ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟΣ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΠΟΨΕ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    sillalitirio-sintagma

    Βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

    4362149

    Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους οι διαδηλωτές ανέρχονται σε περίπου 1,5 εκατομμύριο πολίτες.  Σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζουν τα 2 εκατομμύρια. Ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο ήταν όλες οι κεντρικές λεωφόροι γύρω από τη Βουλή, όπως η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας που ήταν αδιάβατη από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου. «Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
    Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 

    Ωστόσο, η Ελληνική Αστυνομία περίπου στις 16:00 το μεσημέρι της Κυριακής ανακοίνωσε ότι οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ήταν 140.000, εκτίμηση που προκάλεσε θυμηδία. Κι αυτό διότι οι εικόνες και μόνο από την συγκέντρωση αποτυπώνουν ότι η εντυπωσιακή παρουσία των Ελλήνων πολιτών δεν είναι δυνατόν να περιορίζεται στις 140.000 διαδηλωτές.

    Προηγούμενη ενημέρωση:

    Πάνω από ενάμιση εκατομμύριο – αγγίζει τα δύο –  είναι οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στην πλατεία Συντάγματος που δίνουν βροντερό «παρών» στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Πρωτοφανής λαοθάλασσα στην Αθήνα.

    sila1sila2sila3

    sni2telikoc9b32222-62b2-4810-bc8b-8d0d0d15ed97mona1teliko

    sin1

    Πολίτες κάθε ηλικίας συνεχίζουν να συρρέουν στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και στις κεντρικές λεωφόρους γύρω από τη Βουλή. Γεμάτη κόσμο είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου. «Κοσμοπλημμύρα» γίνεται στην οδό Σταδίου, τη Φιλελλήνων, στη Μητροπόλεως και την λεωφόρο Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

    sin2
    Από τις 12 το μεσημέρι η πλατείας Συντάγματος είχε γεμίσει από πολίτες από όλη τη Μακεδονία, την Κρήτη, την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να διατρανώσουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    142 Σχόλια

    1. Οι αριστεροι οι οποιοι ειναι φανατικοι ανθελληνες, ειναι ειτε θυματα σεξουαλικης κακοποιησης απο μικρα παιδια,ειτε ειδαν την μητερα τους μια φορα η πολλες φορες να πηδιεται ασυστολα η και τα δυο. Η διαφορα τους με τους αναρχικους ειναι οτι οι τελευταιοι αντι την μανα τους ειδαν τον πατερα τους να κουναει την αχλαδια.

    2. Καλά ποιος λέει την αλήθεια πόσοι ήταν πραγματικά
      Πανω απο ενα εκατομ μισο η 140000 που μας ειπαν εδω στο chanel 7 στ Συδνευ
      Μα μπόρεσε να χωθεί αυτός αφού οι δρόμοι είναι μια σταλιά για αλογοκαρα(horse car )
      Έλληνες φάτε μύγες φάτε κι αυτά μπας και ρίξετε την κυβέρνηση

    3. Δωρεάν εκδρομή στους φασιστες στην πηγαδα του μελιγαλα….ετσι για απλό συνετισμό,!! χαχαχα

      1. Είσαι ένα άρρωστο κάθαρμα που θα έχει άσχημο τέλος

        1. ανωνυμε τρεχα στο σπιτι σου πηδαν την μανα κομμουνιστες !!

        2. ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΚΟΠΙΑΣΕ

          1. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΚΟΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ;; ΧΑΧΑ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!

      2. Άντε γ@μησου ρε,σε λίγο θα ξέρω την ip σου και θα τα πούμε καλα

      3. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΗ ΚΛΑΡΑΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ;

    4. Ετσι ακριβως ΕΛΛΑΣ.. να προσθεσω ακομα ενα αποδεδειγμενο στοιχειο της επιχειρησης καταστροφης της γερμανιας απο τους αρουραιους… Την ΚΟΚΑ’Ι’ΝΗ που διακινουσαν στα ομοφυλλοφιλικα καταγωγεια , τα καμπαρε’ , και την πορνογραφια που στεφανωνονταν απο την χρηση κοκαινης….ας οψεται ο αρουραιος Φρο’υ’ντ που εισηγαγε το 1909 κοκαινη στην εβρωπη για “επιστημονικη ερευνα”……

    5. Αυτο που εκαναν οι αριστεροι στην Ελλαδα τα τελευταια 44 χρονια ειναι χειροτερο και απο οσα εκαναν οι Εβραιοι στην Γερμανια στο καθεστως της Βαιμαρης.Τι, νομιζατε οτι ο Χιτλερ ετσι ξυπνησε μια μερα και ειπε μισω τους Εβραιους? Οι εβραιοι εκαναν οτι κανουν και οι αριστεροι σημερα στην Ελλαδα,πολεμησαν με λυσσα τα εθνικα χαρακτηριστικα του Γερμανικου λαου,πολεμησαν την θρησκεια, εισηγαγαν στις τεχνες την παρακμη και την ομοφυλοφιλια. Ειχαν κατακλεψει τον Γερμανικο λαο,ο οποιος στην απελπισια του αυτοκτονουσε η εβγαινε στη ζητιανια η ακομα και παιδια γινονταν πορνες ωστε να ζησουν.

      ΑΝ ΠΟΤΕ οι εθνικιστες παρουν την εξουσια, οι αριστεροι θα βλαστημησουν την ωρα που γεννηθηκαν.Θα παθετε αριστερες λουγκρες χειροτερα απ οσα επαθαν οι Εβραιοι. Θα σας καιμε μες τους φουρνους εσεις θα ουρλιαζετε σαν πουστρες που ειστε ενω εμεις θα γλενταμε και θα γελαμε απ εξω. Μετα θα σκορπισουμε τις σατανικες καρκινογονες σταχτες σας οσο πιο μακρια γινεται απο την ιερη αυτη γη.

