ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ – ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – ΕΠΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ 25 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ

  Κοινοποίηση:
  konto

  Πολλά ακούστηκαν από χθες το βράδυ για τις συλλήψεις και τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί σχετικά με το σκάνδαλο του ΤΤ. Μέχρι αυτή την ώρα υπάρχουν και έχουν εκτελεστεί 3 εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.Του Μάριο Βαρότση , ο οποίος συνελήφθη και είναι ήδη στην ασφάλεια, του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά που βρίσκεται στο νοσοκομείο με λοίμωξη και φρουρείται, και του Γιαγκούδη από το ΤΤ στη Θεσσαλονίκη.

  Στη ΓΑΔΑ έχουν φτάσει άλλα 4 εντάλματα μέχρι στιγμής σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Το ένα είναι του Άγγελου Φιλλιπίδη που βρίσκεται στο εξωτερικό και βγήκε και έκανε και δηλώσεις σήμερα το πρωί .

  Άγγελος Φιλιπίδης: Θα έρθω να απολογηθώ για ένα ένα τα δάνεια – Καλώς δόθηκαν και θα τα ξαναέδινα!

  Συλληφθέντες: 47χρονος Χαράλαμπος Γιαγκούδη, πρώην στέλεχος του ΤΤ, τον 48χρονος Μάριος Βαρότσης, πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΤΤ και τον επιχειρηματία κ. Δ. Κοντομηνά, σε βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα για κακουργηματικές πράξεις. Ο κ. Κοντομηνάς νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ εντός της ημέρας πρόκειται να τον επισκεφθεί ο ανακριτής κ. Γ. Ανδρεάδης.

  Από την Αστυνομία αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα προκειμένου να εκτελεστούν και τα συνολικά επτά εντάλματα που έχουν εκδοθεί από την Εισαγγελία για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο του ΤΤ κ. Α. Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό και τους Κυριάκο Γριβέα, την σύζυγό του Αναστασία Βάτσικα και την Κ.Κρέστα.

  Προσδιορίζονται στην ίδια υπόθεση 25κατηγορούμενοι στα πρόσωπα τραπεζιτών και επιχειρηματιων για «επισφαλή δανεια»-όπως προσδιορίζονται- ύψος ποσού 500εκτ €.

  Αλλα άτομα για τα οποία εκκρεμούν εντάλματα έχουν αναζητηθεί σε διευθύνσεις μόνιμης διαμονής τους, τα οποία δεν έχουν εντοπισθεί, και αναζητούνται. Έρευνα σε εξέλιξη.

  Δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής η σύλληψη του Κλέονα Παπαδόπουλου.

  Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

  Με μια επιστολή προς τους εργαζόμενους του, συλληφθείς επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, έδωσε το δικό του μήνυμα. Το email απεστάλη προς τους εργαζόμενους στις 10.50 και σε τρεις παραγράφους, αναφέρεται προς τους εργαζόμενους. Στην ίδια επιστολή αναφέρει σε τρία διαφορετικά σημεία τη φράση «αντλώ δύναμη από εσάς» ενώ κλείνει η επιστολή με «Υπογραφή Κοντομηνά».

  «Αντλώ δύναμη από εσάς, μόλις ενημερωθούμε για το κατηγορητήριο θα παρουσιάσουμε τα αδιάσειστα στοιχεία μας. Η δικαιοσύνη θα λάμψει. »

  Σε άλλο σημείο της ίδιας επιστολής αναφέρει «Παίρνω δύναμη από εσάς, συνεχίστε να εργάζεστε όπως και πριν . Σας ευχαριστώ όλους, ευχαριστώ που με στηρίζεται

  Υπογραφή Κοντομηνάς, καταλήγει η επιστολή.

  Επίσης:

  Δεν υπάρχει ίχνος παρανομίας στις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες, δήλωσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, πρόεδρος της Ασφαλιστικής DEMCO.

  «Σε αντίθεση με τα θηριώδη μη εξυπηρετούμενα δάνεια γνωστών επιχειρηματιών, τα δάνεια του ομίλου DEMCO που έχουν συναφθεί με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, υπερκαλύπτονται με εγγυήσεις από την προσωπική μου περιουσία» ανέφερε ο κ. Κοντομηνάς και κατέληξε: «Τίποτα από τα αποδιδόμενα σε εμένα δεν με αγγίζει. Οι εχθροί μας είναι ισχυροί, αλλά η αλήθεια ισχυρότερη, και στο τέλος θα λάμψει».

  ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ – ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ 

  Στην έκδοση 21 ενταλμάτων σύλληψης για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου, στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διενεργεί η Δικαιοσύνη.Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί είναι σε βάρος μελών της διοίκησης της τράπεζας,μελών επιτροπών που ενέκριναν τα επισφαλή δάνεια αλλά και γνωστών επιχειρηματιών που τα έλαβαν.

  Φέρεται να έχει συλληφθεί ο επιχειρηματίας και καναλάρχης Δημήτρης Κοντομηνάς(αναμένεται να εκτελεστεί το ένταλμα)και βρίσκεται υπό φρούρηση από 4 αστυνομικούς στο Ιατρικό κέντρο με λοίμωξη το αναπνευστικού όπου νοσηλεύεται. Συνελήφθη επίσης ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέονας Παπαδόπουλος .Επίσης αναζητείται ο Άγγελος Φιλλιπίδης που πληροφορίες λένε ότι έχει διαφύγει στις ΗΠΑ,  ο Κύπριος εφοπλιστής Μιχάλης Έλληνας,  ο Μάριος Βαρότσης (συνελήφθη και είναι ήδη στην Ασφάλεια),  ο K. Γριβέας κολλητός του Νίκου Παπανδρέου και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα.

  Μάλιστα πηγές λένε πως αυτή την ώρα  Εισαγγελέας πηγαίνει στο Ιατρικό κέντρο για τον Δημήτρη Κοντομηνά.Το πρωί υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείo. Ιστότοποι ανέφεραν ότι ήδη ο επιχειρηματίας έχει εξεταστεί από τον ιατροδικαστή Ν.Καλόγρια όμως ο κ.Καλόγριας δήλωσε τη νύχτα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ότι «δεν γνώριζε κάτι για το θέμα».

  Πιο συγκεκριμένα:

  Η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς κ.Πόπη Παπανδρέου ερεύνησε υποθέσεις επισφαλών δανειοδοτήσεων από τις οποίες εκτιμάται ότι Ελληνικό Δημόσιο και τράπεζες ζημιώθηκαν με το ποσό των 500.000.000 ευρώ.

  Πρόκειται για ακάλυπτα και χωρίς εξασφαλίσεις δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που δόθηκαν από το 2006 έως το 2011 συνολικού ύψους 200.000.000 ευρώ, αλλά και της υπόθεσης Καρούζου που αφορά σε πάνω από 10 τράπεζες για χαριστικά δάνεια άνω των 300.000.000 ευρώ.

  Δικαστικοί κύκλοι έκαναν λόγο για δύο τρανταχτές υποθέσεις που αφορούν σε τουλάχιστον 5 μεγάλους επιχειρηματίες, οι περισσότεροι των οποίων έχουν ήδη απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

  Όσον αφορά το Τ.Τ. η Εισαγγελία Διαφθοράς που ερευνά τις υποθέσεις αυτές έχει ζητήσει και έχει παραλάβει δύο σχετικά πορίσματα από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες. Τα πορίσματα αυτά σε καμία περίπτωση δεν δίνουν την έκταση που διερευνά η Εισαγγελία Διαφθοράς. Αρα επί της ουσίας την πολύπλοκη έρευνα την πραγματοποιεί η Εισαγγελία, αφού αφορά σε πάνω από 10 διαφορετικές υποθέσεις δανειοδότησης σε επιχειρηματίες μεγάλου και μεσαίου βεληνεκούς.

   «Ανεπίδεκτα εισπράξεως»

  Το πόρισμα της Τραπέζης της Ελλάδος αναδεικνύει ποιοι επιχειρηματίες έλαβαν δάνεια χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις. Μια από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις αφορά σε δάνειο περίπου 30.000.000 ευρώ σε γνωστό επιχειρηματία. Το πόρισμα της Αρχής αναφέρεται επίσης σε επιχειρηματία και τη σύζυγό του που έλαβαν δάνεια ύψους 20.000.000 ευρώ.

