ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ- ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΕΙ ΠΡΑΙΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! 8ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦIΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΩΣ DRAG QUEEN (ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    kanadas-8chrono-agoraki-promotarete-apo-gonis-ke-omofylofyliki-kinotita

    Το νέο ”αστέρι” της ομοφυλοφιλικής κοινότητας στο Μόντρεαλ του Καναδά είναι ένα 8χρονο αγοράκι που εμφανίζεται ως drag queen με το ψευδώνυμο Lactatia.
    Καμία κοινωνική υπηρεσία όμως δεν φαίνεται να ενοχλείται από την προφανή σεξουαλικοποίηση και ψυχολογική κακοποίηση του παιδιού, εφόσον τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων είναι σε προτεραιότητα. Ακόμη κι αν ουσιαστικά προωθούν την παιδοφιλία.

    Το 8χρονο αγοράκι έγινε σύμβολο στην ομοφυλοφιλική κοινότητα αφότουκαταγράφηκε επί σκηνής μαζί με την Bianca del Rio, μια διάσημη drag queen. Από τότε έχει υποστηριχθεί από μια σειρά φιλικών ιστότοπων προς τους ομοφυλόφιλους συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών Gay Times UK, New Now Next, Pink News, Towleroad, και του Advocate.
    Το πραγματικό του όνομα είναι Nemis Quinn Melancon Golden και άρχισε να κάνει εμφανίσεις απ’ την ηλικία των 7.

    Το ψευδώνυμο ”Lactatia” ήταν μια ιδέα της 14χρονης αδερφής του Kashmyr Luna Higgins.
    Ίσως όμως το χειρότερο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τις εμφανίσεις του 8χρονου ως drag queen προωθούν οι ίδιοι του οι γονείς, οι οποίοι αποκαλούν τον εαυτό τους ”τεράστιους υποστηρικτές”. Είπαν ότι παρόλο που το αγοράκι δεν πιστεύει επί του παρόντος ότι είναι ομοφυλόφιλος, ”Ίσως θα το κάνει στο μέλλον; Ποιός ξέρει.”

    Δήλωσαν επίσης ότι «το μεγαλύτερο ορόσημο» του γιου τους ήταν όταν είπε ότι ήθελε να είναι «κορίτσι με πέος» όταν «περνούσε μια αρκετά έντονη φάση Beyonce», αναφέρει το mrctv.
    Αλλά δε σταματούν εκεί. Είπαν στο Best Kept Montreal ότι όταν ψωνίζουν για την ”Lactatia”, παίρνουν “εξίσου μαύρα λεπτά τζιν και κρανία, όπως επίσης πούλιες και τούλι.”

    kanadas-8chrono-agoraki-promotarete-apo-gonis-ke-omofylofyliki-kinotita5 kanadas-8chrono-agoraki-promotarete-apo-gonis-ke-omofylofyliki-kinotita2

    Στις δηλώσεις του αγοριού στην αρχή του βίντεο, φαίνεται πόσο στρεβλωμένη εικόνα της πραγματικότητας έχει από αυτά που του έχουν διδάξει, αφού δεν είναι δυνατόν για ένα 8χρονο παιδί να ”θέλει” από μόνο του να γίνει ”drag queen”:
    “Νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό, τι θέλει στη ζωή. Δεν έχει σημασία τι σκέφτεται κάποιος άλλος. Αν θέλεις να είσαι drag queen και οι γονείς σου δεν σε αφήνουν, χρειάζεσαι νέους γονείς. Αν θέλεις να είσαι drag queen και οι φίλοι σου δεν σε αφήνουν, χρειάζεσαι νέους φίλους”.


    Στο βίντεο φαίνεται επίσης η μητέρα του να του βάζει μέικ απ πριν την παράσταση και μετά να κάνει δηλώσεις μαζί με τον πατέρα του παιδιού, ενώ στο τέλος το βίντεο δείχνει σκηνές από το 8χρονο παιδί να χορεύει αισθησιακά μπροστά σε κοινό ως drag queen.
    Η ανάρτηση του βίντεο στο Facebook από το LGBT in the city το οποίο έκανε την συνέντευξη, αντιμετωπίστηκε με αρκετά αρνητικά σχόλια, με κάποιους χρήστες να υποστηρίζουν ότι οι γονείς του παιδιού πρέπει να φυλακιστούν για κακοποίηση, ενώ ένας υποστηρικτής της ομοφυλοφιλικής κοινότητας έκανε λόγο μέχρι και για ”παιδοφοβία”.
    Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η παιδεραστία προωθείται σε ομοφυλοφιλικές εκδηλώσεις.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Έτσι να γίνουν και τα παιδιά του τσίπρα και να τα γλεντάνε οι λάθρο!