      1. “ΕΛΛΑΣ” Τι έγινε; Όλα τα τρολς μαζί ήρθατε για βόλτα στα σχόλια του makeleio; Εσύ τώρα περνιέσαι για εθνικιστής με αυτά που λες, άθλιο αριστερίστικό τρολ; Τουλάχιστον σου δίνει κανένα φράγκο το ραμολιμέντο ο Soros ή τσάμπα δουλεύεις, μετά τα προστάγματα του καθοιδηγητή σου;

    6. Τα δικά μας τα σχόλια τα κόβετε, του ξεφτιλισμενου συριζεου που τα πληρώνεται για να κάνει προπαγάνδα ο Γκρούεζας τα αφήνετε!
      Διαγράψτε τα να δουν πως είναι η δημοκρατία που αυτοί επιβάλουν!

    7. ” μαπα η συγκεντρωση λιγος κοσμος και οι πιο πολυ κατι γεροι και γριες που βγηκαν βολτα ,ηταν και κατι αγραμματα ουγκανα που εσκουζαν και παπαπαλα”
      ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ.
      ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ Ε!

    8. μαπα η συγκεντρωση λιγος κοσμος και οι πιο πολυ κατι γεροι και γριες που βγηκαν βολτα ,ηταν και κατι αγραμματα ουγκανα που εσκουζαν και παπαπαλα

    9. “ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΥΝ ΚΟΠΑΝΟΣ.

    10. Αγαπητοί μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες Αλβανοί Πακιστανοί σας στηρίξαμε τόσα χρόνια σας βοηθήσαμε. Σας δώσαμε φαγητό και στέγη εσείς το μόνο που μας δίνετε είναι κακιά μίσος και λεηλασίες ήρθε λοιπόν η ώρα για πολλά ξεκαθαρίσματα είσαι το όνομα του θεωδορου κολοκοτρωνη

    11. Οι Κνιτες φυλουσαν παλι το εβραιοκυνοβουλιο,τι @κατοφατσες ειναι αυτες στην 7η φωτογραφια,ξεφτιλααααα.

    12. Σήμερα 1.500.000- Έλληνες πατριώτες ενωμένοι σαν γροθιά δώσαμε το ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα:
      – Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
      – Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
      – Δεν επιτρέπουμε τον όρο Μακεδονία για καμία χρήση και επ’ ουδενί λόγω…

    13. Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ : ΧΟΝΤΡΙΚΑ 140000 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΜΕ AUTOCAD ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΛΥΨΗΣ Χ 1 ΑΤΟΜΟ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΑΡΑ 140000 ΚΟΣΜΟΣ !!!!!! ΟΞΩ ΡΕ ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ!!!! ΒΑΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ (STANDING CROWD AND RISK ANALYSIS PER SQUARE METER) KAI ME BAΣΗ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ!!! Ο ΑΥΞΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Χ5 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΚΤΙΡΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!! ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΣΜΟ 1.000.000 +++ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    14. Ναι θα μας ποιουν το αίμα…λες και δεν μας το πίνουν τώρα?…βρε και τον τρισεγγονων το αίμα θα σας πίνουν αυτοί…δες τους μαλακες…ποιο μαλακάς πεθαίνεις…καλά λένε οι αστυνομικοι είναι τούβλα…ίδη παντού στα ξένα δυκτια μιλάνε Για 140000χιλιάδες κόσμο….πόσο μπουφος μπορεί να εισαι?διδακτορικό στην βλακεια πρώτη φορά είδα να έχει κάποιος!

    15. Τότε δεν έγινε καλή δουλειά συριζαια……….. Τώρα θα γίνει σωστά η δουλειά κομμουνια,από ένα μολύβι στο κεφάλι και παπαλα

      1. ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΩ ΜΕΣΑ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ .

        1. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΜΗ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΡΟΥΡΑΙΕ

          1. ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΧΙΣΩ

            1. MΕΛΙΓΑΛΑ ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΒΡΙΛΙΣΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΒΑΡΔΙΑ

          2. ΝΑΙ ΚΩΣΤΑ ΒΙΤΣΙ ΓΡΑΜΜΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΗΛΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΣΚΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΑ

            1. ΡΩΤΑ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΓΙΕ ΜΟΥ. ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

            2. ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΑΙΧ. ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΧΕΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

          3. κλαψε λουγκρατε κωστακη ναζιστη κλαψε καπνους πεταει η τρυπα σου αλλα οταν ο αλλος απο κατω σου ειπε για ραντεβου κοκοκοκο αδελφουλα κωστακη μηπως σε στενευει το σουτιεν σου αποψε και δεν μπορεις να βγεις στο δρομο τρυπιε μου ;

    16. Περπατήσε ο κοσμάκης τόσα χιλιόμετρα για να τα ακυρώσει η αστυνομία με μια ανακοίνωση… Φαντάσου πόσο χεσμενο εχουν τον λαό… Σου λέει άσε τους μαλακες να τρεχουν εμείς θα πουμε ένα νούμερο και τελείωσε…

    17. ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ,ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟ,ΚΑΤΑΔΟΤΗ,ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΑΞΙΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΑΡΕΝΙΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?

    18. Εκεί να σε δω… να μην Πληρώνει κανένας Ελλήνας τιποτα τα κορόιδα….Να δεις πως θα γλυψεις το τσαρουχι…πάει και το δντ πάει και Ευρώπη….πάει και μισθουλακος από τα κορόιδα…εμείς και γάλα απ τις κατσίκες πίνουμε…..

    19. Αλλά ξες τι θέλει…μαζικές απεργίες, να μην Πληρώνει κανένας Ελλήνας εφορία και κλησιμο στα Τέμπη.

