ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ “ΘΕΡΜΗ” ΥΠΟΔΟΧΗ! “ΈΛΟΥΣΑΝ” ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΔΑΚΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΦΕΔΕΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο

    Μάλλον μετάνιωσαν την έμπνευσή τους να κατέβουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ. στο Σύνταγμα, ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Ξυδάκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η ένταση σημειώθηκε όταν εμφανίστηκε ο Νίκος Φίλης.

    Ωστόσο τα πνεύματα οξύνθηκαν περαιτέρω όταν εμφανίστηκε και ο Νίκος Ξυδάκης.

    Οι δυο τους δέχθηκαν λεκτικές επιθέσεις ενώ εκτοξεύθηκαν εναντίον τους νερά και καφέδες.

    εξωφυλλο

    Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος από οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Για Τέστ drive τούς έστειλε ο Τσίπρας να δει αν φτουρανε μέσα στον όχλο τών Αντιφαδων…. Εννοείται πώς βγήκαν ατσαλακωτοι με λίγο νεράκι…

    2. ΜΠΡΕΕΕΕΕΕ ΕΓΩ ΑΝΤΙΦΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΗ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΙΣΛΑΜ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΩ ΤΟ ΕΞΑΡΧΙΣΤΑΝ.

    3. Οι απλυτοι που ηταν εκει να δουνε τις φατσες αυτων που προστατευαν τον Φιλη . Αυτοι ειναι οι ρουφιανοι που ζουν αναμεσα τους και τους εχει στειλει το Μαξιμου για να μην δημιουργουνται συγκρουσεις στις συγκεντρωσεις. Μαλακες απλυτοι παλι σας χρησιμοποιουν? Αυτοι που ανοιγαν τα χερια να προστατευσουν τον Φιλη ειναι ρουφιανακια κυβερνησης και κρατους.. Ωραιους συντροφους εχετε.. ΜΑΛΑΚΕΣ.

    4. Την αλλη φορα να τους βαλουν στο κωλο το αριστερο μνημονιο που ψηφισανε. Ο Φιλης πηγε εκει για να ξεπλυνει την ντροπη του οτι πουλησε τις ιδεες του για μια καρεκλα και τον μισθο του βουλευτη. Φιλη ξευτυλισμενε , ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΑΡΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΟΝΤΡΕ , ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΩΡΗ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.

    5. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ΑΘΕΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ!ΟΤΑΝ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΔΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΨΕΥΤΗΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟΣ!ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ ΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ…ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!

    6. ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ που είναι η ΦΡΟΥΡΑ να προστατέψει τους Βολευτές;; ΦΡΟΥΡΑ!!!

    7. Ρε ο Φίλης έχει δέκα κιλά αρχίδια αλλά και τα δέκα κιλά είναι λίπος …

    8. Καλα που υπάρχουν κ οι αριστεροί επαναστάτες κ ανοίγει κ κανα ρουθούνι,γιατι αμα περίμενες απο τους φαλακρούς φασιστες,χεστα,μαμ κακά κ νανι κ φουλ χειροκλικανο!!

      1. ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΖΩΟ!!!ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΟΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙΙ ΕΙΣΤΕ..ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΖΩΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ?ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΛΕΣ?Η ΟΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

    9. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΣΕΙΣ!!!!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΟΝΟ.ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΣΙΣΑΝ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ.ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.

    10. Στημένα είναι όλα παιδιά. Μόνο αν αρχίζουν να τους σκοτώνουν ΟΛΟΥΣ και μόνο αυτό δεν θα είναι στημένο. Όλα τα υπόλοιπα μην τα πιστεύετε

    11. Στημενο 100%,θα τους ειχαν σαπισει στο ξυλο αλλιως τα τομαρια.

    12. Όλοι οι τρομοκράτες ειναι επαναστάτες
      αρκεί να δηλώνουν αριστεροί .
      Όλοι οι κλεφτοκοταδες ειναι επαναστάτες
      αρκεί να δηλώνουν αναρχικοί.
      ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ …..
      Όλοι μαζί σύντροφοι..
      Πάμε πάλι το τραγουδάκι απο την αρχή..
      Όλοι οι τρομοκράτες ειναι επαναστάτες
      αρκεί να δηλώνουν αριστεροί .
      Όλοι οι κλεφτοκοταδες ειναι επαναστάτες
      αρκεί να δηλώνουν αναρχικοί.
      ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΎΡΙΑ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ??????

    13. Ξεφτιλίστηκαν οι ξεφτίλες !!!

    14. Αυτοι ειναι προδοτες κ αθεοι,αλλα λιγοτερη κολαση θα απολαυσουν απο Βοθρολυμαιο-Παισιο Χριστοδουλο που συλλειτουργουσαν με αιρετικους Στο Σινα κ Καμπερα κ εξισωναν τον ΑΛΛΑΧ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
      ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΑΧΩΝ ΑΠΟ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΑ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ- ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ Κ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ?

    15. Αυτοι ειναι προδοτες κ αθεοι,αλλα λιγοτερη κολαση θα απολαυσουν απο Βοθρολυμαιο-Παισιο Χριστοδουλο που συλλειτουργουσαν με αιρετικους Στο Σινακ Καμπερα κ εξισωναν τον ΑΛΛΑΧ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ
      ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΑΧΩΝ ΑΠΟ ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΑ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ- ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΑ Κ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ?

    16. Εσύ να δεις που έχουν μούρη και κυκλοφορούν οι ιπποπόταμοι.

    17. μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα…προσωπικα πιστευω οτι ειναι γυρω στο 15-18% σε ποσοστο και υπαρχει ακομα κατηφορος…κατα τ αλλα–η ελπιδα ερχεται– με τη μονη διαφορα οτι η ελπιδα ητανε τραβεστι με μια φουτσα να!!

    18. στο νοσοκομειο γρηγορα μην παθουν και τιποτα… τι χαζομαρες αντι να τους πετανε πετρες και να τους δωσουν και ενα γερο ξηλο τους πετανε νερο και καφε λες και θα γινει κατι

    19. ΟΙ μαστουροπισωγλέντηδες αναρχοάπλυτοι τρομοκράτες και φονιάδες δεν έχουν κάτι καλύτερο να επιδείξουν στο πέρασμά τους παρα μόνο καταστροφές. Ο Ελληνας ραγιάς θερίζει οτι έσπειρε.
      Ευλογία Θεού να αρχίσουν να τρώγονται μόνοι τους μέχρι να τους αποτελειώσουν οι πραγματικοί Έλληνες.
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

      1. Εσύ το φάρμακό σου, βγάζεις δε βγάζεις το καλοκαίρι.

      2. Θελεις να σε πισωγλεντησω εγω που ειμαι αριστερος, βρωμιαρη φασιστα?

    Comments are closed.