ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΆΦΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΑΝ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ! Ο 50ΧΡΟΝΟΣ BODYBUILDER ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ; ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΑΝΕ- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    Χωρίς τίτλο


    Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας και να τραυματιστεί μία γυναίκα.
    γλ1
    ImageHandler (2)
    GLIKA NERA
    Τέσσερις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, έστησαν καρτέρι στο θύμα, την ώρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο και άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια γονέων και παιδιών που εκείνη την ώρα κατευθύνονταν στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία φαίνεται να συνδέεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών νονών της νύχτας.

    Γνωστός των Αρχών

    Το θύμα

    Το θύμα
    Το θύμα είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε υποθέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Ειδικότερα, το 2010, σε δικογραφία για κύκλωμα της νύχτας υπήρξε διάλογος μεταξύ του συγκεκριμένου ανθρώπου και ενός άλλου μπράβου, όπου γινόταν αναφορά για την αμοιβή τους για μία δολοφονία.
    Ο 50χρονος εθεωρείτο ως ένα από τα ηγετικά μέλη ομάδας «νονών» της νύχτας που είχε θανάσιμη κόντρα με αντίπαλη ομάδα την περασμένη δεκαετία. Ήταν καταζητούμενος για διάφορες υποθέσεις. Είχε καταδικαστεί σε επτά χρόνια κάθειρξη για διάφορα αδικήματα και το 2011 είχε παραδοθεί μόνος του στην 4η ανακρίτρια Πειραιά, πηγαίνοντας με ταξί.
    Τον εκτέλεσαν μπροστά στα μάτια μαθητών

    Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια μαθητών και γονέων, οι οποίοι κατευθύνονταν προς το σχολείο. Επικράτησαν σκηνές πανικού. Μία γυναίκα τραυματίστηκε από εξοστρακισμό και μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.Ενδεικτική του τρόμου που επικράτησε περιμετρικά του σχολείου είναι η μαρτυρία μητέρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: «Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο, πηγαίνει στην τρίτη δημοτικού. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα στο σχολείο και είδα έναν άνδρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του.

    Παράλληλα, μία γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο «Σισμανόγλειο». Πρόκειται για μητέρα ενός μαθητή που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος. Ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς και προκλήθηκε από εξοστρακισμό σφαίρας.
    GL

    Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανέφερε πως λίγη ώρα αργότερα επί της οδού Αγαμέμνονος βρέθηκε ένα καμένο αυτοκίνητο. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήθηκε από τους δράστες
    γλ2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Δεν με νοιάζει τι κουμάσι ήταν ο τύπος. Ο τρόπος με τον οποίον το σκότωσαν δείχνει ότι είναι ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΡΑΠ@@ΣΤΑΡΕΣ!!! Ως “παραδοσιακός” ξέρω ότι όποιος έχει όχι αγγούρι αλλά έστω φυστίκι στο βρακί του αντί για τρύπα, ΔΕΝ σκοτώνει έτσι. Τελεία. Παύλα.

    2. Κρίμα τον άνθρωπο, τέτοιους θέλουμε. Eχει γεμίσει η αγορά αδερφές και μοντέλα!

    3. ΚΩΛΟΜΠΙΑ!!!!! ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΧΑΧΑΧ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ. ΧΑΧΑΟΧΟΑΧΟΑΟΧΟΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΥΟΚΟΣ ΤΩΡΑ ΜΠΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΚΕΙ…. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΤΟΣ. ΧΙΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ Κ ΜΠΛΑΘΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ Ε?…. ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ…….

    4. ΣΩΣΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!

    5. Καλό σου ταξίδι ρε Βασίλη!Ήταν ψυχάρα και παλικάρι,ευαίσθητος και είχε βοηθήσει πολύ κόσμο ,αγαπούσε πολύ το παιδί του.Σοκαρίστηκα σήμερα που το διάβασα,πριν λίγες μέρες μιλούσαμε ,αχ ρε Βασίλη.ΚΡΙΜΑ.

    6. Ζουγκλα εγινε η Αθηνα μας,απο συμμοριες λΑΘΡΟληστων και δολοφονων.Ουτε μια ψηφο στους προδοτες που ανοιξαν τα συνορα και διελυσαν τις ζωες μας.

    7. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ.ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ηΓΟΝΕΙΣ;;;;;
      ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ….ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

    8. Καταραμενοι κυνοβουλευτικοι και γαμημενοι κυνοβουλευτοραγιαδες καταστρεψατε την Πατριδα μου .
      Ενας απεραντος ΒΟΘΡΟΣ η Ελλαδα μας .
      Τι κανετε ρε ξευτιλισμενοι νεοραγιαδες ; Γιατι καθεστε και τους κοιτατε τους γαμημενους τους πολιτικους και δεν τους σουβλιζετε ; Γιατι ρε πληρωνετε τα παρανομα και κατοχικα χαρατσια ;
      Τι περιμενετε ; Να σας σφαξουν ολους σας οι αλβανοι και τα διποδα που κουβαλησαν οι Εθνοπροδοτες ;
      Σηκωθητε ρε και γαματε τους τα σπιτια ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ .
      Στρατιωτικο ΗΓΕΤΗ μεχρι να ισωσουμε και να γαμηθουν οι δημοκρατιες τους και τα συνταγματα τους .

    9. φαινόταν καλό κορμί, καλή γράμμωση και καλό στήσιμο

    10. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.

    11. Οποιος νυχτα περπατει, λασπες και σκατα πατει.

    12. ……………………………..ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!!!! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ……………….

      1. Το μόνο που θα μας σώσει! Όλα τα λαμόγια οι απατεώνες οι αληταράδες πολιτικοί στα κάγκελα και όλη η σαπίλα της νύχτας και των λαθροεισβολέων πιθήκων στον αγύριστο!!!

        Δεν υπάρχει άλλη επιλογή και ο χρόνος που έχουμε στην διάθεση μας είναι σε οριακό σημείο.

        Το θέμα είναι ΑΝ υπάρχει κάποιος πατριώτης με @@ για να κάνει την αρχή! Μόνο αυτό χρειαζόμαστε…

        Έναν στρατιωτικό με @@.. γιατί όλοι αυτοί που το παίζουν πατριώτες και μοστράρουν παράσημα και ιστορίες, είναι κότες λυράτες!!!

    Comments are closed.