ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ – ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΡΟΜΑ – ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΚΑΣ… ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ!!! [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
ALTSA

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο Μενίδι στην προσπάθεια περίπου 200 ατόμων να επιτεθούν στον οικισμό Ρομά, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή ημέρα, μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή, από αδέσποτη σφαίρα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μάλιστα, δύο σπίτια Ρομά στην οδό Μόρνου παραδόθηκαν στις φλόγες.
Το ένα από τα δύο, είναι αυτό όπου έγινε το γλέντι της ντροπής το βράδυ της Πέμπτης και όπου έπεφταν οι πυροβολισμοί που σκότωσαν και τον μικρό Μάριο.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, περίπου 700 άτομα, κάτοικοι της περιοχής, ξεκίνησαν την πορεία από την πλατεία Καράβου.

Όταν έφτασαν στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών, κάποιοι που συμμετείχαν στην πορεία και αποκόπηκαν από αυτήν, μαζί με άλλα άτομα που βρίσκονταν από πριν στον παράδρομο της Αττικής Οδού, στην έξοδο της λεωφόρου Δημοκρατίας, κινήθηκαν προς τον οικισμό των Ρομά, με απειλητικές διαθέσεις.

Στο σημείο όμως υπήρχαν δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες ανέκοψαν την πορεία τους. Αυτοί προσπάθησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό φραγμό, με αποτέλεσμα να υπάρξουν συγκρούσεις και ένταση. Οι διμοιρίες των ΜΑΤ τελικά απώθησαν τα άτομα, τα οποία δεν κατάφεραν να περάσουν προς τον οικισμό. Υπενθυμίζεται ότι και χτες υπήρξαν επεισόδια, από ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι πέταξαν βόμβες μολότοφ εναντίον οικίας Ρομά, αλλά και πάλι απομακρύνθηκαν με την επέμβαση των ΜΑΤ.

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη που έδωσε σε ιδιωτικό ραδιοσταθμό, στην οποία, απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση «σε αυτούς που νομίζουν ότι μπορούν να αυτοδικούν και να υποκαταστήσουν τους κρατικούς θεσμούς και την Αστυνομία» και τόνισε:

«Σ’ αυτούς οι οποίοι φόρεσαν τις κουκούλες χθες και προσπάθησαν να το παίξουν υπερασπιστές της περιοχής, να ξέρουν καλά και αυτοί, και αυτοί που τους καθοδηγούν ή τους προέτρεψαν ότι εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι». tribune

Νέες έρευνες της αστυνομίας για δύο αδέσποτες (;) σφαίρες στο Μενίδι που έπεσαν πάνω σε αμαξοστοιχία με κατεύθυνση την Χαλκίδα. Στην φωτογραφία που παρουσιάζει το bloko.gr, αποτυπώνεται ανάγλυφα ότι από θαύμα δεν υπήρξαν νέα θύματα. Ο συρμός έχει ακινητοποιηθεί. και διεξάγεται έρευνα.

treno_505_355

tripa-menidi-2

tripa-menidi-3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Σημερα και νεα συγκεντρωση. Ο συριζα να σταματησει να υποθαλπτει εμπορους ναρκωτικων και δολοφονους μικρων παιδιων. Οσο για τον Τοσκα , να μαθει πως οταν αφηνει ελευθερο το εμποριο ναρκωτικων σε μια περιοχη οπου κινουνται και ζουν οικογενειες με παιδια τοτε οι γονεις και οι κατοικοι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να προστατευσουν τις ζωες των παιδιων τους. Οσο υπαρχουν πρεζεμποροι που δεν συλλαμβανονται απο την κυβερνηση του Τσιπρα τοσο θα υπαρχουν δυναμικες κινητοπιησεις. Τελος οι αστυνομικοι των ΜΑΤ ας αποφασισουν. Ειναι με την ειρηνη και την ασφαλεια των πολιτων η θα προστατευουν τους πρεζεμπορους και τους δολοφονους μικρων παιδιων ?