    2. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΕΝΑ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΑΚΙ ΕΝΑ ΚΟΛΟΣΦΥΡΙΧΤΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΠΟΥΣΤΡΩΝΑ Κ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΕΙΠΟΥΚΛΑΝΕΙ…….ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑΚΗΔΕΣ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΣΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;; ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΟΥΖΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΓΑΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΤΕ……. ΑΓΟΡΙ ΑΓΟΡΙ

    3. Κάποτε θα `ρθουν γνωστικοί,
      λογάδες και γραμματικοί
      για να σε πείσουν
      Έχε το νου σου στο παιδί
      κλείσε την πόρτα με κλειδί,
      θα σε πουλήσουν
      Και όταν θα `ρθουν οι καιροί
      που θα `χει σβήσει το κερί
      στην καταιγίδα
      Υπερασπίσου το παιδί
      γιατί αν γλιτώσει το παιδί
      υπάρχει ελπίδα

      Στίχοι: Λ. Παπαδόπουλου

    4. Δείτε οικογένεια, όλοι πρέπει να είναι στα ναρκωτικά.

    5. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κομμουνιστικες λεπρες.

    6. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ‘Η’ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΗΡΙΑΛ ΚΙΛΕΡ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!!!!! ΕΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!!!!!!

    7. ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ GAY ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ GAY???ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ???

    8. Όταν πλέον και επίσημα στα σχολεία, αφού ο σύριζα πέρασε νομοσχέδιο με τη βοήθεια της Ν.Δ που σιωπηλά αποδέχεται αυτές τις θέσεις, διδάσκουν ότι η έννοια φύλλο αγόρι – κορίτσι είναι ξεπερασμένες έννοιες και αποτελούν στερεότυπα, όταν προωθούν την ανωμαλία ως φυσιολογική και το φυσιολογικό ως μη φυσιολογικό,
      τι περιμένεις ?
      Όλα αυτά που γίνονται σήμερα, όποιος διάβασε το προεκλογικό πρόγραμμα του σύριζα τα έγραφε αναλυτικά και ότι ήταν άμεση προτεραιότητα του σύριζα να γίνουν πράξη όταν θα γίνονταν κυβέρνηση.
      Τα λέγαμε, τα φωνάζαμε, μας κοιτάγατε σα χαζοί λέγοντας τι είναι αυτά που λές και κάτσε να δούμε.
      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

    9. Η “περίφημη” Αρχή για τα Δικαιώματα του Παιδιού, πού είναι ;;;
      Η Δικαστική Αρχή του Καναδά, πού είναι ;;;
      Γιατί κωφεύουν ;;;
      Απ΄ό,τι γνωρίζω, στην επαρχία Οντάριο του Καναδά, ψηφίστηκε πρόσφατα ο υπ΄αριθ. 89 / 1.6.2017 νόμος, σύμφωνα με τον οποίον, επιτρέπεται στο Κράτος να αφαιρέσει βίαια ένα παιδί από τη φροντίδα των γονέων του αν οι γονείς αρνούνται να αποδεχθούν την νεοταξική υστερία που λέγεται «ρευστότητα φύλου».
      Με άλλα λόγια, εάν οι γονείς δεν αποδέχονται την “ταυτότητα του φύλου” του παιδιού τους (είναι αγόρι και λέει ότι είναι κορίτσι ή είναι κορίτσι και λέει ότι είναι αγόρι), τότε χάνουν τα γονικά τους δικαιώματα …
      Φυσικά, ο νόμος αυτός αφορά σε παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία (η ήβη στα μεν κορίτσια ολοκληρώνεται στην ηλικία των 15 – 17 ετών, στα δε αγόρια στην ηλικία των 16 – 17 ετών, αρχομένη για αμφότερα τα φύλα στην ηλικία των 13 ετών, που ονομάζεται προεφηβεία) …
      Για την προκειμένη περίπτωση, όπου οι γονείς ωθούν και ενθαρρύνουν το ΑΝΗΛΙΚΟ (μόλις οκτώ ετών) παιδί τους στην ανωμαλία και στον εκφυλισμό (παρότι το παιδί βρίσκεται ακόμη στην παιδικότητά του), τί προβλέπει αυτός ο “ευφυέστατος” νόμος ;;; ΄Η μήπως, δεν προβλέπει κάτι, επειδή η ΝΤΠ έτσι επιτάσσει ;;;;
      Α.Ι.Σ.Χ.Ο.Σ. !!!!
      Και για όσους “έξυπνους” λένε : “ασχολήσου με τα δικά σου παιδιά και άσε τα παιδιά των άλλων” , θα πρέπει να γνωρίζετε, εξυπνάκηδες”, ότι, “όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, περίμενε να καεί και το δικό σου” , όπως λέγει και ο θυμόσοφος λαός μας …
      Αφήστε, λοιπόν, εσείς τα δικά σας παιδιά, σε αυτή την τρυφερή ηλικία, που είναι μια ιδιαίτερη ηλικία για την ψυχοσύνθεση και την ανάπτυξή τους, έρμαιο στον κάθε ψυχάκια, ανώμαλο, θολοκουλτουριάρη, που θέλει να τα κάνει σαν τα μούτρα του …
      ΄Εχω, όμως, μια εύλογη απορία : Εάν το παιδί σας, στην ηλικία των 6 – 7 – 8 ετών, εκδηλώσει την επιθυμία να πέσει από το μπαλκόνι να σκοτωθεί ή να αφεθεί αβοήθητο στην θάλασσα να πνιγεί ή να αυτοπυρποληθεί, θα το αφήσετε να το πράξει, επειδή αυτή θα είναι η επιθυμία του ;;;;
      Δικαίως, ο Αϊνστάϊν (Albert Einstein) δήλωσε :
      “Two things are infinite: the universe and human stupidity … and I’m not sure about the universe”.
      (μετάφραση : Δύο πράγματα είναι άπειρα : Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία …αν και για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος) …
      ΖΗΤΩ , επομένως, Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ !!!!!!!!

