ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΠΛΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ 88ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    0001 dikastiria

    ώρα 12:43

    Ελεύθερος! Ανακούφιση σε όλους τους Έλληνες!
    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την Ελλάδα ο 88χρονος που χθες πυροβόλησε Αλβανό που μπούκαρε στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

    ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

    Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 88χρονος που πυροβόλησε κατά των δυο ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα για να τον ληστέψουν. Ανακριτής και εισαγγελέας του επέβαλλαν μόνο τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

    Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του 88χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη , παράνομη οπλοκατοχή , παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

    Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει αλλά ότι πυροβόλησε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του.

    ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ δικαιώθηκε και στις παρεμβάσεις του και στην άποψη του ότι αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να ταλαιπωρηθεί και να συρθεί στα δικαστήρια σαν κοινός εγκληματίας. Το σπίτι του και τη ζωή του προστάτευσε.

    ώρα 12:08.

    Συνέχεια στη δίκη του 88χρονου λεβέντη που χθες στη Γλυφάδα πυροβόλησε Αλβανό ληστή που πήγε να τον σκοτώσει.

    28 dikastirio pappous

    ώρα 11:05

    Εκκενώθηκε το κτήριο 9 όπου από το πρωί δικάζεται ο ήρωας παππούς που πυροβόλησε τον Αλβανό κακοποιό.

    diki pappoys.1

    diki pappoys.2

    diki pappoys

    Λίγο μετά τις 9:30, ο 88χρονος λεβέντης παππούς που πυροβόλησε σε κατάσταση άμυνας, ένα κάθαρμα από την Αλβανία(είχε βοηθό και ένα μπουμπούκι Έλληνα), που μπήκε σπίτι του να τον ληστέψουν και να τον σκοτώσουν, μετάγεται από πάνοπλους αστυνομικούς, σιδηροδέσμιος, στον Πρώτο Ανακριτή, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

    Μετα από πίεση του makeleio.gr,σήμερα στον λεβέντη παππού οι αρχές δεν πέρασαν χειροπέδες.

    dikastirio1

    Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δύο κακοποιών που μπήκαν το πρωί της Τρίτης στο σπίτι του στην Γλυφάδα, για να τον ληστέψουν.
    Παράλληλα, ασκήθηκε στους δύο ληστές ποινική δίωξη για ληστεία την στιγμή που ο ένας εκ των δύο νοσηλεύεται καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι από τον 88χρονο.
    Πρόκειται για έναν 28χρονο Αλβανικής υπηκοότητας και έναν 18χρονο Έλληνα

    Και οι δύο συνελήφθησαν στο νοσοκομείο όπου πήγαν για τις πρώτες βοήθειες μετά το περιστατικό με τον 88χρονο.
    Όλοι οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν και θα απολογηθούν σε ανακριτή.
    Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου καταβεβλημένος φέρεται να υποστήριξε πως πυροβόλησε κατά των δύο, φοβούμενος για την ζωή του και χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει.
    Να σημειωθεί πως σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ  ΠΛΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗΣ: Ερώτημα προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, θεοσεβούμενο, κύριο Ζαγοραίο: Χειροπέδες σε έναν 90χρονο σε κατάσταση αμύνης; Θα σας άρεσε να τραβολογάνε έτσι τον πατέρα σας, κύριε Προϊστάμενε; (ΒΙΝΤΕΟ)

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ Ο 88ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ. «ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΘΑΜΕΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΥΠΗΣΑ», ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΥΜΠΟΤΡΥΠΕΣ! ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΔΙΩΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ! (ΦΩΤΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    51 Σχόλια

    1. Μονο που ο “Ελληνας” που λέτε, να διευκρινίσουμε ότι είναι Ρομά και όχι Έλληνας! Μην τα κάνουμε όλα ένα. Αν αυτός είναι Έλληνας τότε Έλληνας λέγεται κι ο αλβανός δεύτερης γενιάς.

