ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΠΡΕΠΕΙ-PREPEI

    «Η Ευρώπη είναι πιο επικίνδυνη από την εμπόλεμη Συρία.
    Κάνατε λάθος που είστε ανοικτοί σε όλους. Δεν έχετε καταλάβει ποιους έχετε δεχθεί..» μερικά από τα λόγια του Σύρου Χριστιανού Spiro Haddad ο οποίος για να γλιτώσει από τις σφαγές των ισλαμιστών προσπάθησε να βρει ένα καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη αλλά επέστρεψε στην Συρία.

    Το βίντεο αποτελεί προειδοποίηση και στους Έλληνες:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Στέφανε, επί τη ευκαιρία που αύριο (18/03) συμπληρώνονται 22 χρόνια από την ημέρα που ‘έφυγε’ ο νομπελίστας ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης (κατά κόσμον Αλεπουδέλης), κάνε ένα αφιέρωμα σε αυτόν τον πραγματικά ΜΕΓΑΛΟ έλληνα της πολιτισμού και της διανόησης! Μέσα από το πλούσιο ποιητικό (και πνευματικό του έργο), απέδειξε την τεράστια αγάπη που είχε για τη χώρα μας, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα, και την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ του Αιγαίου! Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα, από αυτά που έλεγε το 1981, με την είσοδο της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ (σημερινή ΕΕ)…Τα λόγια του προφητικά, αλλά και τόσο επίκαιρα, όσο ποτέ άλλοτε…https://www.youtube.com/watch?v=4rmdMGmwzGc

    2. Εμεις οι φουκαράδες φ ανάσα με, αλλα ποιος μας άκουγε;;; Αντιθέτως μας έβριζαν. Φασιστες και ρατσιστές μας έλεγαν. Τωωωρα, θα τους λουστουμε ολους.

    Comments are closed.