Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΣ ΡΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ – ΗΡΩΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    trrr

    Σε μια κρίση άνευ προηγουμένου εξελίσσεται το απαγορευμένο δημοψήφισμα της Καταλονίας.

    Ανελέητο ξύλο, πλαστικές σφαίρες να σφυρίζουν και περήφανοι Καταλανοί να κυκλοφορούν με ανοιγμένα κεφάλια.

    Ο διάδοχος των προηγούμενων νεοφιλέλέδωνχτυπάει στο ψαχνό, ενώ θέμα χρόνου είναι να ενεργοποιηθεί και ο Στρατός.

    Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε για ποιο λόγο η Καταλονία και η Χώρα των Βάσκων (που θα ακολουθήσει σίγουρα) επιθυμούν τόσο πολύ την ανεξαρτησία. Γιατί η κεντρική κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να παρεμποδίσει την ψηφοφορία με τη Βαρκελώνη να εμφανίζεται αποφασισμένη για όλα;

    Για πολλούς Καταλανούς, η Ανεξαρτησία είναι ένα όνειρα δεκαετιών. Διότι μια ανεξάρτητη Καταλονία είναι άκρως σημαντική για σημαντική μερίδα του τοπικού πληθυσμού.

    Με 7,5 εκατ. κατοίκους απολαμβάνει ήδη σήμερα μεγαλύτερη αυτονομία από πολλές άλλες περιφέρειες της Ισπανίας, διαθέτοντας δική της αστυνομία και δικό της σύστημα Παιδείας. Όμως αυτό δεν αρκεί για πολλούς Καταλανούς, οι οποίοι θέλουν να πάρουν τη μοίρα στα χέρια τους και να μην αφήνουν τις όποιες αποφάσεις στη Μαδρίτη. Ο Άλειξ από την Ζιρόνα της Καταλονίας  που βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στους δρόμους, ισχυρίζεται ότι η κεντρική κυβέρνηση στη Μαδρίτη δεν σέβεται ούτε την γλώσσα, ούτε τον πολιτισμό της Καταλονίας: «Η ισπανική κυβέρνηση δεν αναγνωρίζει ότι σε αυτή τη χώρα ζουν πολλοί διαφορετικοί λαοί. Προσωπικά δεν αισθάνομαι Ισπανός, που μιλά Ισπανικά και έχει ισπανική κουλτούρα. Δεν αισθάνομαι ότι ανήκω σε αυτή τη χώρα», αναφέρει.

    Το 2014 το 80% των Καταλανών είχε ψηφίσει υπέρ της ανεξαρτησίας

    Στο ζήτημα της καταλονικής ταυτότητας έρχεται να προστεθεί και ο οικονομικός παράγοντας. Συγκριτικά με άλλες ισπανικές περιφέρειες η Καταλονία είναι μια σχετικά πλούσια περιοχή, που συμβάλλει με 20% στο ισπανικό ΑΕΠ. Όμως η Βαρκελώνη είναι αναγκασμένη να εμβάζει κάθε χρόνο ένα υψηλό ποσό στην κεντρική κυβέρνηση στη Μαδρίτη, η οποία το διαθέτει στις φτωχότερες περιφέρειες.

    Πολλοί Καταλανοί θεωρούν ότι η περιοχή τους λαμβάνει από τη Μαδρίτη πολύ λιγότερα χρήματα από όσα δικαιούται για έργα υποδομής, όπως σιδηροδρομικές γραμμές και αεροδρόμια. Για το λόγο αυτό ο Καταλανός πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Πεπ Γκουαρντιόλα τάσσεται υπέρ του δημοψηφίσματος: «Θα ψηφίσουμε ακόμα κι αν η Μαδρίτη δεν το θέλει. 18 φορές το προσπαθήσαμε. Και η απάντηση της Μαδρίτης ήταν πάντα, όχι».

    Το 2014 η καταλανική κυβέρνηση θέλησε να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της περιφέρειας. Το ισπανικό συνταγματικό δικαστήριο όμως το απαγόρευσε. Οι Καταλανοί υποχώρησαν και έτσι το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία μετατράπηκε σε ένα μη δεσμευτικό δημοψήφισμα, στο οποίο το 80% ψήφισε υπέρ. Τότε κυρίως οι υποστηρικτές του «ναι» προσήλθαν στις κάλπες.