    2. KALA TOUS EKANE O PAPPOUS.BRAVO STON PAPPOU. ETSI THA KANOUME OLOI POU THA UPERASPIZOMASTE TA SPITIA MAS!
      OLOI

    3. Αφορμή το περιστατικό του Ήρωα παππού για τους κοπρίτες βουλευτές μας να φέρουν ανάλογο νόμο για την προστασία μας μέσα στα σπίτια μας και την νόμιμη οπλοκατοχή μας γιατί θέλω να αγοράσω ένα όπλο να γαζώνει σαν κοπτοράπτης

    4. ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΑΜΕΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΑ 90 ΣΧΕΔΟΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΟΚ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΟΡΘΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΟΜΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΙΜΙΟ ΛΑΟ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    5. δηλαδη αυτη θα ειναι η αποφαση απο εδω και περα για οποιον κανει τα αυτονοητα σαν τον παππου σε εγκληματιες που θα μπουκαρουν σπιτι του να τον κλεψουν…..μπραβο στον δικαστη…..ΕΛΛΗΝΕΣ περιφρουρηστε το βιο σας και το σπιτι σας….

    6. Μπήκαν πάλι να σχολιάσουν οι τριμπάσταρδοι ΠΗΤ-ΜΠΙΛΑΡΑΣ-και κάτι ρουφοκαυλέτες απ τα εξάρχεια…θέλετε την κάνη απ το δίκανο να σας την βάλουν στο πάτο,αλιώς δεν ευχαριστιέσται ανώμαλα ανθρωπάρια…θα φάτε καλά.

    7. Πρεπει να δουμε τις φωτο των αλβανων και οχι του ηρωα.

    8. Μαζεύτηκαν εδώ μέσα τα βόδια οι χρυσαυγιτες να επαινεσουνε έναν φασιστα στρατογκαυλο με το ένα πόδι στην γούρνα,που πήγε να αφαιρέσει την ζωή από δυο νέα παιδιά,άκουσον άκουσον για μια ΧΡΥΣΗ αλυσίδα και μια βέρα!!!!!Ποσο μαλακισμενα είστε ρε βρωμοναζι;;;
      Κακό ψόφο να χετε!!!!

    9. αααααχ καλε!! τι τραμπουκος ειναι ο παππους !!! μου κοπηκε η περιοδος!! καλε πιαστε τον!! πιαστε τον!!

      1. Η περίοδος εσενα σε κόπηκε εδω κ χρονια ,αλλα ας μην το συζητήσουμε

    10. MΠΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΑΠΟΥ……………..ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ…….

      ΝΑΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΛΑΔΙ
      ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ…

    11. Ήρωας ο παππούς,τί έγινε ενοχλήθηκαν τα αλβανοδίποδα και οι αναρχικοί που τους γουστάρουν?

    12. Χίο μου σε συμπαθώ και σε βλέπω ανελιπώς ,δεν γνωρόζω αν επιασαν οι πιέσεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αλλά,βαση νόμου ειναι πανω απο 75 χρόνων ο κύριος ,άρα καταλαβαίνεις δεν υπάρχει λόγος

    13. Θα πρέπει να αλλάξει ο ποινικός κώδικας!θα πρέπει μετά από τόσα λαθροπηθικια που μαζεύτηκαν στην πατρίδα μου ο Έλληνας να οπλοφορεί νόμιμα!πρεπει να προστατέψουμε τις ζωές και τα σπίτια μας!εγω παντως προσέχω για να έχω!στο σπίτι έχω τσεκούρι σιδερογροθιά δονητή και περίστροφο!ας έρθουν τους περιμένω!μονο η ΧΑ μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα!
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

      1. Θα κυνηγάς τον κλέφτη με δονητή?? Χαχαχα δεν ηθελα να ειμαι στην θεση του!!χαχαχα

    14. ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΑ
      ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΒΑ
      ΣΤΑ 4 ΕΛΛΗΝΑΡΑ
      ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ……..
      ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

    15. Κρεμάστε τον μπαρμπαχρυσαυγιτη τον τραμπούκο!!