  Το πόρισμα της συγκεκριμένης Αρχής αφορά σε δύο συμβάσεις ομολογιακών δανείων τις οποίες το Τ.Τ. συνήψε στις 23 Μαρτίου και στις 12 Αυγούστου 2009, για ποσά 7.000.000 και 10.000.000 ευρώ αντίστοιχα, με εταιρεία συμφερόντων γνωστού επιχειρηματία και της συζύγου του. Παράλληλα, εκτός από τα δάνεια των 17.000.000 ευρώ, τα οποία -σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό πόρισμα- «έχουν καταστεί ανεπίδεκτα εισπράξεως», το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φέρεται να χρηματοδότησε για δεύτερη φορά τρεις ακόμη εταιρείες των ίδιων επιχειρηματιών, με ποσά συνολικού ύψους 2.385.000 ευρώ. Το συνολικό ύψος της ζημίας του Τ.Τ. μόνο από αυτά τα δάνεια υπολογίζεται σε περίπου 20.000.000 ευρώ.

  Το πόρισμα για την υπόθεση της δανειοδότησης των επιχειρηματιών αναφέρει ότι «υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ενοχής των υπευθύνων (διοικήσεων) της τράπεζας για το έγκλημα της απιστίας και των ωφεληθέντων από τις πράξεις αυτές επιχειρηματιών, για άμεση συνέργεια στις πράξεις απιστίας, καθώς και για νομιμοποίηση προϊόντων προερχόμενων από εγκληματικές πράξεις (ξέπλυμα)».

  Η έρευνα της Αρχής έφερε στο φως στοιχεία για τον τρόπο χορήγησης των δανείων και τους όρους υπό τους οποίους δόθηκαν, καθώς «τα δύο παραπάνω δάνεια χορηγήθηκαν υπό όρους που καταφανώς δεν πληρούσαν τους συνήθεις όρους τραπεζικού δανεισμού, αφού περιελάμβαναν την εξαρχής εκταμίευση του συνόλου των μακροπρόθεσμων δανείων, δινόταν πολυετής περίοδος χάριτος ως προς το κεφάλαιο και ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, παρότι χορηγούντο σε μία νεοσύστατη εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Συνεπώς εξαρχής δεν διασφαλίζονταν τα συμφέροντα της δανείστριας τράπεζας».

  Σύμφωνα με πληροφορίες, για τη συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της χορήγησης των δανείων, και συγκεκριμένα ποσό 15.000.000 ευρώ, αντί να χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία για τον σκοπό για τον οποίο χορηγήθηκε (ως κεφάλαιο κίνησης), αναλήφθηκε ουσιαστικά από τους μετόχους της αφού αυτοί το εισέπραξαν ως αντίτιμο πώλησης στην εταιρεία τους τριών δικών τους κυπριακών εταιρειών, οι οποίες μάλιστα ήταν ζημιογόνες, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «είχαν αρνητική καθαρή θέση» (-99.000 ευρώ).

  Ευθύνες

  Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, το πόσο χαριστικά ήταν τα δάνεια φαίνεται από ένα σημείο του πορίσματος, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «η αγοραπωλησία αυτή έτυχε της προέγκρισης της τράπεζας, τα στελέχη της οποίας δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια διασφάλισης της απαίτησής της».

  Και συνεχίζει: «Οι υπεύθυνοι της τράπεζας σαφώς και γνώριζαν ότι με τις παραπάνω εξαγορές και μεταβιβάσεις μετοχών μειωνόταν σημαντικά η διασφάλιση της τράπεζας, αφού η οικονομική κατάσταση της εγγυήτριας εταιρείας θα εξαρτάτο πλέον από τους δύο μετόχους της».

  Οι ευθύνες για τη διοίκηση του Τ.Τ. αναλύονται και σε άλλο σημείο, όπου κατά πληροφορίες αναφέρεται: «Αποτέλεσμα των παραπάνω πράξεων και παραλείψεων των υπευθύνων της τράπεζας από τη μία και του επιχειρηματία και της συζύγου του από την άλλη ήταν να καταστεί ανεπίδεκτη εισπράξεως η απαίτηση της τράπεζας, με ζημιά της περιουσίας της η οποία υπολογίζεται στο 100% της απαίτησης, δηλαδή 17 εκατομμύρια ευρώ».

