ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!! ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ… ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ!

    Κοινοποίηση:
    astynomia-taverna


    Άγιος Παντελεήμονας: Εκτεταμένη συμπλοκή μεταξύ λαθρομεταναστών με ματσέτες και σιδερολοστούς

    Σφοδρή συμπλοκή λαθρομεταναστών, στον Άγιο Παντελεήμονα. Εκτεταμένη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ με ισχυρές δυνάμεις στο σημείο.

    Οπλισμένοι με σιδερολοστούς και ματσέτες (03/09-22.20) στον Αγ. Παντελεημονα λαθρομετανάστες από διαφορετικές εθνικότητες συμπλέκονται με σφοδρότητα.

    Σύμφωνα με αναφορές από κατοίκους της περιοχής, νωρίτερα, ιερέας ο οποίος επιχείρησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους στις σφοδρές συγκρούσεις, δέχθηκε επίθεση και τον τραυμάτισαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στον Ερυθρό.

    Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν μεταβεί για να παραλάβουν τραυματίες.
    nantiareport.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ο ψεύτης τσιπρας πρέπει να πετάξει το παντελόνι και να φορέσει φούστα, ό εκατομμυριουχος, επαναστάτης, κομμουνιστης,

    2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ !!!!!!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΔΕΧΘΕΙΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    3. Να στειλουν οι αριστεροι που τους υποστηριζουν τις μαναδες,κορες,γυναικες,αδερφες εκει να εκτονωθουν τα λαθροπιθηκοειδη

    4. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    5. ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ???ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!!!!

    6. Έξω από την Πατρίδα μας την Ελληνορθόδοξη Ελλάδα, κομμουνιστες ,λαθρομετανάστες και όσοι Δεν σέβονται τον Έλληνα πολίτη, και το Ελληνικό Εθνος

    7. Ωραία άστους να σφαχτούν μεταξύ τους ,θα μας βγάλουν από την πολύ δουλειά,

    8. Πορνιφα πρέπει να τους λέμε, αφού είναι ανακουφιστρες λαθραιων. Εκεί στο πανεπιστημιο που εχουν το ιντιγιδια τους βάζουν τους αντιφα να φοράνε παντοφλιτσα. Ετσι κάνουν τις νοικοκυρουλες οι σκληροί αντιφα και τα πακια τους πάνε καρφοπεταλο όλη μέρα.

    9. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΟΠΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ ΑΚΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ή ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ . ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΔΙΑΚΑΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ! ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΑΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΑΣ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ?

    10. ΣΤΑ @@@@ΜΑΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΣ ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

      1. Φασιστας εισαι εσυ γιαννακη τουρκομογγολε, που βαζεις ταμπελες στους Έλληνες συναθρωπους σου,για να υποστηριξεις τους ισλαμοφασιστες εισβολεις..Ψοφα τουρκοσπορε ραγια να ξεβρωμισει η πατριδα μας..Και ευχομαι να το βρεις απο αυτα τα τριτοκοσμικα εγκληματικα κτηνη που υποστηριζεις.Σιχαμα τουρκοφασιστα γραικυλε..

      2. Εσυ και τα υπολοιπα κατακαθια ειστε φασιστες κωλοπαιδα που στηριζετε οτι σκουπιδι μαζευουν οι δοσιλογοι ελληνοφωνοι υπηρετες των αποικιοκρατων .

    11. Αφηστε τους να φαγωθουν μεταξυ τους. Μετα, οσοι περισσευουν… δρομο !! Δυστυχως ομως δεν τολμουν .

    12. να πανε οι ΜΚΟ και οι αλλυλέγγυες να τους χωρίσουν και όλοι οσοι τους μάζεψαν και τους περιέθαλψαν. το λογαριασμό από τα νοσοκομεία να τον στείλουν επίσης σε αυτούς, δε θα πληρώνει ο Έλληνας για τα λαθρόσκατα των πούστηδων.

    13. ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ……ΟΤΑΝ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ Κ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

    14. Όταν πήγε εκεί η χρυσή Αυγή σε κάποιους δεν άρεσε τώρα πια είναι αργά.

      1. Τι λες ρε ; Ποιός κάτοικος ήταν ενάντια στην χ.α. ; Δε ξέρεις τι σου γίνετε … απο πιο σκατοχώρι είσαι ; γράφεις και 10 σχόλια για να πείσεις . μαλακισμένο.

      2. ετσι ετσι ακριβως φατε σκατα τωρα πηγαινε στην κω η χρυση αυγη και ελεγαν ωηφιστε μας μην γινεται πακισταν και δεν ακουσαν και εγιναν πακισταν

      1. Ρε ανήλικο τί μιλάς ;αφού δε ξέρεις !Στις δημοτικές ψηφίζεις για περιοχές που δεν είσαι καν δημότης τους . Ρώτα τους χωριάτες γονείς σου να σου πουν .Μέχρι τότε άντε γμσου

      2. Τι σχέση έχει ο δήμαρχος ; Το iq σου έχει μείνει στην τάξη που παράτησες το σχολείο .. 2 ? 3? δημοτικού ;

    15. Να πανε οι Ναζηδεs να τουs χωρισουνε..αν τολμανε

      1. Ανοησίες … δέκα ταξιτζήδες να πάνε. θα τους μαζέψουν ….

      2. Σκάσε μωρή τσουπρα εσύ. Αδέρφω του ελέους και του πέους.

      3. Οχι θα πας εσυ τουρκοφασιστα αναρχοκοΜΟΥΝΑ που τους υποστηριζεις..Αντε κοτουλα με το στριγκ τολμας?Σιχαμα ραγιαδοσκυλο τουρκοναζι…

      4. ΒΕΛΑΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ……ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΗ;;;;

        1. Βελαζουν τα πουστροαναρχοφρικια,οταν τα γαμ@νε οι ισλαμοφασιστες..Συκιες και αδερφαρες ειναι οι περισσοτεροι σταλινοφασιστες αναρχομογγολοπιθηκοι..

    Comments are closed.