    16. Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΧΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ :: ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΣ !!!!!!!!!! ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

    17. Το ιδιο θα παθουν τα Αλβανία της κυψελης μια μερατων ημερων που κάθονται κατω απο τα σπίτια μας και τα λυγουρευονται οτι θα τα ανοίξουν….

    18. Κ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΙ ΕΤΣΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΙ ΤΩΡΑ ‘Η’ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?????? ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΚΟΥΝΤΑΝ Σ’ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΖΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ????? ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!!!!

    19. Η αναξιόπιστη αστυνομία που αφήνει τους κλέφτες να δρουν ανενόχλητοι,θα πρέπει να αποζημιώσουν τον παππού για ψυχική οδύνη!!!

    20. ΜΑΝΙΑΤΗΣ 1 λεβεντη παππου στο κεφαλι θα ηταν καλυτερα να την εριχνες .μπραβο σου μεγαλε παππου.ΛΕΒΕΝΤΗ.

    21. Οι μετανάστες είναι οι ιερές αγελάδες μας. Βγείτε φασίστες από τα σπίτια σας ή αφήστε τα τουλάχιστον με ανοιχτές πόρτες ώστε να μπορούν να μπούν άνετα οι μετανάστες. Ναζιστής όποιος δεν το κάνει, Χιτλερικός όποιος δεν μοιράσει όλα του τα υπάρχοντα σε πρόσφυγες. Αλλάχ ακμπάρ σύντροφοι, Μπακούνιν para siempre, η αταξική κοινωνία είναι προ των πυλών. Wall street rules, suckers

    22. και πως θα υπερασπιζοταν τον εαυτο του ο παππους με καρατε….πολυ καλα εκανε .ιερο καθηκον η υπερασπιση της οικογενειας κ η αυτοαμυνα.πρεπει να επανεξετασθει ο νομος για παραβιασει ασυλου του σπιτιου.τα χρονια αλλαξαν η εγληματικοτητα χτυπαει κοκκινο.ολοι οι κακοπιοι παρακαλανε να εκδοθουν στην ελλαδα για να δικαστουν αυτο κατι λεει.μπραβο στον παππου κ εγω αυτο θα εκανα αν ενιωθα απειλη κ πιστευω οτι ολοι οι ελληνες αυτο θα εκαναν…….

    23. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΤΟΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ…..ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΩΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ…….ΖΗΤΩ Ο ΗΡΩΑΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ…….

    24. ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    25. απαγόρευση εξόδου από την χώρα!!!!! λες και όπως κατάντησαν τον ελληνα μπορεί να διαφύγει από την χώρα!!! με τι να φύγει… με τα πόδια, που δεν έχει ο άνθρωπος, με τα συνήθη συγκοινωνιακά μέσα που δεν του “άφησαν ” ούτε σεντσ για κουλούρι Θεσσαλονίκης με τι να φύγει ρε προφεσόροι??? εφαρμοστές των Νόμων του κρατιδίου των πουλημένων!!!

    26. βρε κατσαπλαδες αριστεροι της πλακας καταστρεφεται την χωρα μετους καθε λογεις φυλες που φεραται στην ελλαδα για ψηφους δεν θα περασει δεν υπαρχει αστυνομια αλλα στη βουλη με το παραμικρο φωναζεται φρουρα φρουρα δεν φοραται παντελονια εσεις αλλα ετσι εισθε εσεις δειλοι και τιποτενιοι αφησαται ταγεροντια στο ελαιος του καθε αλβανου να ληστευει και στην φυλακη να πηγαινει το θημα

    27. το μονο που δεν συμφωνω ειναι οτι δεν τους εριξε αναμεσα στα ματια και στους 2!
      ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!
      αντι να δουλευετε απο το ενα πρωι ως το αλλο οπως ολοι οι νεοι της ηλικιας σας, εσεις τα θελετε ετοιμα!
      γιατι να στεναχωρεθουν? ο νομος Παρασκευοπουλου να ειναι καλα….

