ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΚΑΤΡΑΒΑ! ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ! ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΤΟ FBI ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ! ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    8eae13ec0b5b0b282eb8912cbbac7f50_XL

    Φύλλο και φτερό κάνουν αυτή τη στιγμή οι άντρες της Οικονομικής Αστυνομίας το σπίτι της γραμματέας του Άδωνι Γεωργιάδη, Βασιλείας Κατραβά και του συζύγου της Νίκου Κωστόπουλου, γνωστού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.

    katrava-sizigos

    Αιτία για την επιχείρηση, όπως διαβάζουμε στα “Παραπολιτικά” είναι το γεγονός ότι το όνομα της συζύγου του Βασιλείας Κατραβά φέρεται να εμπλέκεται στο φάκελο της υπόθεσης Novartis.

    Η κα. Κατραβά υπήρξε στενή συνεργάτις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη, και συγκεκριμένα διευθύντρια του γραφείου του.

    Σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” το όνομα της κυρίας Κατραβά, γραμματέας του Άδωνι βρίσκεται στο ενημερωτικό δελτίο που στέλνει το FBI,  που θεωρεί ότι εμπλέκεται άμεσα στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

    Σφίγγει ο κλοιός για τον Γεωργιάδη…

    Θα σας κρατάμε ενήμερους…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΙ ΕΙΣΤΕ

    2. Η Δημοκρατία αυτό το κακό αλλά και “καλό” έχει οτι μπορείς να κάνεις ή στη προκειμένο περίπτωση να φάς όσο θέλεις απλά να μήν φάς απο το πιάτο του άλλου .Τωρά θα μου πείς ρε φίλε τι λές όταν ο Chef τα έχει φάει όλα μόνος του με ΤΕΡΑΤΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑ μπορείς να του πείς κάτι αφού αυτός θα τα μαγειρεύει ΠΑΝΤΑ…..(Η λύση για εμάς στους οποίου ΑΝΗΚΕΙ το Υπερκατάστημα ΕΛΛΑΣ είναι ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ & ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ !!!) Α και ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΣΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ !!!)ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ

    3. Αν ο κυριακος μητσοτακης ειναι μαγκας να διωξει τα λαμογια και να τα αντικαταστησει με μορφωμενους πολιτες και εντιμους που εχουν ματωσει απο την δουλεια. Αν ειναι μαγκας ο κυριακος να ζητησει πολιτικη βοηθεια απο τον λαο και οχι απο σπουδαγμενους μαλακες. Αν ειναι μαγκας ο κυριακος να πει στην μερκελ οτι η πρωτη νυχτα του γαμου δεν τελειωνει χωρις γαμισι. Αν ειναι μαγκας ο κυριακος να φτιαξει την ελλαδα να το κανει για να βρει ο λαος την ηρεμια του και να ψηφιζει ενα σταθερο κομμα που ξερει οτι θα τα φτιαξει ολα. Αν δεν ειναι μαγκας απλα θα ειναι και αυτος περαστικος οπως ηταν και υπολοιποι. Τηλεφωνα υπαρχουν να βρει πολιτες βουλευτες απο την κρητη ως τον εβρο.

      1. Ναι, να διωξει τα λαμογια και να διανθισει το ψηφοδελτιο της ν.δ. με ηθοποιους, τραγουδιστες και αθλητες. Φιλε μου ο Κυριακος λεγεται Μητσοτακης και ειναι αρχηγος ενος κομματος που εχει καταδυναστευσει την πατριδα μας εδω και πολλα χρονια.

    4. Τελειώσατε με τα σχόλια και τις ελπίδες ή τις πεποιθήσεις; Λοιπόν κρατήστε αυτό: Ο Άδωνης αλλά και ο Σαμαράς, ΔΕΝ πάνε φυλακή για τίποτα και με τίποτα! Είναι όργανα των νεοταξιτών και τη στιγμή που τους χρειάστηκε το σύστημα, έδειξαν πλήρη υποταγή και με τις προδοτικές ενέργειές τους (και κωλοτούμπες), παραμύθιασαν τον κόσμο και δεν επέτρεψαν στη χώρα να περάσει σε πατριωτικά χέρια και να σωθεί από την ΝΤΠ. Και ναι οι νεοταξίτες δεν χρωστάνε μεν καλό (ούτε στις μαριονέτες τους αλλά και) σε κανένα, εκτιμώ όμως ότι για παραδειγματισμό των άλλων (προσωρινών μέχρι της ολοκληρωτικής διάλυσης της Ελλάδας – όπου και δεν θα είναι χρήσιμοι πλέον) μαριονετών-προδοτών, θα μεθοδεύσουν να ΜΗΝ τιμωρηθεί κανείς από αυτούς. Θέλετε να ζείτε με αυταπάτες δικαιοσύνης; Συνεχίστε.