  Οσον αφορά την υπόθεση Καρούζου, δικαστικές πηγές κάνουν λόγο για δάνεια πολλών εκατ. ευρώ που δόθηκαν σε εταιρείες συμφερόντων του προφυλακισμένου επιχειρηματία. Η ζημία για τις τράπεζες από τα ακάλυπτα δάνεια υπολογίζεται στα 300.000.000 ευρώ».

  Διαβάστε επίσης

   ΕΚΤΑΚΤΟ – Εντάλματα σύλληψης για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

  Ανανέωση 9/1/14 στις 12:00

  ανανέωση 02:37

  πρώτη δημοσίευση 23:10


  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:
  loading...

  49 Σχόλια

  1. Τι μας διδασκει αυτο το σκανδαλο? ενας μεγαλος ελεγε…δεν μπορεσα να γινω πλουσιος γιατι δουλευα..ποση αληθεια κρυβει αυτη η ρηση, ειδικα για την ελλαδα!!! την χωρα των λαμογιων , της μιζας και του ευκολου πλουτισμου των ημετερων!!! η συνταγη απλη…αν εισαι απο τζακι ειναι ακομα πιο απλη…γιος του ταδε, ανηψιος του ταδε, ολα για σενα ανοιχτα..θεσεις, τραπεζες, αξιωματα…αν δεν εισαι απο τζακι θα δυσκολευτεις λιγακι αλλα αν εισαι αποφασισμενος κι αν απο σαλιο και γλυψιμο πας καλα, κι αν δεν σε νοιαζει ο πονος των συνανθρωπων σου(αστεια πραγματα…) εχει καποια διαδικασια…απο νωρις ασχολεισαι με συνδικαλισμο η προσπαθεις να κανεις γνωριμιες πολιτικων κολλωντας σε κομματα με πληρη απασχοληση ολο το 24ωρο…σιγα σιγα καποιος θα σε βοηθησει με ενα δανειακι μεγαλουτσικο ν ανοιξεις μια δουλιτσα, μετα θαρθει καποιο αλλο δανειακι ακομα μεγαλυτερο σαν φιλος του ταδε κλπ, φτιαχνεις μια βιλιτσα (με τον ιδρωτα σου), μετα αλλο δανειακι (και αγυριστο κι αυτο) γινεσαι μεγαλος και τρανος και ξαφνικα παραγοντας του τοπου…..ποσοι και ποσοι εχουν ακολουθησει αυτο το δρομο χωρις ποτε να τους ενοχλησει κανεις…ουτε σδοε ουτε δικαστες, κανεις…επρεπε να ρθουν τα πανω κατω στη χωρα, να βρεθουμε στη χρεωκοπια, να χανουν ψηφους οι πασοκονεοδημοκρατες για να κινησουν καποιες διαδικασιες να καψουν μερικους δικους τους η πρωην δικους τους μπας και ξανακερδισουν μεριδα του λαου, δηλαδη ψηφους δηλαδη διατηρηση της εξουσιας…τραγικα πραματα..εμεις οι πολιτες τα βλεπουμε ολα και τα καταλαβαινουμε πλεον..εμεις οι πολιτες που για ενα δανειο για ενα σπιτακι μας κυνηγανε οι τραπεζες σαν τους χειροτερους εγκληματιες ….και καποιοι κυριοι, κανουνε τους πλουσιους με τα λεφτα των τραπεζων και κανουν μπιζνες…καταλαβαινω καποιους που στηριζουν αυτους τους κυριους , γιατι τρωνε ψωμι απ αυτους..εμεις οι υπολοιποι ομως ελληνες, τα βλεπουμε αυτα και αηδιαζουμε..φαινεται σ αυτη τη χωρα οι μισοι γεννιουνται σαινια και οι αλλοι μισοι κοροιδα..ετσι νομιζουν καποιοι….

   1. Αν και ο αυνανισμός γίνεται συνήθως με τη χρήση των χεριών, μπορεί να χρησιμοποιούνται και αντικείμενα όπως σεξουαλικά βοηθήματα. Ο αυνανισμός αποτελεί σεξουαλική πράξη τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών, η οποία εκδηλώνεται για πρώτη φορά συνήθως κατά την περίοδο της εφηβείας του ατόμου, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτήν. Ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων αυνανίζεται και μετά την ενηλικίωση, ενώ έρευνες σε βρέφη και νήπια έχουν αποδείξει ότι η άντληση ευχαρίστησης από την επαφή με τα γεννητικά όργανα συναντάται ήδη από αυτές τις ηλικίες.