    20. Καλα ποσο μαλακας εισαι ρε τουβλο συριζαιε;; Ποσο ανθελληνας εισαι στην ψυχη μωρε παλιομαλακα που βριζεις ελληνες γιατι αγαπανε την πατριδα τους. Γαμησου ρε και φυγε στη Βενεζουελα αφου δεν σου αρεσει εδω και εσυ και τα αλλα κοπροσκυλα που εχουν τα ιδια μυαλα με σενα. Αντε να χαθεις τομαρι.

      1. Άσε μας ρε καραγκιοζοπαίχτη μας τα έχετε ζαλίσει ότι αγαπάτε την πατρίδα κοπρίτες .Είμαι σίγουρος ότι και φοροφυγάς ήσουν τόσα χρόνια και βολεμένος του πασοκ ή της ν.δ. σε κάποια θεσούλα . Τότε δεν σε ένοιαζε η πατρίδα ; Άντε βρωμόσκυλο που βγάζεις και γλώσσα τα κόμματα που ψήφιζες αδειάσαν τα ταμεία όχι ο Τσίπρας γρόνθε βάλε τον Λαγό και τον Μπαρμπαρούση να κάνουν διαχείρηση δημοσίου χρήματος εκεί να δεις τι πάρτυ θα γίνει και όχι τίποτα άλλο φουκαρά μου δεν θα τολμάς και να μιλήσεις . Τώρα έχεις και την ελευθερία να βγαίνεις να βρίζεις και να πουλάς μαγκιά . Τομάρι είσαι λοιπόν και μεγάλο μάλιστα .

        1. Ο λαγός και ο Μπαρμπαρούσης πρωταγωνιστούν στις φαντασιώσεις σου μωρη συριζαια; Πως στην κάναν την ροδέλα; Γι’αυτό σκουζεις τόση ώρα;

          1. Kinky sirizaios rodelakias τι σας εκανε μαρι ο αρης στον μελιγαλα ε ; χαχα

            1. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΚΛΑΡΑ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΛΕΙΨΤΟ ΑΦΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ

    21. Καλά η αστυνομία ειναι δυνατον να απαξιονει τόσους χιλιάδες κόσμου…έκανε τόσος κόσμος κόπο για να πάει και τους ακυρώνει η αστυνομία σαν μην πήγαν?πάνε καλά αυτοί?δώσανε τροφή στους Σκοπιανους για ψέματα… Μεγάλοι ρουφιανοι…καλά λένε η αστυνομία φταίει που καταστράφηκε η Ελλαδα

    22. Αφήστε ρε προδότες φασίστες τον Τσίπρα να κάνει το παιδί την δουλεία του . Δεν το ξέρετε ρε όρνια ότι είναι η Αμερική πίσω από το όνομα των Σκοπίων ; Τι μπορεί να κάνει ο Τσίπρας ; Θα μας βγάλει κι απ΄το μνημόνιο το καλοκαίρι ζώα ! Βγάλτε ρε τον Μιχαλολιάκο στις εκλογές πρωθυπουργό και την ίδια ώρα να βρει αφορμή να μπουκάρει μέσα ο Τούρκος όπως τότε με την Κύπρο . Προδότες ε προδότες αλλά τέτοιοι ήσασταν πάντα φοράγατε την κουκούλα και δίνατε τους πατριώτες στους ναζί .

      1. Συριζαια γ@μω το σπίτι σου ξεκωλιαρικο πουτ@@νας γιε πουστη κομμουνιστη

        1. Και πουτ@@νας γιος είσαι και στο σπίτι σου μέσα την έχω κάνει την μάνα σου και φώναζε μπιραλάχ λυπήσουμε κομμούνι .

          1. Βάλε τα καρότα του Γαβριλου που περίσσεψαν στον πάτο σου γαμημενε αραβοκρητικε συριζαιε και βολεψου

            1. Για την ώρα τα βολεύω στην σούφρα της μάνας σου

      2. Εσυ πρεπει οπωσδήποτε να δεις ψυχίατρο. Εισαι πολυ άρρωστος.

      3. Εξαφανίσουν από δω ρε πουτανας γιε συριζαιε

        1. Εξαφανίσου εσύ με τον καρκίνο στο κωλόσπυρο που έχεις για εγκέφαλο . Μέσα στην Μπουμπουλίνας θα βιάσω και εσένα και την μάνα σου ΕΣΑΤΖΗ το πιασες ;

          1. ΜΗ ΣΕ ΒΡΩ ΜΩΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΩ ΣΑΠΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ!

            1. ΑΜΑ ΘΕΣ ΡΕ ΤΑΝΑΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕΝΩ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ; ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΑΞΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΚΕΡΑΣΩ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ

            2. ρε βρωμοθηλυκο ναζιστακο σε τρωει το κεφαλι σου και ξυνεσαι στην γκλιτσα θα σε βρουμε θα ερθουμε σπιτι σου την νυχτα να σου βιασουμε την μανα και την αδερφη και θα σου δωσουμε να πιεις τα φλοκια τσουλα

      4. Τον βλέπετε εφιάλτη στον ύπνο σας τον Μιχαλολιάκο σκατοκουμμουνια

        1. σκατα στα κοκαλα του πατερα σου του τραμπουκου

    23. Συγχαρητηρια για το Συλλαλητηριο το δευτερο μεγαλο χαστουκι στην κλικα των ξεπουλημένων
      Αλλα για ένα πραγμα στεναχωριέμαι 1500 εκατομμυριο Ελληνες εξαθλιωμένοι από τα μνημονια ειχαν εκει στην πλατεια τον κυριο υπευθυνο οσων συμβαινουν σημερα τον Γιωργακη τον Παπανδρέου.
      Τον Αρχιμασωνο που υπογραψε και αλλοιωσε στοιχεια για να ξεπουλησει τα παντα και που γυριζει τα περατα της γης αποκαλωντας μας τεμπέληδες και αξιους κηδεμονιας και δεν βρεθηκαν τρια μετρα σχοινι να τον κρεμασουν εκει μπροστα στον Αγνωστο Στρατιωτη .
      Ελληνα εχεις μνημη χρυσόψαρου κριμμα δεν βρίσκονται κάθε μερα τέτοιες ευκαιριες.
      Λυπάμαι ειλικρινα

    24. Μπράβο σε όσους ήρθαν και ιδίως στου νέους ανθρώπους που ήταν και η πλειοψηφία.

