Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! “ΓΑΙΔΑΡΟΣ, ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ”. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ! ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΝΟΤΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Notis_Sfakianakis

    ΧΑΜΟΣ! Οι Αλβανίδες δημοσιογράφοι τα χώνουν άσχημα στον Σφακιανάκη! Sold out η συναυλία του Νότη στα Τίρανα! ΔΕΙΤΕ τι έγινε! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Έγινε η συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα: Οι απίστευτες αντιδράσεις στην αλβανική τηλεόραση

    Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η πολυσυζητημένη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα της Αλβανίας. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο συνεδριακό κέντρο, ενώ -όπως έγινε γνωστό- τα εισιτήρια (το φθηνότερο κόστιζε 120 ευρώ) έγιναν ανάρπαστα.

    Την ίδια στιγμή, στην αλβανική τηλεόραση υπήρξαν δημοσιογράφοι που επιτέθηκαν στον τραγουδιστή, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, εθνικιστή, ακροδεξιό, βλάκα και… γάιδαρο!

    Aναλυτικά:

    Αλβανίδα δημοσιογράφος σε Σφακιανάκη: Εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις!

    Sold out η συναυλία του Νότη στα Τίρανα – Χαμός στην αλβανική τηλεόραση με πανελίστες να «στολίζουν» τον Έλληνα τραγουδιστή
    Γέμισε ασφυκτικά το Μέγαρο των Συνεδρίων στα Τίρανα χθες ο Νότης Σφακιακάνης όπου πλήθος θαυμαστών έσπευσε να τον δει από κοντά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η συναυλία ήταν sold out. Το αξιοσημείωτο είναι πως το φθηνότερο εισιτήριο στην αρένα κόστιζε 120 ευρώ, πιο ακριβό από όσο έχουν τα αντίστοιχα εισιτήρια σε συναυλίες διεθνών καλλιτεχνών.

    Την ίδια στιγμή που ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδούσε στο συνεδριακό κέντρο, στην αλβανική τηλεόραση γινόταν χαλασμός! Οι δημοσιογράφοι κατακεραύνωσαν τον Έλληνα τραγουδιστή σε χθεσινοβραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Και τι δεν είπαν:

    «Στην Αλβανία είσαι, θες δεν θες, εδώ στην Αλβανία που έχεις φτύσει, εδώ θα γλείψεις! Τον μποϊκοτάρω! Δεν στηρίζουμε αυτόν που από τα γεννοφάσκια του μας προβοκάρει και μας πολεμάει!

    Αναμφίβολα αυτός είναι εθνικιστής, είναι ακροδεξιός, είναι χρυσαυγίτης.

    Δεν θα τσακωθώ για έναν γάιδαρο, για έναν βλάκα!

    Τις νεοφασιστικές ιδεολογίες και τις νεοναζιστικές και όλους αυτούς που τις υποστηρίζουν, να βάλουν τις απόψεις και τις συναυλίες τους στα σκουπίδια»

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Noτη γερα παρτους τα λεφτα τα βρωμοαλβανα!!

    2. Αυτοι που πήγαν να δούνε τον Νότη, μονο Αλβανοί που δεν ειναι. Ελληνες Βορειοηπειρώτες ειναι ρεεεε!!! Τα βοθροκαναλα βεβαια μας έπρηξαν με τους Αλβανούς κι Αλβανούς. Φοβούνται να πουν πως ειναι Ελληνες Βορειοηπειρώτες;;; Ου να μου χαθείτε. Ελληνες ειναι ρεεεε!! Αμφιβαλω αν υπήρχαν πολλοι Αλβανοί εκει μεσα. Αλλα βεβαια δεν μιλαμε για Βόρεια Ήπειρο κλπ. Αυτα απαγορεύονται, ειδικα απο τα καναλια. Μη φοβάστε να πείτε για τους Ελληνες της βορείου Ηπείρου, δεν θα σας δαγκώσει κανεις.

    3. ΝΟΤΗ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΣΗ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ CD Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΟΥΒΕΤΣΗ ΣΑΝ ΦΩΝΗ ΜΕΤΡΑΣ ΠΛΕΩΝ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΥΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟΨΗ Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

    4. Αμέσως ολοι οι Αλβανοί του Μακελειό στα σχόλια να κατηγορήσουν το Νότη. Ρε ανεπρόκοπα ζώα… ο Νότης πάει να διαδώσει την δόξα, να διδάξει την παιδεία της Ελλάδας και να εκπολιτίσει τους ουγκάνους/αχρείους/ανεπρόκοπους/ξυπόλυτους Αλβανούς. Αμέσως εσείς οι Ανθέλληνες να πέσετε πάνω του, ουστ!