  2. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ Ο ΣΡΟΙΤΕΡ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ «ΕΓΚΥΡΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

   Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ?

  3. ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.

   ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ….ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ, ΠΕΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ!

   ΦΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!!!

  4. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.
   ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ…….
   ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ….Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ?
   ΑΠΟ ΤΙ?ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ……?
   ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ,ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΥΙΚ,ΚΑΝΕΛΗ.
   ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΙ?
   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ.
   ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ……ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.
   ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΡΧΙΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.
   ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ?Α
   ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΡΕ?
   ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΜΘΗΚΑΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ?
   ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΕΣΕΙ…..ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ.
   ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ Ο ΝΑΖΙΣΤΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ.
   ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.
   ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ.
   ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
   ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΩΑ………
   ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ.

   1. τα κηρυγματα και τα συμπερασματα σου κρατα τα για τον εαυτο σου..η χρυση αυγη ειναι ενα νεο στην πολιτικη σκηνη και ειδικα στη βουλη κομμα, μαθαινει καθημερινα και απο τα λαθη της , εχει ομως στελεχη με πατριωτικες προθεσεις και κυριως αφθαρτα απο κλεψιες και απατες..απο την αρχη που μπηκε στη βουλη φωναζε για τους κλεφτες του συστηματος και γι αυτο την κυνηγησαν..και οριστε που δικαιωνεται καθε μερα..ναι, τα στελεχη της ειναι ακομα απειρα, αλλα μαθαινουν μερα με τη μερα..δεν νομιζω οτι οι ομιλιες τους στην βουλη υπολειπονται σε ποιοτητα απο τις ομιλιες των βουλευτων των αλλων κομματων…θα δεχτεις φανταζομαι την προτιμηση των συμπολιτων σου και την επιλογη σου οπως δεχομαι κι εγω την δικη σου ουτε με νοιαζει τι ψηφιζεις, εσυ ξερεις φιλε…τα στελεχη της χρυσης αυγης αυξανονται και σε ποσοτητα αλλα και σε ποιοτητα καθε μερα, και το κυριωτερο , μιλανε κατευθειαν στη καρδια χωρις ξυλινο λογο ουτε υποσχεσεις ουτε διορισμους και οποιος θελει ακολουθει..οποιος δε θελει , με γεια του και χαρα του, σεβαστο…οσο για τις συμβουλες σου, ακολουθησε τις εσυ και ασε τους αλλους να κανουν αυτο που νομιζουν…αφου εσενα δεν σε ενοχλει η απατεωνια, οι μιζες, οι κλεψιες, τα ψεμματα των κομματων του συνταγματικου σου τοξου, μπραβο σου και ψηφισε τους

    1. ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ?
     ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ?
     ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.
     ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΩΝΤΑΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ?
     ΠΡΩΤΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.
     ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ?
     ΘΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ?
     ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙ

  5. Ο ΣΑΜΑΡΑΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ…ΑΜ ΔΕ !

  6. Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΑ ΞΥΝΕΙ…..ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ….ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ?

  7. Μια ζωή καβάτζωνε λεφτά για να έχει για τα γεράματα να πληρώνει τα ξεληγωμένα πιπίνια που πάνε μαζί του για να κάνουν καριέρα και λεφτά . Σάπια κοινωνία από κούνια.

  8. Για τον Κυριάκο Γριβέα, στο χωριό του το Οίτυλο της Μάνης, όλα αυτά τα γνωρίζουν εδώ και αρκετά χρόνια αλλά κανένας δεν τολμούσε να μιλήσει… Οσο για τον Αγγελο Φιλιππίδη είναι γνωστό σε όλη την πιάτσα ότι είχε δώσει 1.000.000 ευρώ σε αθλητικό συντάκτη του Αντ1 για να φτιάξει σπίτι με πισίνα στα ΒΠ. Η μπόχα υπάρχει παντού…

  9. ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ……..ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΕΚΛΕΒΑΝ …….ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ………Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ……ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ……ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ……ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ………ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;;;;;;;;ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ;;;;;;;;;ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;;;;;;;;ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ;;;;;;;
   ΜΗ ΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…….
   ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ……..ΜΟΛΙΣ ΣΚΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΛΗΜΠΑ……..
   ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ…….ΡΑΓΙΑΔΕΣ…….
   ΧΙΟ ΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…….ΓΙΝΕ ΠΟΛΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…….ΠΑΡΕ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ………ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ…..

