ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑ ΕΚΑΜ: Ο ΕΝΑΣ “ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΛΕΚΤΕΡ” ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΒΑΣΑΝΙΣΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ. ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ “ΨΥΧΡΟ ΑΙΜΑ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΧΤΗΔΩΝ”

    Κοινοποίηση:
    FOTO

    Μια πληροφορία που έφτασε στα γραφεία της Ασφάλειας νωρίς χθες το απόγευμα και “μιλούσε” για την οδό Αδριανού στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου κρύβονται οι δυο Αλβανοί δραπέτες ήταν αρκετή για να στηθεί από την ΕΚΑΜ μια επιχείρηση αστραπή και οι ισοβίτες να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

    Εκεί οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν μάθουν λεπτομέρειες για το πως στήθηκε η απόδραση μέσα στο γκαράζ του οχηματαγωγού πλοίου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο συγκεκριμένοι άνθρωποι να ανέλαβαν να βγάλουν από τη φυλακή του δυο αλβανούς killer και αν ο “Νίκο” και ο “Αλφόνσο” σύντομα θα έπιαναν δουλειά. Μάλιστα δεν αποκλείουν να “αποφυλακίστηκαν” από συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση προκειμένου να “καθαρίσουν” εκκρεμότητες με αντίπαλες “φαμίλιες”.

    Άλλωστε στο διαμέρισμα που κρυβόταν και τους συνέλαβαν βρέθηκε και πιστόλι που δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν οι δυο σκληροί κακοποιοί. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες λένε πως δεν έδωσαν απαντήσεις για το πως έστησαν την απόδραση, πως διέφυγαν από τον Πειραιά και ποιοι είναι αυτοί που τους βοήθησαν και τους μετέφεραν στο κρησφύγετο της Νέας Φιλαδέλφειας.

    Ο δραπέτης Χαλίλι Τζουλιάν, στα 35 του με τουλάχιστον τρεις δολοφονίες στο εγκληματικό του C.V, θεωρείται το βαρύ χαρτί στο χώρο των συμβολαίων θανάτου. Ψυχρός, κενός συναισθημάτων και ικανός να σκοτώσει οποιονδήποτε για μια χούφτα ευρώ και μοιάζει εξωφρενικό πως είναι δυνατόν οι αστυνομικοί του Τμήματος Μεταγωγών Χανίων, να μην γνώριζαν τη “μηχανή θανάτου” που μετέφεραν στην υπηρεσιακή κλούβα.

    Μόνο και μόνο ότι το 2011, έσφαξε σαν να μην έτρεχε τίποτα ένα παιδάκι 28 μηνών, ήταν αρκετό για να τον αντιμετωπίζουν ως τον Χάνιμπαλ Λέκτερ των φυλακών. Μάλιστα, το γεγονός ότι ήταν μαζί με τον Αλφόνσο Ντότζι, έναν Αλβανό ισοβίτη που δολοφόνησε έναν 53χρονο ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου και βασάνισε μέχρι θανάτου μια ηλικιωμένη για να της πάρει λίγα ευρώ, θα έπρεπε για τη μεταγωγή τους στην Κρήτη να ασχοληθεί ένας “μίνι – στρατός” και όχι μόλις 12 αστυνομικοί που πήγαν και ήρθαν μέσα σε λίγες ώρες από την Κρήτη στον Πειραιά μεταφέροντας συνολικά 33 σκληρούς κρατούμενους.

    Άλλωστε ο 30χρονος Αλφόνσο, είχε δραπετεύσει στο παρελθόν από το Α.Τ Κορίνθου και άλλη μια φορά προσπάθησε σκάβοντας ένα τούνελ να το σκάσει από τις φυλακές Κέρκυρας και οι αρχές δεν αποκλεί0υν η οργάνωση που ήθελε ελεύθερο τον “Νίκο” να κανόνισε την ταυτόχρονη μεταγωγή τους για να την κοπανήσουν μαζί. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Αλφόνσο θεωρείται εξπέρ στις κινηματογραφικές αποδράσεις.

    Το παγωμένο βλέμμα του δολοφόνου 

    Ο “Νίκο” ή Τζουλιάνο όπως είναι γνωστός στον υπόκοσμο της Αθήνας ο Χαλίλι Τζουλιάν, αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που σκοτώνει χωρίς ενδοιασμούς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων του.