    25. Η αστυνομία αναφέρεται στην 12η μεσημβρινη και αποκλειστικά για την πλατεία καθώς ανάφερε στα 55.000 τμ.Αφηστε την προπαγάνδα συριζαιοι. Ο κόσμος στις 3 που ήταν ώρα αιχμής στην πλατεία αλλά και στους γύρω δρόμους έως το πολεμικό μουσείο αλλά έως και την Συγγρού και στις στήλες του Ολυμπιου Διός ήταν σίγουρα 1,5 εκ…

    26. ΣΑΣ Γ…..Ε ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ KΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ 2000 ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΑΝΤΑ.ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΒΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,(BILMEN RAIX AKOY AΝΘΡΩΠΑΚΟ).ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΟΥΤΕ 1000 ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ.ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

      1. Σου πέρασε απο το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δουλ́εύουν στον ιδιωτικό τομέα και δεν μπορούν ούτε μιά ώρα να λήψουν από τις δουλειές τους – πόσο μάλλον να απεργήσουν – γιατί θα απολυθούν;

    27. Πολύ πόνο έδωσε ο λαός στους αναρχοάπλυτους κατσαπλιάδες σήμερα…
      Άντε, φευγάτε με το καλό σήμερα γιατί αν το πάτε μέχρι το 2019 θα πέσει πολύ φάπα..

    28. Δεν προσπάθησα να μετρήσω τον κόσμο, γιατί ήταν αμέτρητος.

      Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι αυτό δεν ήταν απλά ένα Μεγάλο Συλλαλητήριο, δεν ήταν μόνο Δημοψήφισμα, ήταν μία ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ για τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως ήταν και η πρώτη ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΜΑΧΗ, το ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

      Για όποιον αμφιβάλλει, δεν έχει παρά να ‘δεί τον πανικό των διαφόρων γυμνοσάλιαγκων εφιαλτών (κάποιοι “πρόεδροι”, “υπουργοί”, “βουλευτές”, @ρχι-@πίσκ@ποι), οι οποίοι άλλαξαν -στα λόγια- θέση και το “παίζουν” πατριώτες, ψελλίζοντας διάφορα “ποιήματα” και γίνονται ακόμη ποιό γελοίοι απ’ όσο τους ξέραμε. Κάποιοι άλλοι συριζαίοι “υπουργοί” και “ρεαλιστές” του κ@λου, δηλώνουν ότι μας γράφουν σε κάτι που δεν έχουν και ως δικαιολογία επικαλούνται δήλωση άλλου “μεγάλου εκκλησιαστικού παράγοντα”, κατά σύμπτωση φέροντα βαθμό αξιωματικού του τουρκικού στρατού!!! Οι πήλιοι γούσηδες παραμιλούν και ο ένας “δίνει” τον άλλον.

      Όμως, δεν χρειάζονται εύκολοι ενθουσιασμοί. Νικήσαμε σε 2 μεγάλες μάχες, αλλά Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. Θα χρειασθούν και άλλες τέτοιες μάχες ή και πραγματικές μάχες για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, την ΚΥΠΡΟ, την ΗΠΕΙΡΟ, την ΘΡΑΚΗ, το ΑΙΓΑΙΟ και τα ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. Ο καθένας από εμάς θα χρειασθεί να υπερασπισθεί το σπίτι του και το βιός του. Ο ΑΓΩΝΑΣ θα χρειασθεί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΘΥΣΙΕΣ, πραγματικές ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ και όχι μόνον εκδρομές.

      Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ από τα ΠΑΛΛΑΪΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της ΑΘΗΝΑΣ ήταν η ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

      Όνειρο ΟΛΩΝ ΜΑΣ θα πρέπει να είναι η στιγμή που Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ.

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

      1. Βασιλη μπραβο!!! συμφωνω απολυτα μαζι σου! ολοι μαζι ενωμενοι με Εθνικη ψυχη και αγαπη για την πατριδα μας μακρυα απο μικροκομματικες σκοπιμοτητες!

    29. λοιπον παιδες…πριν λιγο γυρισα απ το συλλαλητηριο..ειχα παει απ τις 11 το πρωι εκει με φιλους και δεν ειχε πολυ κοσμο την ωρα που πηγα και ηταν φυσιολογικο…μετα τις 13.00 ομως γινοτανε το ελα να δεις..ειμουν ακριβως στη μεση της πλατειας και οι γυρω δρομοι ηταν ασφυκτικα γεματοι απο βολτα που εκανα για να δω…
      οταν αρχισε επισημα το συλλαλητηριο δεν μπορουσα να παω πανω στον αγνωστο στρατιωτη με καμια δυναμη..
      γινοτανε ο ΧΑΜΟΣ…οι γυρω δρομοι ηταν γεματοι απο κοσμο..ο αδερφος μου που ηρθε αργοτερα δεν μπορουσε να κατεβει στη πλατεια απ τις στηλες ολυμπιου διος που ερχοταν…υποψιν οτι ειχαν εγκλοβιστει πολλα πουλμαν στο δρομο και οι διοργανωτες φωναζαν να τους αφησουν και να ανοιξει η αστυνομια τους δρομους..ακομα και εκει η πουστοκυβερνηση φροντισε υπουλα να σαμποταρει τη προσελευση του κοσμου..ομως στο τελος δεν τα καταφεραν…ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ….ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ…ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΗΣΤΕΣ…