  10. NΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,,,ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

  11. ανοιξτε τα στρατοπαιδα να παρουμε τα g3 ακουει κανεις απο τον στρατο?τα αναρχοκουμουνια ατοιμαζονται ρε βλακες ξυπνατες.μαζιωτης ξηρος εξω…πρωτοι στον αγωνα αυτοι θα ειναι.ξυπνατε και μην ασχολειστε με κοντομηναδες και αχρηστα πραγματα.

  12. Ποια »εγκληματικη» οργανωση της χρυσης αυγής εξαρθρωθηκε με κατηγορητηριο που πιο πολυ θυμιζει Σεφερλη στο Δελφιναριο.
   Ακομα και για την δολοφονια του Πακιστανου περυσι στα Πετραλωνα το δικαστηριο τους αθωωσε για την συμμετοχη τους στην Χρυση αυγή αφου δεν βρεθηκε κανενα στοιχειο που να το προδηλωνει,Και αυτα που ακουστηκαν απο τα παπαγαλακια των ΜΜΕ δηθεν για ευρεση προεκλογικου υλικου της χρυσης αυγης σπιτι του ενος ειναι παραμυθια γιατι κανενα τετοιο στοιχειο δεν αποτελει μερος της δικογραφιας
   Και για τον Φυσσα δεν υπάρχει κανενα μερος των κοριων της ΕΥΠ που να δειχνει άμεση ή εμμεση εντολη δολοφονιας αλλά ουτε καν εγκωμιασμου της απο καποιο μελος της χρυσης αυγης και ο λογος προφυλακισης Μιχαλολιακου ειναι επειδη ο Πατελης την επομενη μερα τηλεφωνησε στα κεντρικα του κόμματος και άρα υπεθεσαν οι δικαστες ότι μιλησε κατευθειαν με τον αρχηγο της χρυσης αυγης(δηλ σαν να τηλεφωνω εγω στα κεντρικα του Συριζα και να θεωρουν οτι μιλω απ’ευθειας με τον Τσιπρα)
   Και οσο για τα ανυπαρκτα οπλοστασια,τους ανυπαρκτους »κρυφους» χρηματοδοτες,τα »αντιαρματικα», τα τανκς που »μαρσαρουν» εξω απο τη βουλη,τα πυρηνικα υποβρυχια,τα »σφαγμενα» αρνια ή με κατι φωτογραφιες απο το ιντερνετ που βρεθηκαν στους υπολογιστες της χρυσης αυγης αυτα ως »κατηγορητηρια» μονο στην Β.Κορεα του Κιμ Γιονγκ ιλ θα μπορουσαν να ειχαν »λογικη»

  13. Αυτος ειναι που εκανε αγωνα και προπαγανδα κατα της χρυσης αυγης απο το καναλι του??αυτος ο καθαρος ανθρωπος τα εκανε ολα αυτα??τωρα να δω για ποιον θα κανει προπαγανδα στην φυλακη για αυτοους που τον εβαλαν μεσα η για αυτους που θα τον κανουν τρυπιο μεσα

  14. οταν στριμωχτικε ο κοντομηνας επι κωστακη για κατι κλεμμενα λεφτα απο ομογενεις στην νοτια αφρικη ,εβαλε ολο τον οχετο της δημοσιογραφιας κατα του καραμανλη,για να δουμε τωρα τι θα κανει ο πορνογερος

  15. το θεμα ειναι να μην στεναχωρηθει η μενεγακη και δεν μπορει να κανει εκπομπη

  16. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.
   ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ.
   ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
   ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΙΣΩ.
   ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΛΑΤΣΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΚΤΛ.
   ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΙΛΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ.
   ΣΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ,ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΕΜΕΝΕ Ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

   1. Χωρίς να είμαι υμνητής της επταετίας, με τι δημόσιο χρέος πήραν τη διακυβέρνηση της χώρας οι «δημοκράτες»;

  17. Χαχαχα βγάλανε τα τρόλια παγανιά άρον άρον βραδιάτικα οι συνταγματοξότες και αρχίσανε τις αρνητικές μαζικά…
   Δε σας σώζει τίποτε, Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσουμε απο σας.

