ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ – ΝΙΚΟΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΙΛΙΝΓΚΕΡ!!

    Κοινοποίηση:
    20664630_1545511412172377_3784986365861094495_n

    Ο Νίκος Βούτσης, είναι o πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και έχει κάνει δυο γάμους!

     

    Από τον πρώτο έχει ένα γιο, ο οποίος καταδικάστηκε για ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής σε 8 χρόνια φυλάκιση, σύμφωνα με το press-gr.com! Ηθελε λέει να απαλλοτριώσει την κλεμμένη περιουσία της τράπεζας από … ιδεολογία γιατί δεν είχε ανάγκη τα λεφτά, μιας και η οικογένειά του είναι αρκετά εύπορη!!! Κάθισε μόνο 3 χρόνια στη φυλακή γιατί έκανε 223 μεροκάματα στο τυπογραφείο των φυλακών! Το πρόστιμο που του επέβαλαν ήταν 1.500 ευρώ!

    Ο Νίκος Βούτσης ξαναπαντρεύτηκε στα 44 του, μια 22χρονη (τότε) γυναίκα με την οποία έκανε άλλα δύο παιδιά!

    Λίγα χρόνια μετά τον δεύτερο γάμο του η γυναίκα του διορίστηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, στη Γενική Γραμματεία Ισότητας Φύλων.

    Ο Νικος Βούτσης είναι Πολιτικός Μηχανικός και στο βιογραφικό του θα βρείτε μια γραμμή για την επαγγελματική του καριέρα και καμιά εικοσαριά γραμμές με δράσεις ως πολιτικό στέλεχος του Σύριζα!!!

    Όταν έγινε υπουργός, διόρισε ως σύμβουλό του έναν γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, γιατί ήταν στο κόμμα του σύριζα με τον πατέρα του (επίσης πολιτικός μηχανικός) με το κριτήριο ότι είχε εμπιστοσύνη στον μπαμπά του!

    Σύμφωνα πάντα με το press-gr.com, δύο ανίψια του Νίκου Βούτση , ο Βαγγέλης κι ο Γιώργος διορίστηκαν ο μεν πρώτος στο Διπλωματικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας του Αλέξη Τσίπρα, και ο δεύτερος ως διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. Λίγο αργότερα ο δεύτερος εξ αυτών διορίστηκε στην Enterprise Greece, που είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και ψάχνει επενδυτές!!!

    Μετά από αυτή την ομολογουμένως υπέρλαμπρη πορεία, ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, αποφάσισε να μας πει, ότι «οι Ελληνες ΔΕΝ είναι ένας Ορθόδοξος Λαός»!!! Και είπε ότι «δεν μπορεί αυτή η Ελλάδα να είναι η Ελλάδα του Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»!

    Υπάρχει τώρα κάποιος που εξακολουθεί να αναρωτιέται γιατί ο Βούτσης δήλωσε όλα αυτά;;; Ε;;;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Να τον χαίρονται Τα ΖΩΑ που ψηφίσανε το κόμμα του

    2. Δεν υπαρχουν δεξιοι και αριστερα . Ολοι τους ανηκουν στην ιδια συμμορια και εχουν το ιδιο αφεντικο . Τον διαβολο προσκυνουν και εξυπηρετουν ολοι τους .
      Ξεχασαμε οτι τα δεξια πουτανακια ξεκινησαν το ξηλωμα της Ελληνικης ; Ξεχασαμε το …η Κυπρος πεφτει μακραν ;
      Ξεχασαμε ποιοι διαλυσαν την Ελληνικη βιομηχανια ; Και τι να πρωτο θυμηθει κανεις απο τις δεξιες προδοσιες .
      Ολοι μια πουστοπαρεα ειναι και οι μεν συνεχιζουν την διαλυση των δε .
      Η Λυση ειναι μια και μοναδικη . Σφραγησμα το συμμοριτομαγαζι τους ( βουλη των Ελληνων την λενε οι ξευτιλες ) μεχρι νεοτερας .
      Κανεις σας ρε να μην παει στις κατοχικες και αποικιακες καλπες των δωσιλογων . Κανεις να μην νομιμοποιει τα ξευτιλισμενα ελληνοφωνα καθηκια .
      Ειναι πατριωτικο καθηκον κανεις να μην πληρωνει τιποτα στους κατοχικους αλητες μεχρι να πεσουν . ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΣΤΟΥ . Ομως θελει αρχιδια Ελληνα αυτη η πραξη . Και απο οτι βλεπω , εκτος απο αυτους που δεν εχουν να πληρωσουν ΟΛΟΙ οι αλλοι τρεχετε να τα ακουμπησετε και μετα κανετε σχολια πισω απο τις οθονες .