    Όταν τον Δεκέμβριο του 2011 μεικτή ομάδα του Ανθρωποκτονιών και της ΕΚΑΜ ανατίναξαν την πόρτα του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη όπου είχε βρει καταφύγιο για να τον συλλάβουν πίστευαν ότι από τα όσα θα έλεγε θα αποτελούσαν στοιχεία για να λυθούν πολλές σκοτεινές υποθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. Όμως ο “Νίκο” δεν είπε κουβέντα. Αρνήθηκε να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς και με το παγωμένο βλέμμα έμοιαζε να είναι στον κόσμο του.
    Καταζητούμενος σχεδόν σε όλη του τη ζωή, συνήθιζε να κυκλοφορεί τη νύχτα, να σκοτώνει εξαφανίζοντας κάθε πιθανή μαρτυρία αλλά και τα όπλα που χρησιμοποίησε. Μάλιστα, σε κάθε εκτέλεση φρόντιζε να αφήνει πάντα τη σφραγίδα του. Σφαίρες στο στήθος και μια χαριστική βολή στο κεφάλι όπως συνηθίζουν να “υπογράφουν” οι μαφιόζοι.

    Η σύμπραξη του με τον 30χρονο Αλφόνσο τον ‘άνθρωπό που σκότωνε για να ληστέψει, συνθέτουν ένα εκρηκτικό ντουέτο που μπορεί να διαπράττει από ληστείες και κλοπές μέχρι δολοφονίες και συμβόλαια θανάτου. Άλλωστε, όπως λένε στο Ανθρωποκτονιών, κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τις υποθέσεις στις οποίες έχουν εμπλακεί οι δύο Αλβανοί…

    Έσφαξε παιδί 2,5 χρόνων

    Το 2011 ο Βασίλης Βαρελάς ( ο πρώην κασκαντέρ του Τσάκ Νόρις), ήταν αρχηγός μιας μαφιόζικης οργάνωσης που μέσα από τις φυλακές Κέρκυρας εκβίαζε καταστηματάρχες, έσπρωχνε ναρκωτικά, έλυνε τις διαφορές της με σφαίρες και σφράγιζε συμβόλαια θανάτου. Τότε, η Ασφάλεια Αττικής, γνώριζε ότι η κατάσταση στη Μεσσηνία με τη συμμορία έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, ενώ ένα e-mail που έφθασε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «μίλαγε» ακόμα και για «σφραγισμένο» φονικό.

    Έτσι, δόθηκε εντολή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καταγράφονταν από τον σούπερ – κοριό όλες οι συνομιλίες της συμμορίας και έτσι όταν στις 29 Νοεμβρίου του 2011 εντοπίστηκαν νεκροί κοντά στο φράγμα του Παμίσου ο πατέρας και ο γιος, οι αρχές ήξεραν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Στις αρχές του 2011, στο στόχαστρο του Βαρελά, μπήκε ο Φελίμ Μεσάι… Πληροφορίες λένε πως ο Μπιλ ο Καναδός, φοβόταν ότι ο 35χρονος Αλβανός, ανέβαινε επικίνδυνα στη λίστα της ιεραρχίας προσπαθούσε να στήσει μόνος του δουλειές ενώ αυτό που εξόργισε τον 49χρονο ήταν ότι προσπαθούσε να «πλευρίσει» την αρραβωνιαστικιά του.

    Έτσι, έφερε από την Αθήνα, τον Αλβανό Χαλίλι Τζουλιαντ γνωστό στον κόσμο της νύχτας ως “Νίκο”, για να τελειώνει για πάντα μαζί του. Το πρωί της 29ης Νοεμβρίου – ημέρα που θα στηνόταν το σκηνικό του θανάτου- ο Μεσάι, μαζί με το δίχρονο γιο του Κέρι, πήγαν στο σπίτι του Βαρελά για να κόψουν την κάνη από μια καραμπίνα.

    Όμως η παρουσία του μικρού παιδιού άλλαξε τα σχέδια και όταν τελικά ο Μεσάι μαζί με το γιο του, τον Αλβανό Νίκο και έναν Έλληνα, μπήκαν στο αυτοκίνητο για να πάνε σε διπλανό χωριό, έγινε το διπλό φονικό. Οι πληροφορίες λένε πως όταν ο Βασίλης Βαρελάς έμαθε για τη δολοφονία του παιδιού έγινε έξαλλος και ζήτησε – όπως προκύπτει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες – να εξαφανιστούν όλα τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στο σκηνικό.
    Στον “Νίκο” χρεώνουν ακόμα την απόπειρα δολοφονίας το Μάρτιο του 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά του πρώην άνδρα της φίλης του μεγάλου αρχηγού, όπως και τη δολοφονία ενός 29χρονου πορτιέρη σε κλαμπ της Καλαμάτα ένα χρόνο νωρίτερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Πώς λέγεται ο αλβανος χωρίς χέρια;;
      άνθρωπος εμπιστοσύνης
      Χαχαχαχαχα

    2. Τετοια κτηνη δεν τα συλλαμβανεις, τα εκτελεις για να ξεβρωμιζει η κοινωνια!!!!! Αλλα τι λεω τωρα, σε λιγο θα ειναι ελευθεροι με τον ελεεινο νομο του Παρασκευοπουλου, αν δεν αποδρασουν παλι, για να συνεχισουν το …….θεαρεστο εργο τους!!!!!!