    30. αν δεν βγουν ατα leopartστους δρομους κ να ακουστει ο γλυκος κ βελουδινος ηχος της ερπυστριας αυτοι οι κατσαπλιαδες θα μας πινουν το αιμα λιγο λιγο σαν τη βδελα…
      που σε ρε παπαδοπουλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    31. ηρθε η ωρα να τους διωξουμε,οπως συνομωτησαν κ εδιωξαν τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ,τωρα θα τους διωξουμε εμεις χωρις μεσολαβητες
      ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ Βουλη να φανε ξυλο τα ρεμαλια που ηπιαν το αιμα μας κ το αιμα των παιδιων μας ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 30.000 ΚΟΣΜΟ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΥΠΕΡΗΛΙΚΕςκ ξεπουλανε καθε τι εθνικο
      ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΛΎΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Κ ΕΒΡΑΙΟΙ
      ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

    32. Πάλι καλά πού τό συλλαλητήριο όσοι δέν μπορεσαμε να κατεβουμε στήν Αθήνα,μπορεσαμε να το δούμε από τήν 4Ε καί τήν Βεργίνα στήν Θεσσαλονίκη, γιατί έαν περιμέναμε από τήν ΕΡΤ δέν θά μαθαίναμε τίποτα….

    33. Η Αστυνομία δε λέει ψέματα για το πλήθος των συλλαλητηρίων. Απλά οι άνθρωποι άκουσαν ότι το μηδέν δεν έχει αξία και το παρέλειψαν!!! Είπαν 90,000 για τη Θεσσαλονίκη . Ξέχασαν το μηδενικό στο τέλος 900,000 ήθελαν να πουν. Είπαν 140,000 για την Αθήνα .1400,000 ήθελαν να πουν. Ας τους πει κάποιος στα σαΐνια τους εκτιμητές της αστυνομίας ότι το μηδέν δεν έχει αξία από μόνο του και στην αρχή του αριθμού όχι και στο τέλος. Για να εκτιμήσουν το πλήθος ας υπολογίσουν το εμβαδόν της περιοχής που κάλυψε το συλλαλητήριο και το ένα και το άλλο και ας πολλαπλασιάσουν επί έξι τουλάχιστον άτομα ανά τετραγωνικό μέτρο.

    34. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ ‘Η’ ΠΟΙΟ ΛΑΙΚΑ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ‘Η’ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    35. οι αλητες διοργανωτες ειχανε ετοιμα δικα τους συνθηματα , τα βαζανε συνεχεια και δεν αφηναν τον κοσμο να εκφραστει να πει τα δικα του συνθηματα.
      π.χ. φωναζαν καποιοι εκει στη εξεδρα συνεχεια αναμεσα στα τραγουδια και τις ομιλιες “η μακεδονια ειναι ελληνικη” συνεχεια για να μην συνεχισει ο κοσμος”αλητες προδοτες πολιτικοι. κυριως για να μην ακουγονται τα συνθηματα της χρυσαυγης η οποια εξουδετερωθηκε ετσι.
      βεβαια μετα 2-3χιλιαδες χρυσαυγιτες και αλλοι εθνικιστες επιτεθηκαν διεσπασαν τον αστυνομικο κλοιο και επιτεθηκαν στους 1.000 παρακρατικους αναρχοκομουνιστες φονιαδες προδοτες οι οποιοι την κοπανησαν τρεχοντας και τους πηγαν γαμιωντας ως το πολυτεχνειο
      μπραβο στους ακροδεξιους!

      1. Από αυριο δηλαδή θα έχουμε μορφωμένους αναρχικούς …

    36. Ή ΕΛ.ΑΣ του Τόσκα και του Παπαζαφείρη πήρε τα στοιχεία για τον όγκο του κόσμου, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.Ό Ελληνικός λαός έγραψε στα αρχείδια του τον παντελώς άγνωστο Δανέλη του Ποταμιού με τα βοθρολύματα, έδειξε τα καρύδια του στους έμμισθους παρακρατικούς αληταράδες του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε ρουφιάνους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους όπως η λινάτσα Καλογεροπούλου, ο Σρόιτερ, ο γλύφτης του Τσίπρα ο Βαξεβάνης και η ρουφιάνα του Κοντομηνά ο γλοιώδης Βερύκιος.Άς θαυμάσει ο τηλεκαραγκιόζης Λαζόπουλος το κοινό που μαζεύτηκε σήμερα στο Σύνταγμα.Ρουφιάνε Παπαδημούλη είμαστε όλοι οι Έλληνες παρώντες.Άν είναι να δώσεις ονόματα Ελλήνων διαδηλωτών στα αφεντικά σου στην Ευρώπη μην δυσκολεύεσαι.Πές ενάμιση εκατομμύριο και καθάρισες λακέ.

    37. Ρε στραταιοι,αεροποροι και ναυταιοι,δε βλεπετε οτι μας ξεπουλανε τα σκυλια!κυβερνηση μειοψηφειας ειναι,το πε και ο μικης,…τι σκατα ορκο πηρατε

      1. ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΝΑ ΠΩ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Ν’ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑ’Ι’ΔΑΡΟ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ !!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    38. Ειναι τυχαιο που οι κρισεις της αστυνομιας γιναν λιγο πριν το συλλαλητηριο?