    28. Ξεσηκωθειτε Ελληνες για ενα καλυτερο μελλον για τα παιδια μας να γυρισουμε στις διαχρονικες αξιες πατρις θρησκεια οικογενεια … Ελπιζω να φυγει το ψευτορωμαιικο και να ερθει πατριωτικη κυβερνηση και να αρχισει το ξεκαθαρισμα πρωτα τους προδοτες και μετα τους αλλοδαπους εγκληματιες …

    29. Ήθελα να δω αν ο σιδηροδέσμιος παππούς παθαινε κανα έμφραγμα τι θα λέγαν οι ανόητου υπεύθυνοι αστυνομίας για την απόφαση που πήραν;;;Που τον σέρνεται ρε σκαταθρωποι 90 χρόνων άνθρωπο με χειροπέδες ;;; τι φοβαστε ρε μην σας δείρει ή μηπως τρέξει να φύγει και δεν τον προλάβετε;;;γαϊδούρια αριστεροί φασιστες!!

    30. Στήν Αμερική το μόνο που θα πάθαινε ο παππούς θα τα άκουγε από τους μπάτσους για το κακό του σημάδι,

    31. Πάντως κανένας αλληλέγγυος δεν υποστήριξε τον παππού. Καμοιά παράσταση διαμαρτηρίας. Αν ήταν να τους σκίσεις το κοράνι, τότε θα έφερνε η Ανταρσύα όλο το πακισταν στην Αθήνα. Ξεφτίλες. Πραγματικά ξεφτίλες.

    32. Μακρυά από αλβανούς….βάλαμε νύφη μες στο σπίτι,την κάναμε κυρία κι έκλεβε τα λεφτά του παιδιούμας για να τα στέλνει στους ακαμάτες γονείς της στην αλβανία….δρόμο κλεφτρόνια του κερατά….μη σας ξεγελά η εμφάνιση τους ….γίνανε άνθρωποι μόνο εξωτερικά ,ντύθηκαν ,φάγανε αλλά δεν χορταίνουν αυτοί!είναι κλέφτες όλοι!

    33. Συριζα δεν θελατε??Παρτε Συριζα τωρα.Και κερατας και δαρμενος ο παππους και με τη βουλα!!

    34. Απαγορευση εξοδου απ τη χωρα λεει… ρε γελοιοι τι φοβαστε μη σας φυγει στη χαβαη; Ετσι ειναι το τυπικο του νομου θα πει καποιος… Αν οι δικαστες και εισαγγελεις στην Ελλαδα κραταγαν το τυπικο του νομου ειδικα απεναντι στους μεγαλους εγκληματιες και απατεωνες η Ελλαδα δεν θα καταντουσε ετσι.Γελοιοι δικαστικοι εισαγγελεις υποκειμενα γαμω τα γραμματα που μαθατε προσκυνατε στα σκατα και γλειφετε αρχιδια για τα 30 αργυρια ξεφτυλισμενοι, ο παππους μου που δεν τελειωσε δημοτικο εμαθε τι θα πει αξιοπρεπεια εσεις ρε υποκειμενα στο πανεπιστημιο δεν το μαθατε;

    35. εκλογες τωρα . διωξτε τους πριν να ειναι αργα για την ελλαδα

    36. Ολη η Αθηνα στα δικαστηρια να τους νοιωσουν οι δικαστες .Υπαρχει και καποιος νομος του Lynch Δικαστακια

    37. Καλά τον έκανε τον Γυφτοαλβανό, αλλά δημοσιευοντας φωτογραφίες με τον ηλικιωμένο τον στοχοποιειτε απέναντι στους Αλβανους.

    38. Δοξα και τιμη στον Περηφανο Ελληνα.