  18. καταλαβατε τωρα το ποιον ολων αυτων που κυνηγανε και συκοφαντουν την χρυση αυγη? αυτο που συμβαινει τον τελευταιο μηνα μας το δειχνει ..λαμογια καθε ειδους…τους πειραζε που η χα τους ελεγε κλεφτες..λες και δεν ειναι οπως δειχνουν και τα πραγματα…ολοι αυτοι κανουν τους πλουσιους με τα λεφτα του λαου…καταλαβατε τωρα πως φτιαχνουν βιλες, εταιρειες, κοτερα, ταξιδια, καταθεσεις? φερε ενα δανειακι 10 εκατομυριακια ρε μεγαλε και σε μενα!

   1. 1). Είναι τόσο ζώα, ή, είναι εκπαιδευμένοι ψυχροί δολοφόνοι?
    2). Είναι τόσο ηλίθιοι, ή, είναι τόσο πρεζάκηδες οπαδοί και οι σχολιαστές της χρυσοφόνισσας , που παρά τα τόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ συνεχίζουν να γράφουν @@@@@@@@ σαν να μην συνέβη τίποτε?
    3). Υπάρχουν τόσο πωρωμένοι ψηφοφόροι, που αγνοούν συνειδητά τους δολοφόνους και τις οικογένειες των θυμάτων, φέρνοντας στη βουλή μπράβους, μπαρόβιους, εμπόρους όπλων και δολοφόνους;

    Πόσα λεφτά μπορεί να σε ‘’συγκινήσουν’’ ώστε να γνωρίζεις από τώρα ότι ο γιός σου σε λίγο θα είναι φυλακή ?
    Τι γονείς και τι κόσμος πουλάει τη ψήφο του και μαζί τα παιδιά του?

   2. γιατι βαζετε α;ρνητικη ψηφο γιατι λεει για τη χα η για τα κοτερα τις βιλλες και τα εκατομυρια

  19. να παιξουμε ενα στοιχημα….. σε ποσο καιρο λετε να αθωοθει και αυτος???
   τι ειναι στο κατω- κατω, κανας «εγκληματιας» η κανενα μελος εγκληματικης οργανωσης??? χαχαχαχαχαχαχα

  20. Γιατι δεν βλεπει η κα Ραικου τα εκατομμυρια δολαρια που εχασαν οι ελληνες του εξωτερικου απο την εταιρια Interamerican οταν την ειχε ο κος αυτος.Με δολο.

  21. ρε ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ που σας χρειαζεται οτι ελεγε και φωναζε τοσο καιρο και που και εγω ημουν δύσπιστος τελικα ποσο δικιο ειχε ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ που θελετε ρεεεεεεε!!!μπραβο και στους εισαγγελείς που επιτελους εφαρμοζουν τα αυτονόητα

   1. Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013 επειδή σε έναν οργανωμένο όχλο νεοναζί δεν άρεσαν τα μούτρα του, οι απόψεις του και τα τραγούδια του. Τον σκότωσαν γιατί έτσι γούσταραν.
    Αν και φρικτή, η δολοφονία του γέννησε μια ελπίδα, ότι αυτή τη φορά κι ο τελευταίος κάτοικος αυτής της χώρας θα καταλάβαινε τι σημαίνει Χρυσή Αυγή κι όσο απελπισμένος κι οργισμένος κι αν είναι, δεν θα συνέχιζε να υποστηρίζει τους νεοναζί με τα αιματοβαμμένα χέρια.
    Αν η ελληνική κοινωνία πρέπει να ντρέπεται μια φορά για την εκλογική επιτυχία των νεοναζί δολοφόνων, θα έπρεπε να ντρέπεται πολύ περισσότερο για το ότι αντέχει να ξεχνά ακόμα και τις πιο σκληρές δολοφονίες τους.
    Ένας παραχαϊδεμένος λαός που αρνείται να μετατρέψει τα παθήματα του σε μαθήματα, ίσως να μην αξίζει την υποστήριξη και την αλληλεγγύη κανενός. Φτάνει πια η κατανόηση για τους «παραπλανημένους απελπισμένους Έλληνες».
    Μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ξέρεις κι αν ακόμα ανέχεσαι, φταις.-