    39. Τὸν Κύριον ὑμνεῖτε, καὶ ὑπερυψοῦτε εἰς πάντας τοὺς αἰῶνας. Εὐλογεῖτε, πάντα τὰ ἔργα Κυρίου, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, Ἄγγελοι Κυρίου, οὐρανοὶ Κυρίου, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, ὕδατα πάντα τὰ ὑπεράνω τῶν οὐρανῶν, πᾶσαι αἱ Δυνάμεις Κυρίου, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, ἥλιος καὶ σελήνη, ἄστρα τοῦ οὐρανοῦ, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, φῶς καὶ σκότος, νύκτες καὶ ἡμέραι, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, πᾶς ὄμβρος καὶ δρόσος, πάντα τὰ πνεύματα, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, πῦρ καὶ καῦμα, ψῦχος καὶ καύσων, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε δρόσοι καὶ νιφετοί, πάγοι καὶ ψῦχος, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, πάχναι καὶ χιόνες, ἀστραπαὶ καὶ νεφέλαι τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας. .
      Εὐλογεῖτε, γῆ, ὄρη καὶ βουνοί, καὶ πάντα τὰ φυόμενα ἐν αὐτῇ, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, πηγαί, θάλασσα, καὶ ποταμοί, κήτη, καὶ πάντα τὰ κινούμενα ἐν τοῖς ὕδασι, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, πάντα τὰ πετεινὰ τοῦ οὐρανοῦ, τὰ θηρία καὶ πάντα τὰ κτήνη, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, υἱοὶ τῶν ἀνθρώπων, εὐλογείτω Ἰσραὴλ τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, Ἱερεῖς Κυρίου, δοῦλοι Κυρίου, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, πνεύματα καὶ ψυχαὶ Δικαίων, ὅσιοι καὶ ταπεινοὶ τῇ καρδίᾳ, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, Ἀνανία, Ἀζαρία, καὶ Μισαήλ, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογεῖτε, Ἀπόστολοι, Προφῆται, καὶ Μάρτυρες Κυρίου, τὸν Κύριον· ὑμνεῖτε καὶ ὑπερυψοῦτε αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας.
      Εὐλογοῦμεν Πατέρα Υἱόν, καὶ ἅγιον Πνεῦμα. Υμνοῦμεν καὶ ὑπερυψοῦμεν αὐτὸν εἰς τοὺς αἰῶνας. Αἰνοῦμεν, εὐλογοῦμεν, καὶ προσκυνοῦμεν τὸν Κύριον. Τὸν Κύριον ὑμνοῦμεν, καὶ δοξολογοῦμεν εἰς πάντας τοὺς αἰῶνας.
      Τὸν Κύριον ὑμνεῖτε, καὶ ὑπερυψοῦτε εἰς πάντας τοὺς αἰῶνας.
      ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
      ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΕΠ΄ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΘΕΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΦΑΝΕΡΩΣΗ.
      ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΙΩΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…
      ΠΑΤΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΙΩΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ…
      ΔΟΞΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΑΝEΡΟΣΕΣ ΤΟ ΦΩΣ…

      1. Ρε παιρνεις χαπια;,εδω μας ξεπουλανε τη γη μας και εσυ λες οτι ναναι;Παρε τα απανω σου ρε παπαρδε και πιασε να γυαλιζεις τη τουφεκα,μη σε παρει και σε σηκωσει νουμερο

      2. να τον παιζεις και με το αριστερο χερι για να νομιζεις οτι στον παιζει αλλος

    40. …Στην τελική αν ο οποιαδήποτε αμφιβάλλει ας κάνει ένα ηλεκτρονικό δημοψήφισμα, πως κάνει ηλεκτρονικους πληστιριασμους Ταυτότητα αφμ και ψηφίζεις…αν του βασταει κανενός….δηλ πόσο κόσμο να είχε στο σύνταγμα μιλούσε στον Πειραιά να είχε.

    41. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ…

    42. Καλά οι συγκεντρώσεις του Παπανδρέου δεν ήταν συγκεντρώσεις ήταν χολυγουντιανες παραγωγές με το χεράκι της πρεσβειας…δείξε μια συγκέντρωση του Παπανδρέου μέρα…έστω μια και εγώ θα πάω με την νiki…όλες γινοντουσαν η σούρουπο ? η σούρουπο η βράδυ ?…. Άσε που γεμίζε τα κενά με φωτα άσε το άλλο που έβαζε προβολείς γηπέδου στο τέλος της συγκεντρώσης κάνα χιλιόμετρο μακρια….έτσι και εγώ άμα το κάνω νύχτα και βάλω προβολείς στον Πειραιά και μεγάφωνα 1500 ντεσιμπελ θα μιλάς στο σύνταγμα και θα νομίζεις ότι έχει κόσμο στο Πειραιά.

      1. Ο Μπιρσιμ,που ηταν ο τηλεσκηνοθετης των συγκεντρωσεων του εσχατογερου Ανδρεα,εκανε επιπροβολη πλανων και ο κοσμος φιανοταν διπλασιος.

    43. Κοτζια Τσιπρα και οποιο άλλο πουστρ@κι υπογραψει για τη Μακεδονία, θα σας κρεμασουμε απο τα αρχιδι@ που δεν εχετε στην πλατεια συντάγματος

    44. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΣΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΕΙΧΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ 2012 ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ”; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ

      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ” ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;

      1. Με απατεωνιές βγαίνουν όλοι αυτοί τόσα χρονια και το ξέρουν όλοι. Οταν γίνονται οι απάτες απλά δεν μιλάνε, γιατί την επομενη φορα θα βγούνε και οι ίδιοι με απατεωνιά, και ο χαμένος θα κάνει τουμπεκί……