    5. Μονο και μονο που αρχισε να γλυφει φασιστες για να πουλησει καμια κασετα ειναι για φτυσιμο, αλλα απο τι φαινεται κατάλαβε πως δεν προκειται να οικονομήσει γιατι οι ιδιοι που ετρωγαν με 3 κουταλιες και εβαζαν τα μεσα τωρα το παιζουν πατριωτες. Απλα βρηκαν αλλη παραταξη να τους κανει τα χατηρια με αντάλλαγμα την ψήφο τους.

    6. ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ…
      ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΡΩΝΕΣ ΕΒΓΑΖΕΣ!!

    7. Ρε παιδιά τον Θεό σας πιστεύατε ότι ο Νότης είναι υπέρ του έθνους την στιή που η γυναίκα του είναι Αγγλίδα;αν τον ενδιέφερε η συνέχιση του έθνους θα φρόντιζε να βγάλει ελληνόπουλα και όχι επίμικτους την στιγμή μάλιστα που δημογραφικά οι Έλληνες αφανίζονται (βέβαια ενδέχεται να είναι γύφτος και όχι Έλληνας οπότε πάσο),όσο για την καταγωγή των Αλβανών που είπε ήταν γλύψιμο για να πάνε να του τα σκάσουν, επομένως να κυττάμε τις πράξεις και όχι τα λόγια

    8. Καιρός να πέφτουν οι μάσκες σιγά..σιγά! Κι’ αυτό για όσους τον θεωρούν Χρυσαυγήτη και Χρυσαύγουλο και δεν συμμαζεύεται….και “ευχαριστιούνται” αυτήν του την στάση…Έδειξεπλέον καθαρά ποιός είναι …που πιστεύει και τι θεωρεί “Πατρίδα” του! Ολα καταλήγουν μόνο στην …τσέπη του και πως θα την γεμίσει! Πήγε κι’ αυτός να καπιλευτεί Πατρίδα..Εθνος και Εθνικά Ιδεώδη ..έβγαλε κάτι τραγούδια που μόνο πραγματικοί Πατριώτες αγαπήσαμε και τώρα μας πέταξε στην μούρη κατάμουτρα.. ποιός στην ξεφτίλα…είναι! Ενας ακόμα τραγουδιάρης άνευ ήθους…και ηθικής…και κυρίως Άπατρις….