      1. Με κάλυψες με το παραπάνω……όσο για την Βουλή των Γερμανών, ε των Ελλήνων ήθελα να πω, είναι Γερμανικό κτίσμα, δεν έχει κάτι το Ελληνικό πάνω του. Τα πρώτα ΦΕΚ από Γερμανό υπογράφονταν με τους Έλληνες υπηρέτες, ε Υπουργούς ήθελα να γράψω, εκείνης της περιόδου, απλά να συνηγορούν. Περιμετρικά της Βουλής, οι οδοί δεν έχουν Ελληνικό ενδιαφέρον, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλίσσης Όλγας, Γεώργιος…….οι πουθενάδες που τους κάνανε βασιλιάδες και πρίγκιπες με την σφραγίδα του μεγάλου αφεντικού τους, της οικογένειας Ροτσάιλτ. Είμαστε μία μικρή επιχείρηση γι’αυτούς.

    3. Και μετα απο αυτα πρεπει τα παιδια μας πρεπει να πανε στον στρατο.Και εγω ρωταω για πιο λογο;να φυλανε την παρτιδα και ολους αυτους(και ειναι παρα πολλοι) φυγοστρατους και βολεψακηδες βρωμιαρηδες.Οχι δεν θα παρουμε.Στο εξωτερικο οποιος μπορει και μαυρη πετρα πισω.δεν ειναι τοπος πλεον αυτος να στηριξεις.

    4. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ……ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΎΛΗΣ Ο …..ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο…..ΠΑΚΗΣ ! ! ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΟΛΥ ΓΈΛΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ……ΑΣΤΕΙΟΙ, ΑΣΟΒΑΡΟΙ,…..ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ( ! ! ! ), ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ,ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ. ΣΎΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΌΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΈΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ! ! ! ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ……..

    5. ΟΥΥ ΜΩΡΗ ΜΟΣΧΑΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
      ΟΞΩ ΡΕΕ ΖΩΑ

    6. Γιατι ειναι ένας μαλακας κ μισος κοπρίτης,ανεπάγγελτος τεμπελχανας…

    7. Τι τρωει στη φωτο η βοιδοκεφαλη ;
      Το κουταλι;

    8. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!

    9. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ 2014 ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΛΗΣΤΑΡΧΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!!!!!!!!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!

    11. να του κάτσει στο λαιμό του σαπιοκοιλια χοντρομπαλα

    12. Κατι κανουν ασχημο στα υπογεια και εβαλε το Βουτση να πει μαλακιες να γινει φασαρια
      κατι πολυ ασχημο εχει κανει ο Τσιπρας με το Καμμενο και το “κουκουλωνουν” με το Βουτση
      ξαφνικα αποφασισε να τα βαλει με ολους τους Χριστιανους Ελληνες ο Βουτσης…ελα ρε κουτοχορτο..
      Ψαξτε κατι παρανομο νομοθετουν μεσα στην Βουλη και ειναι ο Κουλης στο παιχνιδι..
      ε ρε φυλακες που πρεπει να χτισουμε 300 λαμογια και συγγενεις και υπαλληλοι μαζι μεσα
      θελουμε 10 κορυδαλλους..
      Ολοι ξεχασαν στο εντωμεταξυ τη ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ του Καμμενου GATE επρεπε ηδη να εχει συλληφθει
      ο Καμμενος…αλλα μαλακιζονται στο Αρειο ΠΑγο…μια εσχατη προδοσια μια παρεμβαση και στοχοποιηση ατομου για πολιτικους λογους….μιλαμε στο Αρειο Παγο πρεπε να πατε να τους ζητηστε εξηγησεις τελιακ ειναι προστατες των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ H προστατες του λαου και των νομων…
      τα τελευταια χρονια ο Αρειος Παγο και το ΣΤΕ παιζουνε μια το προδοτη μια το πατριωτη..
      και θα τους παρει η μπαλα και αυτους στα λαικα δικαστηρια μια μερα…

    13. Παχυδερμο γομαρι.. επαιζε και στο “ρετιρε”.. εκανε τον φαρμακοποιο αντρα της Κατερινας

      1. Εβαλε και τη φατσα του σημα στα πατατακια PRINGLES!!! Κι απο κει τα πηρε το λαμογιο!!!

    14. Ουστ ΓΙΔΟΚΕΦΑΛΗ ε ΓΙΔΟΚΕΦΑΛΗ φαλακρη.
      Προεδρος λεει και τα @@ μου

    15. Αυτος τουλαχιστον ειναι δηλωμενο αποβλητο!
      Ο πακης που τοσα χρονια δηλωνε δεξιος,εκανε τους μεγαλους σταυρους και φυλαγε δεσποτες ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!!

      1. Ο ΠΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΒΛΗΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ “ΑΠΟ””

    Comments are closed.