    45. Το μήνυμα είναι ένα, σαν μια γροθιά όλων των Ελλήνων. Αν υπογράψουν για την παραχώρηση του ονόματος μας θα υπογράψουν παράλληλα και τον αφανισμό τους. Αρχίστε απο τώρα να σκέφτεστε πόσα σώβρακα θα πάρετε στην φυλακή. Ο λαός μίλησε και η οποιαδήποτε προσπάθεια υποτίμησης του συλλαλητηρίου εκθέτει τους ίδιους και ταυτίζεται με σχιζοφρενικές πρακτικές. Υποτιμάω το θύμα, το μειώνω για να μπορέσω να το χειραγωγήσω, γιατί η αυτοπεποίθηση του είναι δύναμη που φοβάμαι. Είμαστε απέναντι τους και θα πατήσουμε όλους τους συριζαίους κάτω σαν κατσαρίδες. Η αλήθεια και το δίκαιο δεν ακυρώνεται. Αν οι Σκοπιανοί ζούνε μέσα στο ψέμα πρόβλημα τους, ας ξυπνήσουν επιτέλους

    46. Τι έγινε; Έπεσε τελικά η κυβέρνηση από την ορμή του κόσμου;

    47. Σύντροφοι είμαι απογοητευμένος. Πώς κατάφεραν όλοι αυτοί να μαζέψουν τόσο κόσμο και εμείς να μη γεμίζουμε ούτε ταξί; Πολύ φοβάμαι πως ο αγώνας της εργατικής τάξης δεν θα δικαιωθεί ποτέ.

    48. ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ!!!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑ,ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!

      1. Ουτε απο σουτάρισα καταλαβαίνουν. Αυτοι εχουν ηδη διασφαλίσει αλλες θέσεις με καλο μιςθο και εκτος Ελλαδας ιςως. Αααλλο πράγμα φοβούνται, αλλα δυςτυχως εμεις δεν ειμαστε ικανοί.

      2. Μεχρι να φτασουμε στις εκλογες θα τα εχουν ξεπουλησει ολα. Απο σημερα το βραδυ κιολας κλωτσομπουνιδια οπου πετυχαινετε απλυταριστερο σκουπιδι.

    49. μμμμμ σιγα τον κοσμο οι περισσοτεροι στα σπιτια τους εκατσαν

    50. Συγχαρητήρια στους Έλληνες συναγωνιστές πατριώτες που παρεβρέθησαν στο τεράστιο συλλαλητήριο εναντίων των εβραιοσκυλων και υπανθρωπων Σκοπιανών και εβραιοελλήνων πολιτικών!!ο παλμός της συγκέντρωσης ήταν τρομερός,εγώ δεν μπόρεσα να παρευρεθώ δυστηχως….αλλά είχα καταπληκτικό ρυθμό ρουφώντας το μεδούλι από τον μαναρίσιο πακιστανακι!!!

        1. Από περιέργεια για να ξέρω με ποια συνομιλώ….περιέγραψε αν δεν μασάς τα χαρακτηριστικά σου…ειλικρινά μόνο από περιέργεια….

          1. ειναι ωραιο γκομενακι , αμα την δεις και με ταγερακι μεταμορφωνεται σε κομψη κυρια εθνικοσοσιαλιστρια

          2. ναι καλα και που ξερω εγω μετα οτι δεν θα σε πιασουν τιποτα ακατευναστες ορμες και αρχισεις να τυραννας το υπανθρωπο πετσι σου ολη νυχτα . ας το καλυτερα !

            1. εε όχι και “πετσί” το φιλαράκι σου!!!
              δυο παλάμες πραμα….

          3. Τραβελι εγχειρισμενο οροθετικε είναι η βικυ

      1. Εσι να ντοκιμασι εμένα αφγανό πιντι πακισταν όχι καλό πιντι εγκο κανι πολι ώρα εροτα εγκο κανι εσενα από πισο μπουρι

        1. αμντουλ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και τοι κεφαλι θα φυγει απο τους ωμους

          1. μοχαμετ γκ@μισι εσενα φασιστα αμα πιραξι αδερφο μουσουλμανο αμπντουλ

        1. Mαχμούτ – Αμπντούλ – Μοχάμετ Σικτίρ Αλλάχ Σικτίρ Κοράν Σικτίρ γιούφτ

    51. “ανώνυμε” κάτω από τον Ανδρέα γράφεις αηδίες. Η Βασιλισης Σοφίας είναι γεμάτη μέχρι πάνω, η αστυνομία γράφει ψέματα όπως το συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη. Σκέψου ότι οι Σκοπιανοί μιλούν για 1.000.000 κόσμο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη πάλι οι Σκοπιανοί είπαν ότι είχε μαζευτεί 500.000 κόσμος ενώ ήταν 800.000.

    52. τέτοια “μούφα” συγκέντρωση δεν έχει ξαναγίνει.

    53. Μπορει ενάμιση εκατομμύριο να ηταν αυτοι που ήρθαν απο νωρίς και έμειναν μέχρι τις τέσσερις η πεντε. Στο ενδιάμεσο ομως, ξερω πως πολλοι ανθρωποι ήρθαν για καμια ωρα, μιαμιση και έφυγαν, γιατι δεν μπορούσαν να μεινουν. Παντως το παρών το έδωσαν. Αρα ο όλος αριθμός ειναι πάνω απο ενάμιση.

    54. Ξεφτίλες!!!! και αυτή η εκδήλωση των κομμάτων και λοιπών Δημοσίων και ετέρων, στέφθηκε με πλήρη έλεγχο και επιτυχία.
      Τα Ιμια τέλος! Τα σπίτια των Ελλήνων τέλος! Η ελευθερία τέλος! Δκτατορία σε πλήρη ανάπτυξη!