      ΑΓΑΛΜΑ πρεπει να του στησουμε.

      Το μονο ασχημο της υποθεσης ειναι οτι δεν εστειλε τον κατσαπλια στην κολαση αλλα τι να κανουμε, μην τα θελουμε ολα δικα μας.

    39. Ειναι πολλοι εκεινοι, στους οποιους προ πολλου θα επρεπε να τους εχουν περασει χειροπεδες για πλειστα οσα αδικηματα, αλλα δεν κουνιεται φυλλο!!! Και βρηκαν οι ξεφτιλισμενοι να περασουν χειροπεδες στον παππου που αμυνθηκε για να προστατεψει την ζωη του και την περιουσια του!!! Να αλλαξουν αμεσως τον νομο, διοτι οι καιροι πλεον ειναι τελειως διαφορετικοι μ’ ολους αυτους τους εγκληματιες που μας κουβαλησαν στη χωρα!!!

    40. Ας πάνε στα Εξάρχεια και στα παν/μια να συλλάβουν κανένα που η παρανομία οργιάζει. Υποκριτές.

    41. εχουμε φτασει στο σημειο να κλειδωνουμε και να αμπαρονουμε μεσα στο σπιτι μας και ασφαλεια δεν εχουμε…
      κυκλοφορουν εξω καθε καρυδιας καρυδι…η Ελλας εχει καταντησει ενα απεραντο μπορντελο…ο ηλικιωμενος ανθρωπος, δηλαδη η μητερα μας και οπατερας μας ειναι ο ευκολος στοχος…και εφοσον καταφεραν και επιβιωσαν στα πετρινα χρονια της κατοχης και της πεινας,
      πεφτουν θυματα αλβανοκατσαπλιαδων και τερατομορφων στην πλειοψηφια αλοδαπων κακοποιων που δεν δειχνουν κανενα ελεος στα θυματα τους…ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ…ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…

    42. Το δικαιωμα στην ζωη και στην αξιοπρεπεια ειναι πανω απο συνταγματα και νομους.Το δικαιωμα να υπερασπιστει με καθε μεσο την ζωη και την αξιοπρεπεια δεν αφαιρειται απο κανενα.Η ποινη του θανατου για οσους δικαστες το κανουν.

    43. …ΑΚΟΜΗ; Οι Αλβανοί λειτουργούν παμπόνηρα, παίρνουν έναν Έλληνα μαζί τους που δεν έχει στον ήλιο μοίρα έτσι που μας κατάντησαν, για να έχουν τη δικαιολογία ότι δεν είναι μόνο αυτοί κακοποιά στοιχεία αλλά και Έλληνες. Δεν μας λένε όμως αυτοί που θα δικάσουν και αυτοί που συνέλαβαν τον παππού τι θα έκαναν αν έμπαιναν στα δικά τους σπίτια κλέφτες; Δεν το γνωρίζουν ότι αν οι διαρρήκτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε όταν μπουκάρουν σε σπίτια ή σε επιχειρήσεις θα το κάνουν επάγγελμα; Όταν μπουκάρουν σε φτωχικά και βασανίζουν ηλικιωμένους ανθρώπους γιατί δεν δείχνουν την ίδια ευαισθησία;

    44. Συγχαρητηρια στο makeleio…
      Μπραβο ρε παιδια…
      Υπερηλικα ανθρωπο 90 χρονων…με χειροπεδες;
      Τι φοβοντουσαν…μηπως τρεξει να τους φυγει;
      Παλιοξεφτιλες…!

    45. “Δικαιοσύνη” που κλείνει τα μάτια της στην κοινή λογική και αδιαφορεί γιά το Κοινό περί Δικαίου Αίσθημα, δεν είναι δικαιοσύνη.

      ΑΦΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΟΛΙΤΗ, 88 ΕΤΩΝ, ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΟΣ. ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

      1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΗ !!!!!!!!!! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ Σ’ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΩΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.