δημοψήφισμα του 2015, τονίζοντας ότι η παράταξη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα του αύριο.

    Ολόκληρη η δήλωσή του:

    «Η παράταξη μας προχωρά στο συνέδριο της που έχει ξεχωριστή σημασία. Γιατί σε αυτό το συνέδριο η ΝΔ θα αναδείξει το σχέδιο της για την ανάταξη της χώρας μας με προτεραιότητες τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις με πρώτη τη συνταγματική αναθεώρηση, τις επενδύσεις, τις νέες θέσεις εργασίας, την κοινωνική συνοχή, τη στήριξη εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την κρίση.

    Όπως πολλές φορές στην ιστορία της η παράταξη μας θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την Ελλάδα του αύριο. Για αυτό πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ισχυρή και αυτό είναι στο χέρι όλων μας»

    Μήνυμα ενότητας και νίκης στις επόμενες εκλογές έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς:

    «Είμαστε σήμερα εδώ ενωμένοι μπροστά στις ευθύνες μας και μπροστά στη νίκη που έρχεται», είπε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο “ΛΌΓΟΣ ΤΗΣ ΑΛΉΘΕΙΑΣ” ΔΙΑΛΑΛΟΎΝ ΤΏΡΑ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΆΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΗΜΈΝΟΥ ΠΡΟΕΤΙΜΆΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΉ ΚΑΡΈΚΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ “ΜΑΡΙΟΝΈΤΑ” ΤΟΥΣ

      Αναρωτιέμαι, πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι ο Έλληνας ψηφοφόρος αφού έχει φάει το ξύλο της Αρκούδας από τους Αρχιψεύταρους Απατεώνες πολιτικούς να επιστρέφει σαν κατουρημένο γίδι πίσω σε αυτούς?
      Αναρωτιέμαι, εάν ο ραγιαδισμός που κατατρέχει αυτήν την Χώρα, είναι ανίατη αρωστία.
      Αναρωτιέμαι, πόσο αφελής μπορεί να είναι ο Έλληνας ψηφοφόρος να πιστέψει ότι αυτό το “κουρδισμένο πινόκιο” αυτή η υποταγμένη μαριονέτα των Γερμανών ζιονιστών αυτό το υποταγμένο δωσίλογο ευρωλιγούρi στους οικονομικούς δολοφόνους του ευρωπαϊκού τέρας, θα ήταν ποτέ δυνατόν να κάνει τήν υπόδουλη αυτή Χώρα δυνατή και υπερήφανη κάτω από τη Δικτατορία αυτού του ευρωπαϊκού μορφώματος και κάτω από την ομοιρία του ευρώ?
      Γιώργος Λαγκαδινός

    2. το παρτυ το κανει η Χρυση Αυγη….ολο και περισσοτερους σπρωχνουν να ψηφισουμε δαγκωτο Χρυση Αυγη…

      1. ΔΑΓΚΩΤΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΑΒΟ .

    3. Ψηφιζοντας Τσιπρα, παιρνετε δωρο ενα Καμμενο. Ψηφιζοντας ΝΔ, παιρνετε δωρο ενα Πασοκ. Διαλεγετε και παιρνετε….

    4. ‘Μνημονια ενότητας’ και νίκης στις επόμενες εκλογές έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς

    5. ….Ως πατριωτες πολιτικοι……;;;;;; χαχαχαχαχα, να κλάψει κανεις η να γελάσει;;;

    6. ΟΥΣΤ ΚΟΥΛΗ, Ε………ΚΟΥΛΗ ΓΟΥΡΛΟ….ΤΗ ! ΜΠΡΑΒΟ, ΞΑΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΚΑΘΑΡ…ΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΛΑΜΟ…..ΟΥ, ΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ…….ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ! ! ! ΚΑΘΑΡΜ…ΤΑ, ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.ΟΟΟ. ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟ ΗΘΙΚΟ, ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ…….ΑRIEL ΜΕ …..ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ! ! ! ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ! ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ……SIEMENS ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΛΩΡΑΝΤΖΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ……ΤΣΙΠΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ! ), ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΙΛΙΠ…..ΖΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ! ! !

    7. Το κομμα του κουλη Χρυσου χρωσταει πανω απο 200 εκατομμυρια στο Ελληνικο κρατος….
      Και θελει να πεισει τους ραγιαδες που τα πληρωνουν ολα , οτι ΑΛΛΑΞΑΝ…..!!!…..

    8. TO KΑΘΑΡΜΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ . Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑ΄ΣΤΑΡΔΟ ΄ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΦΑΝΕΡΩΣΕ Ο ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΑΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ( με τον οποιο δεν μοιαζει στο ελαχιστο , τον μπασταρδο τον συμμαζεψε ο πατερας ; σαμαρας =ήταν πολυ κοντος και κακος άνθρωπος αν και γιατρος ) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ , Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ . ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΤΡΑΕΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ Π Ε Θ Α Ν Ε. . ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΜΑΚΕLEIO.GR

      1. Κ με ποιον τον έκανε η μπελου? Όντως ο καρδιοχειρουργος μπαμπάς ήταν κοντός.

    9. Οπως εγραψε.
      Ο μουγκος κι ο γκαβος, μιλησαν…..

      Για να δουμε τι νεοφιλελε προγραμμα θα βγαλουν…

    Comments are closed.