    5. οπου συναντήσετε αυτη την πολιτική πουτ@ν@ τον άδωνι φτυστετον κ ξεφτιλίστε τον

    6. κατω τα χερια απο τον αδωνι σταλινικα αποβρασματα!
      ειναι ο μονος που δηλωνει δεξιος και μπορει και κλανει καταμουτρα τους αριστερους αναρχοκομουνιστες φονιαδες!
      να φυγει ο τιποτενιος καραμαλης απο τη χαζονουδουλα και να αναλαβει ο αδωνις που μαζι με τη χρυσαυγη του κασιδιαρη να φτιαξουν μια σοβαρη εθνικη δεξια και να μας απαλαξουν απο την κομουνιστικη κατοχη 44 ολοκληρων χρονων!

      1. Άνθρωπε μου κάνε ένα καλό ,…προς τιμήν της εξέλιξης του ανθρώπινου είδους…ανέβα σε μια πολυκατοικία και πηδά από τον 5οροφο αν μπορείς πάρε και το μογκολο μαζι

    7. ΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

    8. Η γλωσσα μου ειναι αληθεια και καθαροτητα ψυχης, συμπονω αυτον που ποναει διοτι πονεσα και εγω, τον ελληνα την ελληνιδα, το ελληνοπουλο, γιαυτο και η αληθεια ποναει. Και εγω πει γαμωτο μου γαμω την καταρα μου γαμω, ρε ελληνα σκεφου, απλα σκεψου, ψυχολογισε και δες αυτους που σε κυβερνανε στα ματια. Σου λενε την αληθεια.!!!!..η σε εξαπατουν εις το ονομα της αληθειας…το πτωμα χρησιμοποιει πολλες διαλεκτους για να μην νιωσει γρηγορα την σηψη. Ομως ουδεν κρυπτον υπο την ηλιον, οπως ουδεν κρυπτον ειναι και οσοι δεν αγαπουν αυτην την ερμη χωρα που ως πατριδοκαπηλοι πουλανε πατριωτισμο και οπισω ειναι κρυφοκομμουνιστες. Η ρωσσια σημερα δεν εχει κομμουνισμο εν ετη 2018, η ελλας εχει εν ετη…………νεαντερταλ….συμπατριωτη μου σε αγαπω….σκεψου.

    9. Επι των ημερων του οι ελληνες πληρωναν για εξεταση στα δημοσια νοσοκομεια 5 ευρω ο μοναδικος υπουργος υγειας που το εκανε αυτο στους φτωχους ελληνες επι των ημερων του ολα τα φαρμακα ανατιμολογηθηκαν και οι τιμες σε πολλα υπερδιπλασιαστηκαν . Πραγματικα σε αυτο το λαμογιο που μας το παιζει πατριωτης αξιζει μονο κρεμαλα .

    10. σημερα θα σας ξεφτυλισω ξεφτυλισμενοι….φωνη θεου, οργη λαου..για τον λαο..

      Το φαινόμενο της διαφθοράς είναι πανάρχαια υπόθεση και βαθιά συνυφασμένη με την ανθρώπινη φύση. Η ιστορία βρίθει από τέτοια παραδείγματα.

      Ο θεωρούμενος ως μεγάλος και εντιμότατος νομοθέτης, ο Σόλων, καθιέρωσε τον 5ο αιώνα π. Χ. τη Σεισάχθεια, δηλαδή τη διαγραφή των χρεών. Όπως γράφει ο Αριστοτέλης, λίγο καιρό πριν την ανακοινώσει, ενημέρωσε τους φίλους του, οι οποίοι έσπευσαν να πάρουν δάνεια μεγάλα, τα οποία με την απόφαση του Σόλωνα διαγράφηκαν. Έτσι έγιναν πάμπλουτοι.

      Ο Θεμιστοκλής έλεγε ότι δεν έχει καμιά αξία να είσαι ηγέτης, αν δεν πλουτίσουν οι φίλοι σου, ενώ την ίδια άποψη διατύπωνε και ο βασιλιάς της Σπάρτης, ο κατά τα άλλα σκληρός και άτεγκτος Αγησίλαος.

      Τα μνημεία της Ακρόπολης των Αθηνών, που τόσο περήφανα επιδεικνύουμε σήμερα σε όλο τον κόσμο, συνέδεσαν την ανέγερσή τους με το πιθανότατα μεγαλύτερο σκάνδαλο κατάχρησης της εποχής.

      Οι λόγοι ήταν τόσο η χρησιμοποίηση των χρημάτων από το ταμείο της Αθηναϊκής Συμμαχίας από τον Περικλή, όσο και οι υποψίες ότι ο Φειδίας είχε νοθεύσει το κράμα χρυσού στο άγαλμα της Αθηνάς.

      Ο άνθρωπος που καθιέρωσε τα «μυστικά κονδύλια», ο Περικλής, όπως γράφει ο Πλούταρχος, πήρε από το ταμείο της Αθήνας 10 τάλαντα, ποσό τεράστιο για την εποχή. Στη λογοδοσία της Πνύκας, όταν ρωτήθηκε τι τα έκανε, απάντησε «ανηλώμενα εις το δέον», δηλαδή, «τα έδωσα εκεί που έπρεπε», χωρίς καμιά άλλη εξήγηση.