      .

    10. Αφηστε το παιδακι ησυχο ρε ανωμαλοι.. Τετοια ψυχανωμαλια μονο στα γραφεια του συριζα μπορεις να βρεις. Τελκικα το φαινομενο των γενετικα τροποποιημενων ανθρωπων με εντονα σημαδια που χρηζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης ( συριζα ) γινεται παγκοσμιο.

    11. Μην ασχολειστε με τα ανωμαλα ερμαφροδιτα σκουπιδια.Συντομα θα ψωφανε σαν τα ποντικια απο τις τοσες αρωστιες που κουβαλανε και θα περασουν καλα αργα και βασανιστικα στην κολαση που θα πανε.ΚΑΚΟΣ ΨΟΦΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ.

    12. Μπράβο ρε καθυστερημένε ανώνυμε! Έτσι μ’ αρέσεις! ”άσε τους άλλους να γίνουν ναζί, άσε τους άλλους να γίνουν γκέηδες, άσε τους άλλους να γίνουν κτηνοβάτες, άσε τους άλλους να γίνουν παιδεραστές, άσε τους άλλους να γίνουν τοξικομανείς, κλέφτες, αναρχομαλάκες, αγράμματοι, τεμπέληδες, κομματόσκυλα κ.τ.λ.” Ξεχνάς όμως μαλάκα μου ότι σε αυτή την κοινωνία ζω και εγώ και η οικογένεια μου και σου εγγυώμαι ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαταράξει την Οικογένεια μου, τη Θρησκέια μου και την Ράτσα μου. Κάνω υπομονή αλλά εάν χρειαστεί ο χειρότερος ισλαμοπίθηκος του ISIS θα φαντάζει προσκοπάκι μπροστά μου.

    13. δεν γουσταρουμε ουτε ναζηδες ουτε πουστηδες ουτε συριζαιους,,,,

    14. Ανωνυμε αν εχεις παιδι η κανενα ανηψακι φορεσε του τετοια ρουχα και δωστο σε κανενα πακιστανο να του ξεσκισει τον κωλο.αφου συνφωνεις με τα παραπανω δεν πθστευω να εχεις προβλημα.και παρε κ ματι

    15. 10 φορες να το αποκαλεις ναζι και να μην ειναι γιατι δε ξερει τι ετσι η λεξη πραγματικα οπως δε ξερει η πλειοψηφια των εκστομιζαντων αυτη, παρα να γινει ΑΔΕΡΦΗ και πουστράκι!!

    16. Για κλάματα είναι….. Κατάντησαν καρνάβαλοι και είναι και υπερήφανοι……

    17. τα παιδιά να είναι ανοιχτόμυαλα από μικρά και φυσικά να μην πέφτουνε θύματα της ναζιστικής προπαγάνδας που είναι το μόνο πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας.

      1. Το μονο προβλημα ειναι το αριστεριστικο καρκινωμα και κατι αναρχοβρωμιαρικα μιασματα σαν και σενα τρυπιε.

    18. ετσι είναι η καμήλα δεν βλέπει την καμπούρα της

    19. Ο/Η ΝΑΖΙ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ λέει:

      ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ “ΓΟΝΕΙΣ” ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ!!!

    20. ΡΕ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

      1. αχαχαχαχαχαχαχ είπε η γκέυ προοδευτική αναρχοφιλελέ χιονονιφάδα!!!!!!!

      2. Σιγά μην σας αφήσουμε να κάνετε κλύσμα στα παιδιά και μετά να τα βιάζετε.

      3. Καλουε συκαααα προοδευτικα καλουε.

    Comments are closed.