    1. ξεκολα ρε φιλε καθεσαι και μας ζαλιζεις για τον φυσσα.πρωτον ο »δολοφονος»ηταν σε αμυνα το λεει φιλος του στο youtube κατσε δες τον βλακα.δευτερον ακου το τραγουδια του γαμογελαστου παιδιου τι στιχους ειχαν.τριτον λες ρε χαζε να ειναι η χ.α στο 20% και να σχεδιαζει να φαει το χαμογελαστο παιδι?τεταρτον κατσε διαβασε κανενα βιβλιο για την αναρχια μπας και καταλαβεις τι μεγαλη βλακεια ειναι.ενα τσιρακι της νεας ταξης εισαι φιλε χρησιμος ηλιθιος του σορος εισαι και τιποτε αλλο.εναντια στην παγκοσμιοποιηση σας εναντια στους ελληνες μαιμου που θελετε να φτιαξετε εσεις οι αριστεροι.

   2. ΡΕ ΕΝΑΣ ΞΗΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…..
    Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ,ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΦΤΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ…..ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ.
    ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΓΙΑΤΙ?
    ΗΤΑΝ ΚΛΕΦΤΗΣ,ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Ο ΦΥΣΣΑΣ?
    ΒΡΩΜΑΝΖΙ……ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

  22. Μπαξεβάνη.. να σε δώ τώρα… αφαίρεσες τον κοντομηνά απο την λίστα λαγκάρ… τον εργοδότη σου… χαχαχαχχαχαα μέσα και εσυ… μέσα…

  23. ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
   ΜΟΝΟ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

   …LIDL ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

  24. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΡΟΙΤΕΡ…ΡΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ….ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ ΡΕ ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ…ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!

  25. ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ XAXAXAXA
   ΒΡΩΜΑ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

   1. Ο Φιλιππιδης ηταν φυτευτος προεδρος απο το Βαρδινογιαννη και γι’ αυτο δεν ηταν αρεστος στον κοσμο. Το συνθημα «μ…. αρχ… π… Φιλιππιδη, παρε το μπουλο απο το τριφυλλι» το ακουσες καμμια φορα;

    Αλλα τι λεω…Σαλιαρελης, Κοσκωτας, Λαυρεντιαδης, Κοκκαλης!
    Και εχεις το θρασος και μιλας ρε απολειφαδι του γκαιμπελς;

    Ρε τον καναλαρχη…αντωνακη γερμανοτσολια να δω τι θα λετε τωρα με το Δημο και την αλλη τη χοντρη!

   2. ΠΛΥΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΟΥΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΟ………ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΛΟΥΒΑΡΗ , ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ , ΠΡΑΚΤΩΡΑ ΣΤΑΖΙ , ΜΑΡΙΝΑΚΗ ?

  26. ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ , ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΙΧΟ ΤΟΙΧΟ ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ? ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

   1. μη βιαζεσαι, ασε πρωτα να δουμε τι καταληξη θα εχει η υποθεση ( δεν είναι αλλωστε η πρωτη θεαματικη επιχειρηση που καταληγει σε.. φιασκο ). Γιατι η επιχειρηση μπορει να εγινε μονο για τα…ματια και τα λαμογια να τη γλυτωσουν με κανενα προστιμο της πλακας

  27. Μπροστα σε αυτα τα κορακια και γενοκτονους της χωρας, οι του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπης αντιπολιτευσης φανταζονται αγιοι ανθρωποι… Και μαλλον ετσι ειναι…

   Ρε κοροιδα βρειτε μου ενα λαμογιο μεσα απο ΣΥΡΙΖΑ ‘η ακομα απο Χ.Α. (που της την στησανε για πλακα); Κανενα!!

  28. Δεν μπορεσα να το διαβασω, αλλα απο ο,τι καταλαβαινω πρεπει να εχει σχεση με τα αισχρολογα που πηγαζουν απ’ το ονομα του: Κοντομηνας…
   Τι καταλαβαινει καποιος ξενος; Condom-in-ass!!!!!!:)

  29. Όλοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΚΚΕ οι συλληφθέντες ε;;;

   Φάτε και άλλο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Ελληνάρες!!!

  Leave a Response