  2. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η. ΛΥΣΗ ΣΤΕΙΡΩΣΗ Κ.ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ. ΗΡΕΜΑ Κ ΑΘΟΡΥΒΑ

  3. Τους γύφτους όσα σπίτια και αν τους δώσεις,όσα σχολεία και αν τους φτιάξεις,όσο και αν προσπαθήσεις να βελτιώσεις τις ζωές τους πάντοτε στον ”ελεύθερο” τους χρόνο θα παρανομούν.Θα κλέβουν,θα πουλάνε ναρκωτικά,θα σκοτώνουν γιατί απλούστατα έτσι είναι φτιαγμένοι,είναι στο dna τους,δεν μπορούν και δεν θέλουν να ενσωματωθούν.

  4. Ο Τόσκας αντί να παραιτηθεί έβαλε τις αρχές να κάνουν λόγο για πέτρες και να το διαδώσουν στα ΜΜΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΟΣΚΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕ AN ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ Σ Φ Α Ι Ρ Α ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΠΟΥΣΤΗ?

  5. Να τους βομβαρδισουν με Drone εαν δεν μπορουν να μπουν να σωθει ο κοσμος απο την βρωμια που μαστιζει την περιοχη!

  6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ Η Αστυνομια προστατευει τους γυφτους διοτι μοιραζονται τα κερδη απο τους πελατες-τοξικομανης.Πηγαινε Στεφανε στο σταθμο παλιο πετρινο-Αχαρναι να μαθεις ολη την Αληθεια Απο τους κατοικους των πολοικατοικιων.Οι εμποροι-γυφτοι δινουν και λαχνο στους πελατες τοξικομανεις και καθε παρασκευη δινουν 10 γραμμαρια ηρωινη δωρο.Εχουν κανει και σηματοδοτηση στο δρομο και τοιχους πολικατοικιων “ΠΡΟΣ ΠΡΕΖΑ ΜΕ ΒΕΛΑΚΙ ” ακουσον ακουσον….Βοηθηστε Στεφανε βγαλτα στη φορα .Νικος.

  7. Τοσκα, αν εχεις λιγη μπεσα, παραιτησου ΤΩΡΑ! Εδώ είχαμε ένα νεκρο από πυροβολισμο, κατά τυχη δεν είχαμε κι αλλους από πυροβολισμούς σε τρενο κι εσυ μας λες κουραφεξαλα. Εισαι επικίνδυνος για τη σωματικη ακεραιοτητα των πολιτων. Η αστυνομια προστατευει το “αβατο” των οπλισμενων και ο υφυπουργος αντι να δωσει εντολη για ντου, να μη μεινει πετρα πανω στην πετρα εκει μεσα μεχρι να αφοπλιστούνε και να συλληφθούνε ολοι, παιζει την κολοκυθια με κουκουλοφόρους και συνωμοσιες.

  8. Στειλτε αυτα τα σκατα απο εκει που ηρθαν οπως εκαναν και οι γαλλοι οι βρωμιαριδες ειναι ο καρκινος της ελλαδας !!!