    3. Αλβαναρια uber alles….some are ass…. Φαντάσου να μπουν οι χοτζες στην Ε.Ε. θά μπαινοβγαίνουν εκατομμύρια τουρκαλβανοί στο ελλαδισταν

    4. ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΕΚΑΜΙΤΕΣ. ΒΡΑΣΤΟ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΝΑ ΛΥΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΙ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΝ….

      1. Εμφανίστηκε και ο ψυχασθενής με το όπλο να σπέρνει απειλές.

          1. ΠΙΤ οι περισσοτεροι εδω με αγαπανε…εκτος απο εσας…γιατι λεω την αληθεια….και τα περι ψυχασθενη αλλου γιατι δεν καιω εγω την αθηνα…ΟΥΤΕ ΣΚΟΤΩΝΩ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ…!!!!!…..ενταξει αγορακι μου. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΟΔΟΜΗΣΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ..

    5. Καλύτερα κόψιμο τα δαχτυλα κι απ’ τα δυο χέρια και αφήστε τους να ζητιανεύουν στους δρόμους. Ο θάνατος δεν είναι ποινή για τέτοιους.

    6. ΚΑΚΩΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΤΑ ΕΚΑΜ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ………ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ! ! ! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑ-
      ΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ……ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΚΑΜΙΤΩΝ ! !

    7. Επαναφορα της θανατικης ποινης αμεσα και εκτελεση στα αποβρασματα.
      Ουτε μια μερα φυλακη.Εκτελεση.
      Εκτελεστικο αποσπασμα και τελος στα σκουπιδια !!
      Κυβερνηση Χρυσης Αυγης να τελειωνουμε με την ανοχη στα αποβρασματα !!!

    8. Για αυτά τα κτήνη αξίζει να ανοίξει ξανά το Μπικερνάου!

    9. Τα ΕΚΑΜ επρεπε να τους καθαρισουν και οχι να τους συλλαβουν.
      Για τετοια κτηνη καμμια φυλακιση,εκτελεση να ξεβρωμιζει η κοινωνια απο σκουπιδια.

    10. ΕΛΑ ΕΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

    11. Καμμια φυλακιση για τετοια κτηνη.
      Εκτελεστικο αποσπασμα και εκτελεση κατευθειαν.
      Η φυλακη γι’αυτους ειναι μηδεν,χαδι.
      Κακως τους συνελαβαν τα ΕΚΑΜ,επρεπε να τους εκτελεσουν και να πουν οτι αντισταθηκαν στη συλληψη.
      Αν τους εκτελουσαν θα ειχαν ολο τον κοσμο με το μερος τους.

    12. KAI ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΟΚΚΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΖΟΥΚΩΦ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΣΤΡΑ:

      1) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ
      ΤΑ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩN ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

      2) ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ;

      ΥΓ: ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΑΣ…..

    13. Γέμισε η πατρίδα μας Ρατσιστικά Λαθροκτήνη δολοφόνοι αθώων Ελλήνων..Κάψιμο και πέταμα στα σκουπίδια.Σιχαμένα Μπ@σταρδα..

    14. ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ μέχρι να φτύσουν το γάλα της σκύλας μάνας που τους γέννησε και να ψοφήσουν !!!!!

    15. Στα 3 μέτρα, μία σφαίρα στο Τ και άντε γεια…

      Όταν αυτός ο μπάσταρδος, αυτό το σκουλήκι, φτάνει στο σημείο να αποκεφαλίσει ένα μωρό 2 ετών, τότε δεν υπάρχουν περισσότερα λόγια να πούμε.

    16. Εις θανατον!
      Και η αλβαναντζα που μιλαει για βεντετες εναντιον Ελληνων επειδη σκοτωθηκαν αλβανοι σε ατυχημα να το βουλωσουν
      Θα επρεπε να ντρεπονται αντι να μιλανε
      Μονον η ΧΑ θα τολμησει να καθαρισει την χωρα απο τα αποβρασματα της φυσης

      1. Φίλε μου η Χ.Α. κι όταν μπορούσε δεν τα έβαλε ποτέ με Αλβανούς και λοιπά μούτρα. Μόνο Πακιστανούς κυνηγούσε κι έδερνε κι ενίοτε μαχαίρωνε και κανέναν μέχρι που έχυσε ελληνικό αίμα και κάπου εκεί έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

        1. Kαλα ξανατραβα να κανεις φροντηστηριο στο ΚΚΕ,εμεινες μεταξιτασθεος.

          1. Για μένα το γράφεις αυτό; Ποιο ΚΚΕ ρε φιλαράκι; Πήγαινε πάλι σχολείο να μάθεις να γράφεις σωστά ελληνικά που γίνατε κάποιοι ξαφνικά Ελληναράδες περισσότερο απ’τους άλλους.

    Comments are closed.