    Τώρα όμως η Βαρκελώνη δεν θέλει να υποχωρήσει. Παρά τις απειλές της Μαδρίτης οι καταλανικές αρχές είναι αποφασισμένες να πραγματοποιήσουν το δημοψήφισμα. Σε περίπτωση επικράτησης του «ναι» ανακοίνωσαν ότι θα ανακηρύξουν την ανεξαρτησία της Καταλονίας μέσα σε 48 ώρες.

    Είναι μάλλον ο πρώτος λαϊκός ξεσηκωμός απέναντι στα κοράκια της οικονομίας, το μασονικό διευθυντήριο των Βρυξελλών που εξουσιάζει την Ευρώπη και, φυσικά, τη χώρα μας. Εφτά χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης, οι Ευρωπαίοι θέλουν να αποτινάξουν τις συμπληγάδες της παγκοσμιοποίησης. Πρώτα ο λαός και μετά όλοι οι άλλοι! Ο κόσμος πνίγεται από την αδικία. Να δουλεύει, να μοχθεί αλλά το οφέλη να τα καρπώνεται η Μαδρίτη και οι Πολυεθνικές. Εδώ είναι οι ομοιότητες με την ελληνική πραγματικότητα. Επτά χρόνια μνημονίου κατέστρεψαν τη χώρα χωρίς να φαίνεται φως στο τούνελ. Ο κοσμάκης πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του σε εφορίες, Δημόσιο κτλ για να τα τσεπώνουν οι μασόνοι – δανειστές που υποδούλωσαν τη χώρα. Μόνο με έναν τέτοιο λαϊκό ξεσηκωμό θα μπορέσει και η Ελλάδα να απαλλαχτεί από την οικονομική γκιλοτίνα και να τραβήξει το δρόμο της ανάπτυξης. Χωρίς ιδεοληψίες. Διότι τα προβλήματα της χώρας είναι ο καθημερινός μόχθος και η εξασφάληση των προς το ζην και όχι η αλλαγή φύλου και άλλες ανοησίες με τις οποίες ασχολούνται οι μπαχαλάκηδες που κυβερνούν τη χώρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Βγήκε σήμερα ο μασονόπουστας ο Χιδίρογλου κι έγραφε υπέρ του Ραχόι

    2. Ειναι τραγικο να υπαρχουν ανθρωποι εδω στην ελλαδα που στηριζουν την διαλυση μιας χωρας…μπορει οντως η ισπανια να ειναι μια χωρα που ζουνε σε αυτη πολλες γηγενης φυλες ,που μεταξυ τους εχουν διαφορες…αλλα αυτο δεν σημαινει οτι στη διαλυση αυτης της χωρας δεν βαζουν το χερακι τους οι γνωστες παγκοσμιες”κουφαλες”…Οι ιδιες παγκοσμιες κουφαλες που θελουν και την δικη μας διαλυση και που το ετοιμαζουν εδω και χρονια…Και οταν καιγεται ενα σπιτι στη γειτονια σου το πιθανοτερο ειναι η φωτια να φτασει και σε σενα …Και μη μου πειτε για παραδειγμα οτι πολλες φορες δεν εχετε ακουσει και εσεις να μιλανε απο διαφορες περιοχες της χωρας για αθηναικο κρατος ….και για κρατος αθηνων…Οταν σε κοβουν κομματακια ειναι ευκολο να σε τσαλαπατησουν και μαλιστα με το γαντι…Οταν ομως ειμαστε ολοι μαζι ενωμενοι , δεν ειναι ευκολο να σε βγαλουν απο την μεση
      ειδικα εμεις που δεν εχουμε φυλετικες διαφορες και εχουμε ολοι μας κοινη ιστορια θρησκεια παραδοσεις και γλωσσα και εννοειται και κοινα συμφεροντα!! Και σιγουρα μεσα στα συμφεροντα μας δεν ειναι η διαλυση μιας χωρας σαν της ισπανιας…Η ισπανια δεν ειναι τουρκια….

