ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ. ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΥΠΑΞ/ΚΟΣ ΤΗΣ Π.Α. ΠΡΙΝ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ: “ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΗ. ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ. ΦΕΥΓΩ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ”. ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΣΑΤΑΝΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ” Β. ΛΥΜΠΕΡΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ 1972

    Κοινοποίηση:
    0000

    Oικογενειακή τραγωδία με σοβαρότατες κοινωνικέ και πολιτικές προεκτάσεις που θυμίζει αρχαίο δράμα, αλλά και την υπόθεση με τον θανατοποινίτη Βασίλη Λυμπέρη που έκαψε την πεθερά του, τα δυο του παιδιά αλλά και τη σύζυγο του(για άλλα κίνητρα και υπό άλλες συνθήκες), θυμίζουν όλα όσα εκτυλίχθηκαν το ξημέρωμα στην οδό Κοραή, στη Νέα Σμύρνη.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,  ένας 40χρονος, υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, έβαλε φωτιά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο ισόγειο διαμέρισμά του, στην οδό Κοραή, στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μαζί με τα δύο παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών. Δηλαδή τα έσκασε ζωντανά.

    Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

    Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ. Γεννηματάς», χωρίς να καταστεί εφικτό να κρατηθούν στη ζωή.

    Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο άνδρας ήταν διαζευγμένος και φιλοξενούσε τα παιδιά του για το Σαββατοκύριακο.

    Στο σπίτι βρέθηκε σημείωμα, στο οποίο ο πατέρας αναφέρει μεταξύ άλλων «τι να την κάνω τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» και λέει ότι προβαίνει στην πράξη αυτή για να εκδικηθεί τη σύζυγό του με την οποία είχε διαμάχη.

    Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα τρία θύματα βρέθηκαν στο χολ του διαμερίσματος.

    Προανάκριση για το συμβάν διενεργούν από κοινού η Πυροσβεστική και η ΕΛ.ΑΣ.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Τραγωδία εκτυλίχτηκε το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη καθώς ο πατέρας (45 ετών) και τα δύο ανήλικα παιδιά του (ηλικίας 8 και 10 ετών) έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά μικρής έκτασης που ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού.

    0000 nea 1

    aaaaa

    Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο, επί της οδού Κοραή 21 (σ.σ.: 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα), έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία. Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ. Γεννηματάς» όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τους κρατήσουν στη ζωή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος πατέρας ήταν στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας. Κατά τις ίδιες πηγές ο απόστρατος αξιωματικός έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα. Ο άνδρας ήταν χωρισμένος και είχε πάρει τα δύο παιδιά του, στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο.

    dd_1 dd_2

    dd_3

    Τα δύο ανήλικα διακομίστηκαν στο «Παίδων» ενώ ο Υπαξιωματικός ΠΑ στο «Γ.Γεννηματάς» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

    Οι Αστυνομικοί μέσα από καταθέσεις όσων γνώριζαν τον 40άχρονο και την οικογένειά του, αναζητούν τα αίτια που πυροδότησαν την ακατανόητη ενέργεια τού- να προκαλέσει εμπρησμό στο διαμέρισμα και σε βάρος του αυτοχειρία καθως και το θάνατο των δύο ανήλικων παιδιών του.  Εξετάζεται η ενέργεια του Υπαξιωματικού της ΠΑ, ο οποίος είχε πιεστεί ψυχολογικά από την εξέλιξη στην προσωπικη του ζωη, να ήταν πράξη «εκδίκησης» καθώς η σύζυγος του με τον πατριό των ανηλίκων, είχε την επιμέλεια των παιδιών τους.

    Άμεσα στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας που διενεργεί και προανάκριση για τα ακριβή αίτια .

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Αφου ήθελε να αυτοκτονήσει ας έπαιρνε ενα αεροπλάνο κι ας μας ξελαφρωνουν απο τα σκουπιδια που μας εκαναν τον βίο αβίωτο. Μια ωραία βουτιά με ενα αεροπλάνο στον βόθρο που ολοι ξερουμε, και θα γινόταν και ήρωας. Τωρα ειναι απλως ενας ακομα τρελαμένος απο το σύστημα. Κρίμα τα παιδάκια.

    2. ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ 01/01/2019 ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΛΕΓΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 73 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

    3. Μάλλον ήθελε σύνταξη και εφάπατς και αυτός από τα 40.Άλλωστε είχε σκοτώσει πολλούς τούρκους όπως και τα υπόλοιπα κομάντα του δημοσίου που μοσχοπληρώνουμε

    4. Συγνώμη για πριν που δεν είπα κάτι για τις αθώες ψυχούλες…ΟΛΑ τα παιδιά του Πλανήτη είναι Αθώα…

    5. Όσο ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ και πληκτρολογούμε, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την σιωπηρή ΣΥΜΜΑΧΙΑ και των υπόλοιπων μαγαζιών της Βουλής των Ανθελλήνων, ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΣΙΓΙΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ.
      Μα παίρνουν ΜΙΣΘΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΣΠΙΤΙΑ,ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 21 ΜΕΚΡΟΥΣ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ.

      ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΣΙΣΟΣΤΕΚΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ….

      ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ??????

      ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ.

      ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ.Είμαστε ένας Σάπιος “Λαός” (στην συντριπτική του πλειοψηφία) που ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ.

      …ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ.
      ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΗΤΑΝ,ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ.

      ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ “ΑΡΙΣΤΕΡΑ”,ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ…..

      ΑΥΤΑ

    6. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΨΥΧΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ…ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ..!!!!!…ΚΑΙ ΒΑΛΕ…ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΜΟΡΦΩΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ.

    7. ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΣΑΤΑΝΑ. ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ??? ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ? ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ? ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΓΟΝΕ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ

    8. Στα τσακίδια ο μουλος που σκότωσε δυο αθώες ψυχές.

    9. πηρε πολιτικο σθενος το παιδι για την προσφορα του στην πατριδα. πηρε πολιτικο σθενος για τις καταστροφες, την ανωμαλεψη της κοινωνοιας, σθενος για το οχι που το εκανε ναι, σθενος για συμφωνα συμβιωσης και αλλαγης φυλλου. Πηρε σθενος που εκλεισε τις τραπεζες, που ξεζουμησε και ξεπουλησε τα παντα, πηρε σθενος για τα παλωμενα πεη και για την θεατρικη παρασταση με τις αφοδευσεις κοπρανων. Πηρε σθενος απο τους εντολοδοτες του γιατι ηταν φρονημο παιδι, πηρε σθενος για τις 21 θανατους απο τις πλυμμηρες. Πηρε σθενος που ο ομοιος του ο καμμενος πουλησε οπλα στα αραβικα εμιρατα. Πηρε σθενος για τα νεα ιμια με τους τρεις νεκρους αξιματικους.

      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΑΘΥΡΩΣΤΟΜΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ…..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ..

    10. Κια τα παιδια τι σου φταιγανε ρε αλητη!!!..Κτηνος ε κτηνος

    Comments are closed.