  9. Δεν ξερω τι λεει ο Τοσκας,και ο καθε βλαμενος που εχει αγνοια της καταστασης εδω,αλλα οι πυροβολισμοι ειναι ενα καθημερινο συνηθισμενο φαινομενο,οχι μονο στο Ζεφυρι η κοντα στο Ζεφυρι που σκοτωθηκε το παιδι,αλλα σε ολη την ευρυτερη πλευρα του Μενιδιου,Εδω ειναι αλλος θεος.Κανενας δεν θα σε σταματησει για ελεγχο,κανενας δεν θα σου πει γιατι δεν φορας κρανος η ζωνη.Οι περιπολιες ελαχιστες εως μηδαμινες.Τους μονους που βλεπεις και αυτους σε κεντρικα σημεια ειναι οι αστυνομικοι με τις μηχανες.Εδω ειναι Μενιδι.Εδω καποιοι σαν τον Τοσκα που μιλαει εκ του ασφαλους,χωρις να ξυπναει απο πυροβολισμους διπλα του,ετσι επειδη του γυφτου του την εδωσε,εχουν την ηδη υποβαθμισμενη περιοχη στην κυριολεξια αφημενη στα χερια των γυφτων που βαζουν μπροσταρηδες τους ρωσοποντιους με οτι και αν σημαινει αυτο.Και ενω στον Ασπροπυργο ειναι αλβανογυφτοι,στο Μενιδι ειναι τουρκογυφτοι.Το παιδι ειναι απο εκεινες τις σταγονες που ξεχειλιζουν το ποτηρι.Ολοι μας κινδυνευουμε ανα πασα στιγμη απο αδεσποτη σφαιρα,καθημερινα.Να μην πω και για τα λεωφορεια του τρομου,που κατεβαινουν Αθηνα.Ο Τοσκας καλα θα κανει να σκασει,και να βαλει εμπειρα ατομα απο την αστυνομια να σχεδιασουν το καθαρισμα των περιοχων Μενιδιου,Ασπροπυργου γιατι σε λιγο οπως αγοραζουν σπιτια και εξαπλωνονται οι γυφτοι,μιλαμε για χρημα,θα τους δεις στην Κηφισια,θα τους δεις και στο Μαρουσι,απεναντι ειναι…

  10. Από τη μία οι γύφτοι και από την άλλη χρυσαυγίτες με ρωσοπόντιους και αλβανούς μαφιόζους και πρεζάκηδες πολεμάνε για τον έλεγχο της περιοχής. Ψόφο

  11. Τοσκα εκτος απο ξευτιλισμενο κομμα-ΣΚΥΛΟ εισαι και ΜΑΛΑΚΑΣ .
    Ρε σουργελο , εαν δεν μπορειτε να καθαρισετε τα σκατα αντε στο σπιτι σας να πλενετε τις γκιλοτες σας ρε ηληθιε που θα μας πεις οτι δεν ειναι ευκολο να ξεπατωσετε τα παρασιτα της Ελληνικης κοινωνιας ΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ .
    Οταν κυβερνουσαν αληθινοι ΕΛΛΗΝΕΣ Αξιωματικοι σουργελο , η εγκληματικοτητα ηταν 0 .
    ΟΥΣΤ τσοκαρο .

  12. Θα σας πιασει κρυος υδρωτας μολις γινει η πρωτη καταγραφη παλουκωματος μετα το 1456.

  13. Θα πεσουν παλουκια. Η θεια δικαιοσυνη ειναι κοντα διοτι ολη η ανομια ειναι μονο σαρκα, οστα, ουρα και κοπρανα.

  14. Αφου βρε αναξια πολιτικα ανθρωπαρια,εσεις αποδυκνειεστε εντελως ανικανοι να αφοπλισετε το καθε λεσι που οπλοφορει,τοτε ναι,θα το κανει ο λαος!Και μεσα σ΄’αυτους που θα τιμωρησει πρωτιστως,ειναι ανθελληνες σαν τα μουτρα σου!Ετοιμασου λεσι,δεν αργει ο καιρος,τραβα να εξομολογηθεις για να’σαι ετοιμος!

  15. Παιδιά μίλησε ο τοσκας!!πιάστε τα @ρχιδι@ σας!!

  16. Κάφτε τους,και τους πρεζέμπορους και τους μπάτσους!Τόσκα και Ταμτάκο,έρχεται η ώρα σας καθίκια!

  17. αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι αν έκαψαν τους ΓΥΦΤΟΥΣ μέσα,

  18. Η οργη εχει ξεχειλισει πλεον και αναζητα το χωρο της…βρωμιαρηδες πουστοσυριζαιοι προσεξτε καλα δεν θα υπαρξει αλλη ανοχη γε γυφτους λαθροσκουπιδια αλβανομπασταρδους και αναρχοαπλυτα σκατα.Εφαρμοστε τους νομους οσο ειναι καιρος !!!

  19. Η αστυνομια αντι να αφοπλισει τους γυφτους , τους προστατευει…ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ !!!

Comments are closed.