    3. Μόνο που την ανεξαρτησία της Καταλωνίας την υποστηρίζει μανιωδώς ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σόρος, μπροστινός της οικογένειας Ρότσιλντ.

      1. Απόδειξε εσύ που κάνεις το δικηγόρο του φονιά των λαών Σόρος, ότι δεν έχει καμία σχέση.

    4. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΡΟ Ε ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ .
      ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
      ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΈΛΛΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ . Τα  καστρα δεν πεφτουν λογω βιας αλλα λογω συμφεροντων.ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.ΗΔΗ Η ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
      ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο»ΑΓΡΟΤΗΣ» ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΜΙΖΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ? ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΩΣΤΕ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ( Δηλαδη των λαμογιων) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

      1. ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ 1947 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
        ΜΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠτΔ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑ.

    5. Και πώς είστε σίγουροι πως είναι ξεσηκωμός εναντίον της Ε.Ε και όχι με σπρώξιμο απο την Ε.Ε;
      Και αυτό τι είναι; “Ο διάδοχος του δικτάτορα Φράνκο είναι χειρότερος από τον δάσκαλο”. Στην Αυγή μπήκαμε; Γειά σου Χίο κομμουνιστοφάγε…

    6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
      ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΡΗΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ. ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΈΛΛΟΥΣΑ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΝΤΟΥ . Τα  καστρα δεν πεφτουν λογω βιας αλλα λογω συμφεροντων.ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ.ΗΔΗ Η ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
      ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο»ΑΓΡΟΤΗΣ» ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΜΙΖΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ? ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΘΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΩΣΤΕ Η ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ( Δηλαδη των λαμογιων) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΦΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.

    7. Σε λιγο τα ιδια θα συμβιύν και σιε εμας στη Θρακη και στη Κρητιε, αλλα κυριως στο Κατακωλο, εκιε θα γινιε της Κατακολονιας, της πουτανας το γκακελο θα γινιε κακος χαμος, ο Θεος να βαλιε το χερι του.

    8. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ;
      ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;
      ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΚΕΛΕΙΕ;
      ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ;
      ΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ; ΜΟΝΗ ΤΗΣ; ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
      ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΕΣ, ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΩΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
      ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ+ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ-ΣΕΦΑΡΑΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΟ ΣΕ ΑΔΕΡΦΟ.

    9. Ουδεμία εφήμερη και χειραγωγούμενη από διεθνιστές νεοταξίτες τοπική ”πλειοψηφία”δύναται να αποσπά την περιοχή που διαμένει από τον εθνικό κορμό.Μόνον αφελείς είναι οι συμπατριώτες μας εκείνοι που επικροτούν τέτοιες κινήσεις,όταν είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι σύντομα το μοντέλο ”Καταλωνίας” όπως και αυτό του Κοσόβου θα επιχειρηθεί να μεταφερθεί στην Θράκη(το προδοτικό νομοσχέδιο προλειαίνει το έδαφος) και αργότερα μάλλον στην Κρήτη.

    10. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΣΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΤΡΩΜΕ ΕΥΡΩΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΕΣ!!!

    11. Ο ΦΡΑΝΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΙΕ, Η ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΙΤΣΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΤΣΙΟ ΗΤΑΝΙΕ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ. ΠΟΥ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΙΧΕ.

    12. Ο ΦΡΑΝΚΟ ΗΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ !
      ΠΛΕΟΝ ΟΙ

    13. Τα ίδια κάνουν και σε εμάς…φάγαμε το ξύλο της αρκούδας πολύ χειρότερη η Ελληνική αστυνομία…μας κλείστε τα σπίτια μας μας κλείνει τους πατέρας μας της μανάδες μας το μόνο και τον ιδρώτα μας,και δεν έφτανε αυτό κλέβουν και τα παιδιά τους τον ιδρώτα μας το πνεύμα μας τις ιδέες μας ,μια κάστα ολιγαρχων πολιτικών σε συνεργασία με αστυνομικούς δικαστές και το παρακρατος.

    Comments are closed.