      Ο Δημοσθένης είχε φυλακιστεί και εξοριστεί δύο φορές για δωροδοκία. Μια φορά τα πήρε από τον ταμία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον Άρπαλο, που είχε βουτήξει το ταμείο από τη Βαβυλώνα και κατέφυγε στην Αθήνα, και μια φορά από τους Αμφίσεις για να καλύψει τα σκάνδαλά τους στο Μαντείο των Δελφών. Στην πρώτη περίπτωση ο Δημοσθένης αρχικά εισηγήθηκε την απέλασή του, αλλά, έπειτα από μια γενναία… «χορηγία» από τον Άρπαλο, άλλαξε γνώμη… Έτσι, στην προγραμματισμένη συζήτηση στην Εκκλησία του Δήμου για το αίτημα ασύλου στον Άρπαλο, όταν ήλθε η ώρα να μιλήσει ο Δημοσθένης, εκείνος προφασίσθηκε ότι δεν μπορούσε λόγω κρυολογήματος…

      Ο Άρπαλος είχε δραπετεύσει στην Αθήνα για να αποφύγει την οργή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, λόγω των μεγάλων καταχρήσεων που είχε διαπράξει στα οικονομικά της στρατιάς, αλλά και του θησαυροφυλακίου της Βαβυλώνας που του είχαν εμπιστευτεί.

      Αντίστοιχες περιπτώσεις, δυστυχώς, έχουμε βιώσει κατά κόρον στα χρόνια από τη μεταπολίτευση έως σήμερα. Με ποια, όμως, σημαντική διαφορά, που ίσως αποτελεί και την ελπιδοφόρα πλευρά των πραγμάτων; Η διαφορά έγκειται στον τρόπο που αντιμετωπίζονταν τότε οι αντίστοιχες απάτες.

      Στην περίπτωση της αρχαίας Ελλάδας, οι νόμοι και το πολίτευμα δεν λειτουργούσαν «ελέω Θεού», αλλά «ελέω πολιτών». Έτσι, για την κατάχρηση που βάρυνε τον Περικλή ορίσθηκε δικάσιμος, έστω κι αν αυτός ουδέποτε τελικώς δικάσθηκε, καθώς μεσολάβησε η κήρυξη του Πελοποννησιακού Πολέμου. Παρ’ όλα αυτά, πριν ξεκινήσει η ανέγερση του ναού της Αθηνάς Νίκης οι τότε ελεγκτές «έκαναν φύλλο και φτερό» τη μελέτη του Καλλικράτη…

      Όσο για τον Φειδία, αυτός μπορεί ν’ απέδειξε στο δικαστήριο την αθωότητά του, αλλά δεν γλίτωσε τη φυλακή. Ο λόγος ήταν η αλαζονία του που τον οδήγησε να απαθανατίσει τον εαυτό του και τον Περικλή πάνω στην ασπίδα της Θεάς.
      Τέλος, ο Δημοσθένης, για την επιλογή του να συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο καταχραστή της εποχής του, τον Άρπαλο, καταδικάστηκε κι εξορίσθηκε από την Αθήνα το έτος 324 π.Χ.

      Άρα, διαπιστώνουμε ότι μπορεί το φαινόμενο της διαφθοράς να είναι διαχρονικό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιορίζεται και δεν μπορεί να θεσπισθούν μέτρα που ν’ αποτρέπουν τους διαχειριστές του δημοσίου χρήματος να «βάζουν το δάκτυλο στο μέλι».

    11. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ. ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΩΣ ΚΑΛΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ. ΣΚΑΣΜΟΣ…ΤΑΧΩ ΠΑΡΕΙ…ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ….ΑΣ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ Κ.Υ.Π. ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ..ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΩ…ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    12. αυτο γιατι σηκωσες το χερακι σου και ψηφισες τζαμι πατριωτη

    13. ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ. ΟΣΟΙ ΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ…

    14. ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΕΚΙΑ ΛΟΠΟΔΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ…ΓΚΕΓΚΕ….ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ..ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΛΙΚΙΑ..ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΤΛ..ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΕΙ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..!!!!..ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ…ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΧΝΑ, ΤΑΧΩ ΠΑΡΕΙ, ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟ ΑΒΡΑΑΜ – ΟΠΟΥΛΟ, ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…ΜΕΣΑ ΜΠΟΥΚΑ ΛΟΠΟΔΙΤΕΣ.

      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ – ΜΟΝΑΡΧΗΣ.

    15. εχετε πεσει και εσεις στην παγιδα των αριστερων!! Παντα η προπαγανδα τους ηταν μπροστα!

    16. λακαμά άδωνι… που νόμιζες ότι οι εβραιοαμερικάνοι έγιναν φίλοι σου κι η χ.α. εχθροί σου !!!

    17. ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ…..ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΟΛΟΥΣ!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!! Κ ΟΜΩΣ!!! ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΑΝΕ!!!……. βλεπε κοτερα….ταξίδια….χλιδη….και…..πεσμενα ντουβάρια..στο μη ανακαινισμενο σπιτι του….χχαχχαχαχαα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ!!!

    18. Ο σαγόνιας σαν χεσμενος κ@λος ειναι!!
      Ευτυχώς που υπαρχει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα υπάρξει πραγματική κάθαρση!!

    19. ΣΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΤΣΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

    Comments are closed.