    9. Μεχρι και ο αλβανος ακουγεται στο πρωτο βιντεο να λεει “ωωω ο κωλοντουμπας…τα παμε τα συμφωνησαμε” και γελαγε…Αυτο τα λεει ολα!! Αν αυτος ειναι πατριωτης εγω ειμαι απο τους εξωγηινους που ελεγε παλια …ξερει αυτος …απο αυτους που εχτισαν τις πυραμιδες ….Οι πραξεις σου και τωρα και τα λεγομενα σου μεσα στα τιρανα, δειχνουν ξεκαθαρα οτι εισαι ενας παρτακιας που κοιταει μονο ποσα θα κονομησει…Και μπροστα σε αυτο ξεπουλαει τα παντα!!! Ακους εκει να λεει μεσα στα τιρανα οτι δηθεν οι ελληνες δεν πανε για δουλεια, ενω ξερει πολυ καλα οτι δεν υπαρχει δουλεια για εμας…και οτι κανεις δεν μας δινει δουλεια !!! Γιατι ολοι οσοι εχουν ακομα τις επιχειρησεις τους στην ελλαδα ,ειναι σαν και του λογου σου , κυρ’ νοτη… και κοιτανε πως με λιγα εξοδα να εχουν περισσοτερα εσοδα …και εχουν παρει ολους αυτους που δεν θελουν ενσημα και ιατρικη περιθαλψη (αλλωστε τους τη δινουμε τσαμπα) καταλαβες νοτη?? Τελικα εισαι τα ιδια σκατα με τους αλλους και ολα οσα ελεγες ειχαν να κανουν με το να ακουστεις και τιποτα αλλο…Γιατι μεταξυ μας νοτη, η καριερα σου ειχε κανει μεγαλη κοιλια και δεν εισαι εδω και χρονια το Νο 1 και δεν ακουγοσουν οπως τη δεκαετια του ’90 …ξερεις εκεινη τη δεκαετια που πουλαγες μουρη και δεν αφηνες κανενα να ανεβει στη πιστα να ριξει μια γυροβολια …και κοροιδευες τον κοσμο που ερχοταν να σε ακουσει…Ενω εδω βλεπω “αρχοντα του κωλου” οτι μια χαρα τον αλβανιαρη τον αφησες να χορευει οσα τη μαιμου , πανω στη πιστα που πατας και εσυ…. και τον αποκαλεσες και παλικαρα!!! Τελικα απο παντα ησουν ενας προβληματικος σαχλαμαρας που το επαιζε αντρακλας ενω η πραγματικοτητα ειναι οτι εισαι ενα γιουσουφακι…Και τι γιουσουφακι …γιουσουφακι που “γνωριζει και ιστορια”…..χαχαχαχαχαχαχαχαχα….. Μονο που σου εχουν ξεφυγει καποια κεφαλαια απο αυτη νοτουλη μου….και απο την νεα ιστορια ….εκει που στο δευτερο παγκοσμιο πολεμο οι αλβανοι καταεσφαξαν τους ελληνες ηπειρωτες και ειπαν στους γερμανους , να τους αφησουν να το κανουν αυτοι…. και κατι κεφαλαια απο την αρχαια ιστορια…εκει που αναφερεται ξεκαθαρα οτι αλβανοι και αλβανια ειναι καπου αναμεσα στη σημερινη αρμενια με αρζαμπαιτζαν ….Μεχρι που φτανουμε στο σημερα που μπουκαραν στη χωρα μας παρανομα και απο το ’90 μεχρι σημερα μας εχουν κατακλεψει και εχουν στειλει στον αλλο κοσμο χιλιαδες ανθρωπινων ψυχων που αν δεν ανοιγαν τα καταραμενα συνορα, αυτοι οι ανθρωποι θα ηταν με τις οικογενειες τους….Καταλαβες αρχιμαλακιδιο νοτη???…που υποτιθεται οτι ξερεις και απο ιστορια…..Για να μην αναφερω και τη συμπεριφορα των αλβανων απεναντι στους ελληνες της βορειου ηπειρου, χωρια οι διεκδικησεις της αλβανιας …που ζηταει τη μιση ελλαδα…Οποτε….Εισαι μονο για ροχαλες… ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ !!!!!!!

    10. Βλαντ κάνε το σχόλιο σου για τον Νοτη!!!
      Καιρό έχουμε να σε διαβάσουμε…

    11. Αληθευη οτι εχεις στον κωλοσου καροτο δεμενο σε αλυσιδακι Nick?????

    12. Πολλοι αλβανοι ειναι πολυ περισσοτερο Ελληνες απο οτι ειναι ο Νοτης ο μασωνος Η Καυκασια Αλβανια και η Λαζικη εγιναν απο Ελληνες αποικους.Οι Ρωμαιοι Αλβανοι Ελληνες Ιβηρες Γαλατες Κελτες και αλλοι Αρχαοι λαοι ειναι συγγενη φυλα

    13. τα ειχα γραψει εγω για το σφακιανακη και με αρπαξατε απο τη μουρη!
      ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΦΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ!

    14. Κακά τα ψέματα, κύριοι. Τα πάντα είναι χρήμα και πολιτική. Ακόμα και η θρησκεία και η τέχνη. Ο Νότης είναι πατριώτης. Πιστεύει στην μεγάλη Ελλάδα του παρελθόντος και του μέλλοντος όπως κάθε κανονικός Έλληνας και όχι στην σημερινή, την ξεπεσμένη, εκφυλισμένη Ελλάδα των πρόστυχων πολιτικάντηδων που τρώει τα παιδιά της, εντός και εκτός σαν τον Κρόνο. Αλλά είναι επαγγελματίας, καλλιτέχνης και όχι πολιτικός, και καλά κάνει και κοιτά και το προσωπικό του συμφέρον. Τούς ¨τα παίρνει¨ με την αξία του. Γιατί με τους Αλβανούς κολλητάρια γίναμε, καλώς ή κακώς, εδώ και πολλά χρόνια, έχουν πάρει την δική μας κοσμική κουλτούρα, την μη θρησκόληπτη και ¨σιχαίνομαι τους όλους πολιτικούς¨ νοοτροπία. Κι αν θέλετε, στην αντίθετη περίπτωσι, δεν είναι τόσο κακός ο Νότης, κάτι παράγει, με τον κόπο και το ταλέντο του, όχι σαν τους ανεπρόκοπους και ατάλαντους πολιτικούς μας, αριστερούς κυρίως, που τα δίνουν όλα και στα τέσσερα στους ξένους(τα δικά μας βέβαια όχι τα δικά τους ) χωρίς να παίρνουν για την πατρίδα. τίποτα.