      Δημοσιογράφοι με τα ωραία χτενίσματα, τα κοστουμάκια και τα ολόφρεσκα ταγεράκια, και μούμιες πολιτικοί και χούφταλα – σαπίλες, παίξανε το παιχνίδι τους.
      Αμ τ’ άλλο; Το 15ευρο (του “φτωχού”) τελοσπάντων πέφτει;

      Τους δούλεψαν “ψιλό γαζί” όλους,…για να κάνουν και το ….”επαναστατικό” κομμάτι τους ντέ!
      Οι μπούληδες! και οι μπεμπεκοπατέρες!
      Το επόμενο συλλαλήτήριο, για ξεπούλημα ρε παιδιά, θα είναι η Θράκη ή η Στερεά και κάτω;;;;;

      ,……….Πάει! και η Μακεδονία.

    55. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ…ΤΕΛΙΚΑ..

    56. Πόνεσε το συλλαλητήριο … η κυβέρνηση κι η ΕΛΑΣ -τουλάχιστον η ηγεσία της που φοβάται τις κρίσεις του Μαρτίου- δείχνουν τον τρόμο τους λέγοντας πως ήταν 140.000 οι διαδηλωτές… Αγνοούν επιδεικτικά ένα μηδενικό στο τέλος… αλλά απο αυτό το μηδενικό θα το βρούνε!

    57. καλα πηγαινετε για υπνο τωρα και να σκεπαστειτε γιατι κανει ψυχρα

    58. μπραβο συνελληνες συναγωνιστες !
      μοναδικος παλμος και δυναμισμος στην συγκεντρωση !
      βγαζω τα ματια μου σε ενα ξενοδοχειο στην ομονοια κι απο τον 5ο οροφο ακομα βλεπω συγκινημενη την εθνικη μας ομοψυχια !
      ζητω το εθνος !
      ζητω η μακεδονια !
      ζητω η χρυση αυγη !
      ζητω ο εθνικοσοσιαλισμος !

      1. τελι κι εγκο βικι ιμε ιπανθροπο απο μπαγκλαντες

      2. ιμε το ιπανθροπο αμαγια ετσι με λει το βικι για να φτιαχθι . εγκο το κανονιζα το βικι στο χοτελι το απογκεμα ινε προτο μονακι το κακο ινε οτι ινε φασιστακι

    59. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗ.

    60. ΣΤΕΦΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΗΣΕ. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ, ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΡΟΗ ΜΙΛΗΣΑΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ..

    61. Στέφανε, ο κόσμος ήταν γύρω στο 1,5 εκατομμύριο. Η ουρα έφτανε μέχρι το πολεμικό μουσείο. Είδα μέχρι και Ισπανό με την ελληνική σημαία. Ότι και να λένε τα τρολάκια ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση ever.
      Τσούζει το ξέρουμε….

    62. ΡΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ , ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΚΡΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΄ 81 ΠΟΥ ΨΟΦΗΣΕ Ή ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΠΑΚΩΠΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ …..ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ .

    63. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
      ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!
      ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    64. Ανθελληνες κ αντιελληνες συμφωνήσαμε στις 140000. Ήδη οι Σλάβοι το μεταδιδουν.

    65. πλακα κανετε ξερετε τι σημαινει 1,5 εκ.βαλτε συγκεντρωση ανδρεα 1985 συνταγμα να δειτε τι σημαινει 1,5 εκ.το πολυ 300χ.γιατι δεν ειχε drone να μας δειξετε το 1,5 εκ.

      1. Έχεις πάρει σβάρνα όλα τα site έμμισθο τρολάκι και γράφεις την ίδια αρλούμπα. Σε έχει πάρει ο κόσμος χαμπάρι. ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ.

    66. στεφανε χιο κανε ρεπορταζ στο γραφειο τυπου της αστυνομιας ποιος ειναι αυτος ο αστυνομικος που βλεπει 15000000ελληνες για 140000 και τι μυνημα στελνει με αυτο το νουμερο ζητω η ελλαδα μας

    67. στεφανε χιο κανε τωρα ενα ρεπορταζ στο γραφειο τυπου της αστυνομιας και δειξε τον εκτιμητη του συλαλητηριου που λεει οτι ειναι 140000 ανθρωποι και ρωτησε τον τι εθνικοτητας ειναι ζητω η ελλαδα η μακεδονια θα ειναι παντα ελληνικη

    68. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ , Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΩΡΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΜΕ 150.000 ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΤΕ ΑΛΛΕΣ 100.000 ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΕΝΑ 50.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 300 – 400.000 ΜΕ ΣΦΑΛΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

      1. ΤΡΟΛΟΣΥΡΙΖΑΙΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ 1.500.000 ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΛΥ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ…ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ…ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!!!!!!!!

      2. ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Η ΕΚΤΑΣΗ ΜΟΥΡΟΥΖΗ-ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ-ΣΤΗΛΕΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ-ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ Κ.ΛΠ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ 3 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 600.000, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΤΙΡΙΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΣΙΩΜΑ ΑΚΑΛΥΠΤΟ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΠΟΥ ΜΑΡΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΕΜΒΑΔΟ.

    69. ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΛΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, 1.500.000 ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!! ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ, ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!! ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΗΤΤΑΣ ΣΑΣ ΤΡΟΛΛΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!

    70. MOΛΙΣ.. ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , .. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.. ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΧΩΡΟΥΣΕ.. ΕΦΕΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ…(απο τη κατω μερια της Ερμου ,γιατι απο οτι βλεπω γινοταν χαμος και προς το Κολωνακι ) , ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ … , ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ.. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ… , ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ .. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ.. ΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ… . ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ,ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ..

    71. δεν βλεπω και κανα σοβαρο παλμο.ψοφιο το βλεπω.εχασε την ορμη του ο κοσμακης τσακισε απ τα προβληματα

    72. ΚΑΠΕΛΛΩΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ , ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΟΔΟΙ ΑΔΕΙΕΣ.
      ΜΑΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ

    Comments are closed.