    15. μπραβο στον νοτη!
      τους τα πηρε χοντρα τους εκλασε καταμουτρα και δεν πηρε τιποτα ππισω αποτι ειπε για τα τουρκαλβανικα κτηνη!

    16. Δώσε πόνο Νότη και άστους να σκούζουν σαν τις γάτες το Γενάρη

    17. Ουδόλως μας ένοιαξαν οι διάφορες Αλβανόφατσες στα κανάλια τους να τα σέρνουν σε Χρυσή Αυγή και …”Νotis”! Αυτό που μας ένοιαξε ήταν που μας “έδωσε” έτσι στεγνά για τα ευρώπουλα και μόνο ο δήθεν “Πατριώτης…Εθνικιστής” τρομάρα του….Notis μετά…Οταν κατηγόρησε ως τεμπέλη έναν ολόκληρο λαό και δή τον Ελληνικό λαό.. και αναβάθμισε τους ουτσεκάδες Αλβανούς ως Αρχαία φυλή Ιλλυριών!
      Φτού σου ρε ξεφτίλα…
      Με όση δύναμη διαθέτω… κοπανάω όλα τα CD του μα ούτε για χαρτοπόλεμο δεν μου κάνουν πιά….

    18. καλα εκανε και πηγε και τους πηρε τα φραγκα

    19. Ρε Ελληναραδες,ακομη Αλβανους εχετε στα σπιτια σας;Δεν βλεπετε την αχαριστια τους;Τελικα ο καθε λαος εχει οτι του αξιζει.

    20. Να χαίρεστε το είδωλο σας φασισταριά χαχαχα

      1. ο μπιλης απ’τα Φαρσαλα! Είδα τη μαμα σου χθες καβαλα σε πακιστανο κ εσενα να παιρνεις ματι!

    21. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο ΝΟΤΗΣ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ

    22. Προσκυνησε τους εβραιους και την Νεα ταξη πραγματων ποιος ξερει τη του ταξανε το καθικι απο τεττοια παπαρια εχει γεμιση η Ελλαδα καμποσα εχουμε με τον τοννο και εξαγωγη να τα σπρωξουμε μπας ξεχρεωσουμε………………………………………………………..ρε τομαρι ολοι στο ελλαδισταν οι ελληνες για να την βγαλουν γινανε ευρομαγηροι και ευρο γκαρσονια οσο για τα αλμπανια τα δουλευταραδικα που λες απο το 90 και μετα δεν υπαρχη βρωμοδουλεια και φονος που να μην ειναι αυτοι απο πισω ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    23. Μεγαλη καριολα ο παπαρας φυσικα κατηγορησαι τους ελληνες ως τεμπεληδες.Τη θελει να το παιξει τη ο μαλακας δεν μπορω να καταλαβω το ανθελληνικο σκουπηδι και αυτος……τα σιντι και οι δισκοι πουχω καιρος να παρουν θεση να διωχνουν τα περηστερια απο το μπαλκονι δεν κανουν για αλλη δουλεια..ΜΑΛΑΚΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑ

    24. Σιχαμένος παραδόπιστος ο αγράμματος χρισαβγίτης!!!

    25. Καλοι μ@λ@κες κι αυτοι. Καλα να παθουν. Πηγαν και σκασανε τοσα ευρω για να δουνε τον καραγκιοζη.

    26. Ελεος με τον εμετο που νομιζει οτι ειναι τραγουδιστης.

    27. Παρτούςτα λεφτά νότη φράγκα τιμή χρυσή αυγη

    28. Το μούλικο χρυσαύγουλο τι στο διάολο πήγε να κάνει εκεί; Να τα τσεπώσει ΧΟΝΤΡΑ;

        1. Τι έπαθες τσούζει που θα πάρετε στις εκλογές τον πούλο; Σας έχει πιάσει πανικός φασισταριά… δεν πειράζει…

    29. ΤΕΛΙΚΕ ΕΓΛΥΨΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕ Ο ΑΤΑΛΑΝΤΟΣ

    30. ΤΟΥΣ ΠΟΝΑ ΟΛΟΥΣ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.
      ΟΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ;;; ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ;;;
      ΟΤΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ;;;
      ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ;;; ΜΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΜΑΡΑ;;;;
      ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;;;
      ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ,ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;
      ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΑΓΟ………

      1. Τους ειπε και αρχαια φυλη ο παπαρας Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ…..χαρα η ΤΑΤΗ στο επσιλον ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗ γαμημαινοι ανθελληνες…ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ

    Comments are closed.